Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa va spun ca sunt fericita pentru ca de azi dimineata Luca a inceput sa se regleze cu mancatul. A sup san cam vreo 20-25 min dupa care a dormit o ora jumate, apoi a mai supt 10 min si acum doarme de o ora si inca nu s-a trezit. Sper sa o tina asa in continuare si sa nu mai faca cum a facut pana acum, ca nu mai rezit sa stau toata ziua cu tzatza in gura.

Am vazut toate pozicile cu bebei. Sunt nist scumpei toate bucuriile noastre! Sa ne traiasca!!!

la toti sarbatoritii de astazi si petrecere frumoasa!

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii de Sf.Andrei!!!

Gabriel, Dora si Alessia

Buna dimineata!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns aseara legat de laptele praf.Az'noapte Luca a dormit bine si a mancat la san ca de obicei, dar astazi iar a inceput show-ul. Nu vrea sa manance , trage de 2, 3 ori si incepe sa planga. Daca ii dau suzeta trage din ea cu o poftaaaa. Nu mai inteleg nimic. Nici nu stiu ce sa fac, oare sa ii dau lapte praf????. Nici macar nu plange de foame.

Pufy multumim pentru tort. Sa-ti traiasca bebeloii si sa fie sanatosi!

Floricel imi vine sa-i mananc obrajorii fetitei tale. E o scumpica!

Sandra bine ai revenit! sa treci peste neintelegeri si probleme. pt. Ruxi! Eu daca as avea o fata i-as pune numele Ruxandra ca e superb , asa ca nu fi suparata!

Scumpika foarte frumoase pozele cu Luca!

Pupic!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

CamiSol de ce te grabesti cu laptele praf, daca i-o fi foame va papa san. Daca incepi cu laptele praf, incet-incet va renunta la san.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mirabela nu vreau sa renunte la san sub nici o forma. Ma gandesc sa nu pateasca ceva ca nu mananca , nici nu stiu ce sa zic.

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

roxanae David urla asa in fiecare si daca e marait si somnoros, eu stiu acum si ii pun suzi ca sa traga din ceva, nu ii dau nici san, nici bibe, ca plange tare daca simte papica - ii e lene sa inghita.
Si noi avem si zile in care nu prea mananca, dar nu imi fac griji, e si el omuletz si are toane, ca oricare dintre noi.

La multi anisori Andreeelor si Andreilor si ...Deei.

Vroiam sa va intreb ce va recomanda medicii de familie in privinta diversificarii. Eu nu am crezut urechilor ieri cand mi-a spus sa ii introduc deja supa de zarzavat si dela 4 luni jumate..carnea si ficatul. Aaa, si m-a certat ca nu am inceput deja cu mar si biscuite.
Pai intrebare? La ce mai beau toate ceaiurile posibile si ma stresez cu tzatza daca astia recomanda sa il pun pe scaun la masa cu mine? De ce mai alaptam frate? Hai sa le punem furculitza in mana de la 4 luni...m-am enervat de tot, ma duc sa mai beau un ceai de chimen.
In concluzie. Voua ce va spun?

Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Scumpik e un scumpic Luca!

Cami si-al meu bebeloi face show cand e timpul sa pape.....si eu m-am gandit sa-i dau formula, dar atata timp cat am lapte iar el se satura si creste(cu tot cu urlaturile de la alaptat) ma tin tare pe pozitie si nu renunt sa-l alaptez.
Cred ca e putoare si nu ar vrea sa se "chinuie" sa traga de la san....
Si cand ma gandesc ca Alesio ar fi stat non-stop cu tzatza in gura....offf!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

In primul rand multumesc pentru urari...si va invit la party ca sa faceti laptic muuulllttt

La randul meu urez si eu tuturor sarbatoritilor nascuti pe 30 si celor care poarta numele de Andrei/

Fetelor copilu meu nu vrea sa bea deloc ceai...si fiind hranit numai cu formula trebuie sai ii dau si ceai..oare ce sa ii fac?sa ii dau cateva guri de apa plata?are ceva??
Eu laptele tot cu apa plata il fac...insa daca e prea rece apa bag cateva secunde la cuptoru cu microunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, voi puteti grau la incoltit?

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Sf. Andrei tuturor celor care poarta numele Sfantului!

Scumpik, Floricel, aveti niste copilasi adorabili!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Buna fetele!!!

Alta intrebare pt fetele care au facut vaccinul(noi l-am facut pe asta de la stat) - i-am bagat aseara un supozitor cu novocalmin (desi pe prospect scrie ca de la 4 ani se da) - nu a facut febra, dar ii miroase pipi destul de rau, O FI DE LA EL????...S-a mai confrunatat careva cu PROBLEMA ASTA>????

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

un supozitor intreg???? eu zic ca e mult. Si eu i-am pus seara doar 1/4 dintr-un supozitor, asa mi-a zis pediatra. Probabil de aceea ii miroase urina.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multumesc Ramonar pt raspuns...cred ca am cam gresit...dar sper sa se remedieze problema fara efecte adverse....acum parca e mai binisor...am omis aseara sa citesc prospectul

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput