Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor eu nu port centura! mai ales in oras pai mai mult timp imi ia sa o pun si s-o scot - mai ales la cat de mobila sant ! si nu am cum sa intru cu burta in volan ca e cu mult mai sus de nivelul burtii... mai o sa ma invat s-o port si eu - dar nu acum!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

aaa v-a placut burta mea?! ce ziceti?! mare? mica?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia ce frumoasa povestioara ai scris!
Ma mir ca in Japonia nu se cunoaste ca epidurala ajuta la scurtarea travaliului asa cum a spus si Mariana din Suedia.In Finlanda s-a cercetat si constatat ca daca avem dureri foarte mari nu putem sa ne relaxam suficient si nasterea devine mai grea.

Liuda ti-am vazut burticul si am un complex de inferioritate de nu-ti mai spun.

Aelita am reusit performanta sa invat cit de cit finlandeza in aproximativ un an.Gramatica este logica dar la vocabular si la scris iti trebuie o memorie de calculator.Am mai gasit ceva dragut de tricotat pentru iarna pe www.ihanitse.com/viewtopic.php?t=6037" target="_blank">acest site.

Centura de siguranta este obligatorie la toate gravidele in Finlanda.Se poarta sub burtik.Exista de cumparat chiar o portiune de centura suplimentara daca dorim.

Sabina 31+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Liuda mama sa-ti traisca burta! Maare tata. Exact asa arat si eu dar sunt deja in 9 luni si am si 1m55. Te mananca pe sub buric? Ca eu ma dau cu spe creme si tot imi vine sa imi rup pielea de pe burta ce tare ma irita.
Aia e, se apropie...

Va pup pe toate,

Ivona 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am aparut si eu in zona si-s rupta.Am bantuit de dimineata de la 9 si abia la 14 am ajuns acasa.Sper sa nu patesc nimic,la cit am exagerat.

Am fost la dr si bb e tot grasunel...deja are 2,600kg la 34 de saptamani.Dr spunea ca apuc ianuarie daca merge tot asa,deci sunt multumita.La CTG avea pulsul 140 si spunea dr ca o sa am un copil tare naravas.

Liudo,cred ca merg sa ma pozez ca mi-ai facut pofta.Eu nu ma mir de burta ta ca si eu sunt tot pe acolo.Cit ai circumferinta?
Aceeasi problema am si eu,unde s-o duce toata pielea asta.

Centura o port si eu,aici nu exista scuze pentru gravide,doar ca la drum lung eu ma bag in ea.Adica partea de jos o am la spate si ma tine doar la piept.Fara nu m-as risca la cit sunt de mari amenzile.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aiska te admir ca ai putut invata asa ceva!
noroc ca modelul asemanator am intr-o revista,si m-am mai obisnuit cat de cat cu diagramamele astea ,ca altfel,cu OIKEN NURIN LANGAN ccccczzzzz ma duceam cu capul.
mamaa,cum oi sta de vorba si pe forumurile lor!?
Lue koko ohje tarkkaan ...ce-o fi aia..
esti tare,ce mai!

cine nu pune centura de acum incolo,am sa-i dau bataie la curu gol !
da-le-ncolo de amenzi,ca pe mine nu ma opreste nimeni .nu asta e problema.
VIATA VOASTRA !!! E IMPORTANTA!si a copiilor vostri!

35+

Mergi la inceput

Ai dreptate Aelita...doar ca noi nu prea constientizam si ne jucam cu viata noastra,din pacate.

Fetele am mai pus 3 poze cu burtokul,dar mi-a cam tremurat mana si nu sunt clare.
Scuzati calitatea.

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762312284289/photo/294928803839402117/24

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Daconst tu iar te bagi peste mine?! fata faci ce faci dar nu ma lasi... ai vazut poza mea - hai si tu repede! fata ai burta mica data asta eu zic ca ai cam pierdut!
Fetelor un vot ceva? Eu zic ca a mea e mai mare!!!

dar daca serios - sincer nu ma mananca burta si nu o scarpin - si nu e intinsa la limita - deci mai avem loc!!! oare pana unde?

a de cercumferinta nu ma intrebati ca nu stiu nici cat am acum nici cat am avut - dar am pus 12 kile asta stiu sigur!!!

doamnelor am fost la control - deci la 32 saptamani si 5 zile cat am - copilul arata de 36 (!) Nu-mi dau seama unde se grabeste! Calendaristic - ar trebui sa nasc pe 26 ianuarie, dar dupa dimensiuni la 9 ianuarie! La 26 nu ajung cica sigur - dar ar fi super super sa nasc intre 11 si 15 ianuarie! Mai devreme nu ma lasa doctorita - ca parca ar fi dupa ea, ca daca asta mica nu sta - gata cu programarile! sant un pic anemica chiar daca iau tardiferon, tre sa iau calciu, cica oasele bazinuluisi inghinal nu ma dor din cauza calciului, ci e pe baza hormonala - se elimena mult hormon nu stiu de care, care intra in tesuturi si muschi si carne ca sa fie carnea elastica la nastere si sa lase sa iasa copilul!
fetita are 2398 gr. M-am plans ca misca mereu si tare si mult si doctorita a zis ca nu e vina ei, sa ma uit in oglinda si o sa-mi dau seama din cauza cui - adica ca este neastamparata ca masa!
Deci la munca daca vreau - pot sa stau pana pe 18 decembrie, incet si fara graba si fara agitatie si mai mult pe sezute - pot sa mai prestez! Dupa 18 decembrie - inca la un control si atunci stabilim totul! Si apoi de pe 20 decembrie pana pe 6 ianuarie a zis sa fiu cea mai cumintica, ca daca trec de perioada asta - e foarte bine! Dupa 6 ianuarie nu mai e nici prematur , nici mic, nici in pericol - dar avand in vedere ca e mare si misca mult tre sa ma linistesc pentru 3 saptamani!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fete dragi va zic si eu cu intarziere: La multi ani, ca doar e ziua romanilor!
Mai Liuda eu te admir ca te misti atat cu butokul pe care-l ai. Bravo tie! Eu abia ma misc sa cumpar o paine ...si apoi ma vait 3 ore..

Asa..vroiam sa va intreb ceva dar am cam uitat..A!!!!!
La patuturile astea de "voiaj", din panza, trebuie sa mai luam si lenjerie, saltea? Daca da,de care?? Sunt bune astea de se pun in patuturile din lemn?

Gata, am plecat sa pap.
V-am pupat!
33+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Ce vrei mey Liudo daca-mi faci pofta?
Si-s gravida,deci tre sa-mi fac poftele.

Se vede ca esti mai mare,clar,dar si eu ma vad imensa.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput