Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 13
kristind spune:
Buna fetele!
Eu sint z37 si astept sa vina "musafirii", care banuiesc ca nu vor intarzia sa apara, mai ales ca am niste dureri - imi arunca niste cutite prin burtica!!! dar poate o fi si de la laparo.
In rest, Laura69 ce sa iti zic, din pacate si spre dezamagirea mea, nu am reusit nici acum sa il vad pe Tutu, mi-a scos firele Bogdan, si cam asta a fost tot. Voi vedea daca voi mai veni la Tutu sau nu.
La multi ani, sarbatoritelor!!!!
Sa va traiasca bebei gravidutelor si poate cine stie, luna viitoare, sau in viitorul apropiat ma voi numara si eu printre voi.
Va pupic!!!!
kristin
Mica-mica spune:
Buna fetelor !
Am si eu rugamintea daca ma puteti ajuta : am inceput monitorizarea cu dr. T. si mi-a spus sa vin la spital sau la cabinet, ...iar in eu intimidata de graba mare ...nu l-am intrebat unde - cum la spital, adika cum e bine ca ora, locatie...asa ca va rog sa ma dirijati si pe mine.
Multumesc mult !
felicia_ spune:
Mica-Mica, bine ai venit! banuiesc ca ai fost la cabinet,nu? Daca ti-e mai usor sa mergi dimineata, il gasesti la Elias, jos, la parter, ca cabinetul de colposcopie (trebuie sa ajungi pe la 7,30!). La cabinet ( pe str Sandu Aldea, nr 86) il gasesti cam dupa 14, pana pe la 20... oricum, inarmeaza-te cu rabdare, ca va fi aglomerat... Pupici!
Poze1Poze2
Zenobia spune:
Buna la toata lumea.
Ne-am intors de la spermograma: foarte buna, conforma cu varsta, 68 de milioane, motilitate primara, buna, secundara e un pic cam mica dar dna dr ne-a spus ca nu e nici o problema. Luam zinc preventiv.
Asa ca... yess!! am mai scapat de o problema.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
claucia spune:
Buna seara fetelor,
Zenobia felicitari pentru spermograma, acum v-ati linistit din punctul acesta de vedere. Si un punct important. Bravo.
Eu am fost la T asta seara, tocmai m-am intors si am facut eco, bb cel scump are 6 mm si ii bate inimioara, e pozitionat bine si dupa cum a spus T totul e f bine. Fac tratament in continuare, ne-a datliber si la prestat, dar cu simt de raspundere asa.... Gata, maine anunt si la birou, ce bine imi pare ca imi parea rau sa nu vorbeasca si despre el lumea.
Mamidevladut, poate se sparge foliculul, adica sigur cu pregnyl (eu imi fac singura injectiile, deja sunt experta ) si la dimensiunea asta e bun, intreab-o pe Ioana ca si ea are foliculasi maricei si bunicei.
Va pup pe toate si multumesc mult pentru urari si in general si pentru ziua mea.
7+
bb mic
KoraPop spune:
Raza de Soare ( Nicoleta ) LA MULTI ANI SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE, SA FII MEREU FERICITA ASA CA SI ACUM!!!
Laurasilkesti o scumpa ca si intotdeauna!!!
Iyoanamultumesc, ma simt f bine,vineri imi scot firele si...cu DD inainte!Bafta multa la monitorizari!
Zenobiasuper vestea cu spermograma!Bafta si tie !!!
maria08ma bucur ca ti-a placut....pe mine m-a impresionat...DD e intotdeauna cu noi, sa nu uitam asta niciodata!
O seara minunata tuturor de Sf. Nicolae!
Kora
ancuca_b spune:
Vali delide-Multumesc pentru primire!
Kora Pop-Foarte impresionant "Interviul"!Mi-a placut enorm!
Multa sanatate tuturor!
KoraPop spune:
Buna dimineata!
ancuca_bbine ai venit printre noi, dar sa nu stai mult pe aici, sa treci repede la odisee!!!
O zi frumoasa tuturor!
Kora
alexia28 spune:
Neata fete dragi,
Am fost si eu aseara la Tutu si mi-a zis ca sunt ok, endometru bun, m-am refacut 'beton' si dupa primul CM ne putem apuca de treaba. L-am intrebat de laparo si mi-a zis ca nu mai este cazul. Sa speram.
Zenobia super vestea cu spermograma. Ma bucur tare mult, acum ai treaba multa luna asta mai ales ca faci si stimulare.
Ioana, poate totusi nu vin uratii. Imi pare rau ca nu ai reusit sa dai de dr Soare. O fi asa de aglomerat, de ce oare nu-ti raspunde?
Claucia sa-ti traiasca samburelul din burtik, se vedea aseara ce radioasa erai
Va pup pe toate, fara nici o exceptie
Intru mai tarziu
Fetele dar nu prea mai este activitate pe aici, de ce? Mie dor de fetele mele dragi altadata active aici pe forum
Bonitta spune:
Pup toate tutunaresele,
Raportez Z 3 , nu prea am noutati, astept intalnirea cu mr. T. saptamana viitoare. Nu mai imi pun mari sperante de pana la laparo in februarie.. As vrea sa-l rog pe T. sa ma programeze mai devreme, ca am dureri mari de la fibrom .Problema e ca mi-a dat sa iau clomifen luna asta, si cand am citit contraindicatiile, m-am cam speriat.Zice sa nu se administreaza in caz de fibrom, ca provoaca chisturi si ca nu ai voie sa conduci vehicule, ca iti cauzeaza tulburari de vedere. Voi ce ziceti, fete dragi? Ati luat clomifen? Ati avut reactii adverse?
Nu stiu daca Tutu imi va scoate fibromul prin laparo, sau trebuie sa/mi faca alta operatie.. nu stiu cum se cheama, mimectomie.. habar n/am. Poate exista printre voi cineva care s-a confruntat cu problema asta sa ma lumineze si pe mine..
Diddy - ce mai faci, fata draga? I/ai mai cerut lui T. detalii despre laparo?
Kristind- imi pare rau de experienta ta cu T. la laparo, am inceput si eu sa ma cam sperii, te pup si iti doresc numai bine. O sa vezi ca va veni acum si bebe. In privinta lui T., tu decizi ce e mai bine pt. tine. Spune-mi si mie, te rog, cat a trebuit sa dai doctorilor, asistentelor, samd....
Mica-mica- bine ai venit printre noi si sa auzim in curand de II liniute!
Felicitari pentru noua mamica, prima din clubul tutunicilor!
Laura69silksi ioanatugs- fete dragi, va multumesc ca va ganditi la mine si nu m-ati uitat. multi si dulci pentru voi! Mai spuneti cate ceva si despre voi..
toate Tutunicile, fara exceptie.