Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Mica-mica si Ancuca_b, va trec imediat pe listuta, dar promiteti ca sunteti cuminti si treceti pe listuta a 2-a , cea ca gravidutelor, bine?
Bonitta, imi pare rau pt ziua 3... nu pot sa te ajut, ca nu ma pricep, nici la clpmifem, nici la fibrom...
Zenobia, bravo fata! Bine ca ai scapat de un stres, e o veste fff buna faptul ca sotul nu are probleme! Luna asta, aveti treaba, da?
Alexia, ma bucur mult ca totul e bine... deci incepem anul in forta, da?
Clau draga, sa inteleg ca bb e f cuminte si nu te supara! Imi imaginez ce fericire!
Graviduta, te-ai mai linistit? Ce ti-a zis dr? Recunosc ca nu ma pricep deloc la analizele astea...
Laurici, zau ca am fost cuminte... a venit mosul!
Teo, pe unde umbli? Imi lipsesc mesajele tale scrise seara!
Amely, sper ca esti bine!
Pupici tuturor ( nu dau nume, ca mi-e teama sa nu uit pe cineva... deja suntem muuulte...)

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ieri nu am dat de dr. T. O sa-l sun azi, poate dau de el. Cred ca era in consultatii. Am vorbit insa cu mama, care e asistent ginecolog, si mi-a spus ca fibrinogenul marit e normal in sarcina. O sa verific asta si cu dr T. Sper sa fie bine, ca din optimista si linistita cum eram am devenit foarte panicarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau felicitari pt bb mic. o clipa m-am intors si eu in timp si m-am gandit la vremea cand era bb a mea asa mica, dar... a inceput sa ma loveasca si mi-am revenit repede.

Lore pup din suflet sa fie bine.

Zenobia felicitari pt rezultatul spermogramei, bine macar ca te-ai linistit din punctul asta de vedere.

pupici pt toate fetele

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bonitta am vazut ca esti programata pt laparo, Felicia a scris pe lista in dreptul numelui tau ca ai si un chist. Il mai ai?Despre chist pot sa iti spun sigur ca ti-l va scoate la laparo, am avut si eu unul nu mare ( 4 cm ) dar l-au scos.Despre fibrom stiu ca nu intotdeauna le scoate la laparo, depinde si unde e pozitionat...a mai avut o cunostinta ( Ariana ) fibrom dar nu i l-a scos la laparo, ea face acum tratament cu differeline pt endometrioza si dr T i-a zis ca fibromul va scadea de la acest tratament. Oricum intra si pe site-ul dl. dr. si vei citi acolo exact parerea lui despre fibroame. Mult succes!

Kora

Mergi la inceput

Copilut si tu esti programata pt laparo ( 18 dec ) , Teo tu pe 20 dec, unde sunteti fetelor?Da-ti un semn de viata!Am vrut doar sa va urez succes, ma voi gandi la voi, nimeni nu poate intelege atat de bine decat cineva care a trecut prin asta! Fiti optimiste, nu poate fi decat spre bine!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Felicia si Kora, multumesc pt. sfaturi. [b]Kora[/b, din cate am inteles, esti proaspat laparoscopiata. Spune-mi si mie cat ai dat la doctori, asistente, si ce i-ai luat lui T.?
Oricum, o sa-l intreb cand merg la el daca imi va scoate fibromul la laparo. Cat despre chist, o sa stiu daca il mai am la urmatoarea monitorizare. Vad ca despre clomifen nu stie nimeni nimic...
Pupici!

Mergi la inceput

Bonitta activeaza-ti PM-ul ca sa iti scriu acolo! Bafta ma monitorizare!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna.
sunt noua pe forum. va citesc de vreo 2 zile..mai exact de marti cand am aflat in urma spermogramei ca sotul are oligo astenoteratospermie...""nasol rau"" mi-a spus un medic din giulesti..asa ca sa-l citez..
ideea e urmatoarea..pe langa faptul ca sunt super stresata...tot citind informatiile voastre..am inteles ca vitamina e nu e buna.
eu i-am dar sotului sa ia...intr-o program de genul..luni,miercuri si vineri cate una dimineata....si cred ca a golit o cutie..oare influenteaza cu ceva faptul ca a luat vitamina E? doamne, cred ca m-as impusca..va rog din suflet ajutati0-am cu o informatie...
nu prea stiu multe nici despre oligospermia asta...
sunt cu nervii la pamant si incerc sa fiu tare pentru el...caer saracu a plans cand a aflat..
ne iubim tare mult si vreau sa fac tot posibilul sa fie bine.
ce trebuie sa fac? unde sa merg?
medicul acela mi-a spus ca nu am nici o sansa normal..
dar nimic altceva..
era prea preocupat cu altcineva care avea o sacosa plina..
ce trebuie sa faC?

Mergi la inceput

Bonitta ti-am scris un e-mail.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare fete dulci!
Ajutati-ma cu o parere, nu stiu ce sa fac eu sunt z43 trebuia luna asta sa incep monitorizarile cu T. dar a fost plecat si am ajuns la el in z22, atunci i-am spus ca nu cred ca am ovulat si ca eu cred ca voi avea un ciclu lung si anovulator. Bineinteles ca mi-a zis ca nu-s baba sa ma iau dupa temperatura si teste (eu imi masor temp.si stiam deja cum ar trebui sa varieze ca sa fie totul ok, in plus si testele imi iesisera pozitive lunile trecute) si sa ma duc cumintica acasa sa astept z1 si apoi ne vedem in z10. Dar a fost ca mine si l-am sunat sa-l intreb ce fac mai astept sau vin la dansul macar sa-mi faca o eco sau sa iau ceva ca testele de sarcina sunt negative si eu am depasit z40, iar el mi-a zis sa mai astept de ce ma tot grabesc atata.
Specific ca nu l-am contrazis nici o clipa desi in capul meu a fost ca am dreptate si ca se intampla ceva cu mine aiurea de cateva luni caci in ultima vreme am avut un ciclu bun unul aiurea (probabil ovulez o luna da alta ba).Nu stiu ce sa fac m-am saturat sa tot pierd timpul care este pretios cand depasesti 30 de ani.
Ma scuzati ca m-am intins dar vroiam sa stiu si parerea voastra.

mirella

Mergi la inceput