Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst vrei sa-ti impromut din burta mea? eu tot ma gandesc unde o sa se duca toata pielea asta?! Nu am idee! Poate mi-o taie !!! ca nu vad cum sa se retraga atata piele!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, nici eu nu pot purta centura, eu, care in mod normal o purtam si inainte sa fie obligatorie! Pur si simplu mi se face burta ghem cand am centura pe sau sub ea. Nu merge si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,burta ta nu mi-o trebe ca-mi ajunge a mea.Sa o porti sanatoasa!

Criss,am uitat sa-ti multumesc pentru explicatiile de la analiza streptococului.
Scuze...dar sunt cam insarcinata.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor

Am aparut si eu dra cam tarziu ca vad ca nu mai e nimeni.
Mi-am mutat niste fire prin casa si cu aceasta ocazie am avut internetul nefunctional vreo 2 zile timp in care a-ti scris nu gluma.
Sper sa nu uit nimic:

ALINA: FELICITARI SI CASA DE PIATRA

LIUDA: Jos palaria in fata ta. Ma mir ca mai poti sa te deplasezi. Acum ii inteleg pe aia de la cazinou de ce nu voiau sa te lase sa intrii.

Nu o mai lungesc. Eu sunt aproximativ bine in conditiile date .
Am o problema constipata care nu s-a rezolvat inca cu toate portocalele amestecate cu lapte si supozitoare cu glicerina. Sunt cam suparata pe chetia asta ca nu imi ajungea burta mea mai am si surplus. Aveti vreo idee???

Va pup

sraluca33+

Mergi la inceput

Sraluca,doctorelul meu spunea sa mananc zilnic 2 mere si am ras de el ca nu credeam ca functioneaza.Ei de cind ma tin de mere mi-a disparut problema.
Incearca,poate functioneaza si la tine.
Alta varianta ar fi sa incerci Activia,cite unul zilnic.Eu la varianta asta ma gindeam ca ultima solutie ca am auzit ca regleaza bine tranzitul intestinal.

Bafta!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

ylilimic,
eu zic sa te apuci din nou de puzzle ca la tine functioneaza pe post de anestezie peridurala. Frumoasa povestea ta!

Liuda, Dana,
si eu am pus 12 kg pana acum dar cred ca prin mai multe parti ca nu am o burtica asha de mare. Va doresc succes la purtat pana in ianuarie!

Oana,
daca am inteles bine din mesajele tale am o nedumerire: tu ai de gand sa conduci singura pana la spital dupa ce se declanseaza travaliul? Daca e asha atunci te admir. Eu nu cred ca as fi in stare.

Alina 31+

Mergi la inceput

A Alina,pai meriti felicitari si tu ca ai pus asa putin.
Eu am burtoiul asta dar si 20kg in plus.Ma si mir ca ma mai pot misca.Dar parca nu am stare,al meu zice ca am luat-o razna dar numai in casa sa nu ma tina ca e jale.
Dar la cita ciocolata mananc chiar ca nu ma mai mir.

Oana,vorbesti serios?Eu parca n-am inteles asa...oricum ar fi periculos,parerea mea.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aoleu,sa nu cumva sa incercati sa conduceti voi spre spital.In brosurile suedeze se scrie foarte clar ca nu e indicat!
(Cu contractii din 5 in 5 minute nici nu va puteti concentra la volan.)

Dana eu nu vad unde iti tii alea 20 de kg in plus.

Sraluca poti incerca sa maninci cereale bogate in fibre, paine neagra, fructe si legume,sa bei multe lichide si sa te plimbi mult pe jos..Suedezii spun ca asa ar fi cel mai indicat sa prevenim constipatia in sarcina.

Aiska si tu ai avut epidurala la prima nastere? Foarte tricotaj dragut pe pagina aia.Pacat ca nu inteleg o iota finlandeza.

La multi ani de ziua nationala a Romaniei va transmit si eu de la citeva mii de km departare!

Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Mariana,nu stiu unde-s kg mele,dar pe cintar le vad.
Macar is multumita ca si bb a maricel,nu doar ma-sa.
Tare sunt curioasa cit voi da jos la nastere...

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

E cam liniste aici astazi...asa xa ma gindesc sa va povestesc a doua nastere a mea care s-a intimplat in...JUMATATE DE ORA!!

In primul rind, pentru fetele care au nascut deja prima data vaginal,a doua oara va fi mai usor.Asta in general, fiindca la soacra-mea care a nascut 5, ultimul copil a fost cel mai nasol de nascut vaginal.

Contractiile au inceput pe la 4 dimineata.Citisem ca la a doua nastere durata se injumatateste fata de prima, asa ca m-am gindit ca va dura vreo 11 ore.Asadar nici nu m-am grabit sa ma prezint la spital imediat.

Citisem ca e bine sa stai in pozitie verticala( "bipeda") cind ai contractii si incercam sa fac pe curajoasa.Am bagat vasele in masina de spalat, am intins rufele,am inceput sa-mi incropsc frumusel bagajul de spital.Fetita mea si sotul dormeau dusi si nu am dorit sa-i trezesc.

Pe la orele 7 dimineata a inceput sa ma doara nasol de tot, nu mai faceam fata la contractii.Il scol pe sot si ii zic ca ar fi bine sa mergem la spital.Pe fetita o lasasem la sora lui.

Cum am ajuns pe poarta spitalului m-au apucat niste contractii de tin minte i-am spus sotului ca nu ma pot da jos din masina imediat si sa asteptam un pic.

Am luat liftul si am intrat direct la nasteri.Acolo o moasa m-a controlat,a constatat ca aveam dilatatia 8 si m-a grabit spre sala de nasteri.I-am cerut sa-mi dea ceva, macar o anestezie locala in col ca ma omorau durerile alea.Ea zimbeste si imi spune ca am venit cam tirziu, nu-mi mai poate da nimic!

In 15 minute de la intrarea in spital aveam deja dilatatia 10 si in alte 15 am impins si am nascut.(Eram cu ochii pe ceas si nu-mi venea sa cred.).Cel mai greu a fost ultima parte cu impinsul pentru ca nu mai puteam de durere si as fi vrut sa ma ajute intr-un fel sa-l scot odata.

Asta a fost toata povestea!Vedeti ce simplu?
Cine ar fi crezut ca dupa asa o nastere la al treilea ma astepta cezariana?

Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput