Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Cami, Pufy si Mephala30 multumim mult de tot si

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Eloise tre sa ai rabdare ca trece. Aseara ma plangeam si eu de aceeasi problema care tinea de o sapt., iar de azi a inceput sa-si mai revina.
Inca o data rabdare, multa rabdare.

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare mamicutzelor!
LA multi ani in primul rand tuturor care poarta numele Sfantului apostol Andrei!
Am o intrebare- ma tot framant de vreo 3 zile si pana la urma mi-am dat seama ca ar trebui sa va intreb pe voi caci dr nu zice nimic si da doar din umeri. Bebe meu are scaunul verzui si cu mucus. Tot pe la voi am citit ca nu e bine sa aiba scaunul asa. Nu mai spun ca iese si foarte moale. Ii dau numai san dar si ceiut beby drink. Ieri i-am facut si vaccinul si nu pot sa ii dau pentru temperatura nici un supozitor pentru ca iese prea moale si ma gandesc ca bine nu ii este mai ales ca il chinui si cu termometrul. Dimineata m-am hotarat totusi sa ii dau putina smecta poate il intareste putin la burta dar nu stiu daca ar trebui totusi sa fac altceva. Voi ce sfat imi dati?

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert

Iulia si Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Scumpik..un pupic pentru Luca mic

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

inni ce m-am amuzat citind jurnalul lui Ami... e fain de tot.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

La multi ani mamicilor si puilor Andrei si Andree :)
Astazi gogosica mea implineste 2 luni. Uf, cum a trecut timpul. Mi se pare ca a trecut o vesnicie totusi, fiindca de 2 luni nu mai dorm, nu mai mananc, nu mai fac dush, nu mai respir :) si sunt incredibil de fericita ca sunt mamica.
Gogosica mea creste, se dolofaneste, desi am avut ceva probleme. O sa va povestesc mai tarziu un pic, acum am vrut doar sa va salut si sa va zic la multi ani

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu am cedat psihic si am scos laptele cu pompa (nu mai avea loc in biberon de mult ce era) si i-am dat...a ras totul fara probleme...offfff

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

ow, Anne, ce ma b8ucur ca ai revenit! De cateva zile ma gandeam la tine, dar tot uitam s-o intreb pe Alessia daca mai are vesti... Acum ma uit la pozele cu grasunaca

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Andreelor si Andreilor!
Dora, Gabitza, Alessia!
Sa cresteti mari sanatosi si fericiti!

Fetelor, toata dimineatza cu Eric in brate m-am delectat cu poze si site-uri de bebei! Lakioana, Pufy, Katia, Floricel79, Crisnemes, bb_ralukutza, Oanacn, Sephora Usorlili si sper ca n-am uitat pe nimeni! vorba cuiva (scuze ca n-am retinut) parca toti bebeii frumosi s-au adunat la noi!
adameasca, am citit prin ce ati trecut! slava domnului ca acum este totul bine si sa nu mai aveti parte niciodata de astfel de situatii! de fapt niciuna dintre noi sa nu se loveasca de astfel de probleme! sa fie toti bebeii sanatosi!

mexxa, poti sa-i dai linistita apa plata!
de asemenea, ceaiul instant se face cu apa plata la temperatura camerei (20 grade) ca si laptele praf!
aici se folosesc diferite tipuri de apa! aceastea pot constita sau face kk moale in functie de cantitatea de saruri continute! pediatra mi-a recomandat Spa in cazul in care bebe are diaree si Evian, St, Louise, in caz de constipatie! nu stiu ce continut de saruri au apele din tara dar daca vreti va pot scrie continutul de saruri de pe fiecare apa, puteti compara cu ce aveti voi si sa aflati daca apa pe care o folositi are tendintza sa constipe sau invers!
de asemenea mi-a recomandat sa folosesc cat mai multe tipuri de apa ca sa nu se obisnuiasca organismul cu un singur tip!

legat de diversificare!aici se incepe dupa 3 luni cand seara ii se da un biberon de lapte in care s-a pus o masura de fulgi de orez! chiar daca pe cutia de fulgi scrie ca 3 masuri la 100 ml de lapte, se incepe doar cu o masura la 150 sau cat mananca bebe! se creste cantitatea treptat in functie de cum evolueaza bebe! in jur de 4 luni urmeaza supa de legume (cartof+ morcov)! treptat se adauga cate o leguma (telina, radacina de patrunjel, mazare, ceapa... ! se incepe cu legumele, pireu de morcov, spanac, brocolii..! se merge pe ideea ca fructele sunt mai dulci, bebeii le accepta mai usor si dupa aceea e mai greu sa-i obisnuiesti cu legumele! nu se da zahar sub nici o forma la bebei si nici nu se pune sare in mancare!
obezitatea la copii este un fenomen din nefericire din ce in ce mai des intalnit! ei incearca sa controloze inca de la nastere evolutia copilului!
la 3 saptamani eu a trebuit sa-i scot lui Eric o masa pt ca procentul de crestere in inaltime era de 10% iar cel de greutate de 25%! nu va spun cum a reactionat mama cand i-am spus, ca ce vreu s afac copilul manechin!ideea este ca acele curbe de inaltime si greutate nu sunt facute degeaba! este mult mai usor sa previi decat sa tratezi! aici sunt emisiuni la tv unde arata cum se chinuie copii sa slabeasca si cat de greu este! nu va mai spun de riscul de a se imbonavii de mici de inima si alte cele!
doamne cat am scris! bine ca s-a trezit copilul sa ma opreasca! mergem sa mancam!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Anne, si eu ma bucur ca ai revenit. Vad a nu ai poze cu grasunaca. Sper ca problemele pe care le-ai avut au luat sfarsit si ca n-a fost nimic grav.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput