Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 8
ramomar spune:
pufymic tocmai am papat felia de tort de la Andrei! sa creasca mare si voinic si sa aiba mult noroc in viata!
putzuruca de ce se pune grau la incoltit? si pe DEEA ca azi e sarbatorita
osna sper sa treaca cat mai repede roseata de la degetel!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
alexutza_26 spune:
Mexxa- poate il refuza di cauza ca nu il indulcesti un picutz??? - ca si laptele lor praf este usor dulcel....eu ii pun glucoza pulbere de la farmacie...sau mi-a zis pediatra la 100 ml apa plata sau fiarta si racita un varf de linguritza de zahar...si asha il accepta, ca nici noi nu am vrut de la inceput
Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ramomar spune:
alexutza nu cred sa-i apara efecte adverse, ca doar ai un dolofanel.
putzuruca spune:
Ramo, datina este ca de Sf. Andrei , fiecare membru al familiei sa puna grau la incoltit. Aceluia care ii va creste mai frumos graul, va avea noroc si va fi sanatos tot anul. Noi am pus in fiecare an si apoi ne-am laudat fiecare cu graul lui. Pt noi este mai mult o joaca, dar stiu ca aduce noroc sa pui grau la incoltit.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
ramomar spune:
igantica, pediatra noastra nici nu vrea sa auda de diversificare. Cand am intrebat-o a zis ca o sa-mi spuna la momentul potrivit, adica pe la 3luni jumate- 4 luni
fetele vorbeau intr-un capitol trecut ca se poate incepe cu suc de morcovi, mar, portocale.despre supa de zarzavaturi nu stiu ce sa zic. Poate ne ajuta un pic mamicile care au puiuti mai mari
itzy-bitzy spune:
Putzuruca si eu am pus grau la incoltit acum ca mi-ai adus aminte...desi aveam pregatit sa il pun cred ca uitam...
Cucoancea eu chiar am apasat-o ieri pe locul injectat si nu protesta nicicum...eu i-am pus o felie de lamaie rece de la frigider imediat, apoi una mai pe seara si alta acum. Si i-am dat eferalgan imediat dupa si inca o lingurita la 3 noaptea cand s-a trezit.
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
eloise spune:
Salutare!
LA MULTI ANI tuturor copilutilor ce poarta numele Sfantului Andrei, LA MULTI ANI si puisorului meu!
LA MULTI ANI bebelusilor care implinesc astzi inca o luna din viata!
SANDRA nu m-am suparat ca n-ai raspuns la "ies-iem-ies", doar m-am ingrijorat putin. Imi pare asa rau ca ai necazuri si esti trista... te imbratisez virtual cu mult drag! Numele alese sunt foarte frumoase si ele, dar e intr-adevar suparator modul in care a procedat sotul tau . Tu poti sa o strigi pe fetita cum vrei, e adevarat.
Fetelor eu sunt in continuare cu nervii tzandari. Si asta noapte, si azi dimineata, Vladut continua sa manance aiurea de tot. Am impresia ca stau toata ziua in fund cu el agatat de san, si cam asta se si intampla , cu mici pauze in care atipeste 10 minute, apoi isida seama ca l-am lasat din brate si urlaaaa . Nu mai rezist. nici sa-i dau suzeta nu pot pt ca o scuipa afara, nu vrea decat in brate la san sa ia 2 guri si sa seopreasca, si tot asa la infinit. Nu goleste sanul ca lumea, nici nu se satura, e nasol si pt mine si pt el... de 2 saptamani nu a luat decat 160 de grame. e foarte putin. nu stiu ce sa fac, cel mai rau e ca n-am solutie, nu-l pot lasa din brate, dar nici nu mananca... de o saptamana numai asa face
Abia astept sa merg maine la pediatra, sper sa imi spuna ceva...
nu mai rezist, ma gabdesc sa las balta si alaptat si tot chinul asta si sa-i dau formula pt ca macar asa o sa ia in greutate si o sa fie si el cu stomacelul plin, si eu ne-stresata
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
ramomar spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Ramo, datina este ca de Sf. Andrei , fiecare membru al familiei sa puna grau la incoltit. Aceluia care ii va creste mai frumos graul, va avea noroc si va fi sanatos tot anul. Noi am pus in fiecare an si apoi ne-am laudat fiecare cu graul lui. Pt noi este mai mult o joaca, dar stiu ca aduce noroc sa pui grau la incoltit.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
ce frumos!, eu habar nu aveam de acest obicei!
anangel_lexi spune:
Adriana mica eu n-am stiut ca pe baietelul tau il cheama si Andrei si de aceea nu l-am trecut in listuta cu sarbatoritii de azi. Nu-i nimic, ii urez acum din tot sufletul la multi ani fericiti alaturi de parintii care il iubesc cel mai mult!
Evident, la multi ani tuturor mamicilor de "bucurii" care azi isi aniverseaza onomastica!
Ralu, ce planuri de week-end aveti?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
floricel79 spune:
Vai ce bine-i cand iti lauda cineva puiutul, ca nu-mi mai incap in piele
vauvaeu sunt dejeanca de fapt dar am ramas in cj dupa ce-am terminat facultatea; locuim in grigorescu si ne place cartierul asta tare mult. voi cand veniti pe-acasa?
pufymicam nascut la gine1 cu Svetlana Chetrar, o dr fff draguta si care avea timp pt mine cat aveam eu nevoie spre deosebire de alte "vedete" de prin cj la care-am fost si am renuntat ca erau cam expeditivi; important e ca a mers totul foarte bine(cezariana - la ea ma refer) ca m-am operat sambata seara pe la 9 si luni dimineata am coborat la nou nascuti sa-mi iau puiuta sa am grija de ea; la 3 saptamani aspiram singura si faceam de toate; despre cele trei zile petrecute in spital nu am decat amintiri neplacute legate de ragade, asistente nepasatoare, ingrijorari ca era prea frig si prea mizerie etc etc; eu ma tot ceream acasa si m-au si lasat mai repede decat normal. despre Muresan am auzit numai lucruri bune; si eu am vrut sa merg la el in septembrie cand doctorita mea era plecata in concediu dar stiam de la tine de pe forum ca e plecat din tara si mi s-a confirmat si sunand la el la cabinet. pupici de la roxi pt pufuleti
camisol ii pap eu obrajorii si pt tine, ok?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria