Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mirelladaca tii neaparat fa-ti o programare la ecografie ( nu stiu daca te va mai programa anul acesta la cat de aglomerat este) si iti va face o eco, dai 1 milion si probabil iti va spune acelasi lucru ca si la tel. Sa astepti z 1 si sa vii la monitorizari in z 10 ( acum depinde cand va pica z10 cu sarbatorile stea)...Cred ca dl dr nu a vrut sa te puna pe drum degeaba si sa iti mai ia si banii.Pt linistea ta sufleteasca fa o ecografie la el sau la dr. Iosup ( gasesti nr de tel pe site-ul lui T la rubrica contact).
Bafta!Poate bHcg ti-ar da un raspuns pozitiv...incearca!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Inuta...bine ai venit. Stai linistita, lasa pistolul deoparte, nu e cazul sa-ti faci griji.Vitamina E nu are de ce sa ii dauneze sotului tau.Am vazut ca ai intrat si pe topicul cu oligo, deci vei afla mai multe informatii de-acolo. Cat despre tine...e bine sa iti propui sa continui cu investigatiile si sa o faci cu un dr. in care sa ai incredere.Bafta multa.
Mirella...are dreptate Kora, cred ca T. nu a vrut sa te puna pe drumuri.De ce nu incerci sa iti faci beta HCG?
Bonitta...poate o sa fim colege la laparo.Pe mine nu m-a programat, a zis T. ca tre' sa ii vina histeroscopul in ian. si atunci facem programarea.Imi pare rau pt. Z3...dar incearca sa te gandesti ca mai ai un pic si se vor rezolva toate.
In rest, pup toate tutunicile...sa aveti o zi frumoasa

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Kora, cum imi activez PM-ul? Help!

Mergi la inceput

Bonitta Vad ca ai reusit sa iti activezi PM-ul. E-mail-ul l-ai primit?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Kora, ti-am raspuns pe PM, sper sa fi ajuns mesajul...
Draga Inuta- bine ai venit printre noi. Si eu sunt in aceeasi situatie cu sotul, citeste postarile mele de pana acum. Nu dispera, nu e chiar grav. Incearca sa mergi cu sotul sa repete spermograma la dr. Matei, la IDS Dorobanti. E o super dr. si e realista. Dansa iti va recomanda un urolog pt. sot, care eventual ii va prescrie un tratament. Pana atunci nu ii mai da nimic dupa ureche. Nu stiu nimic sa-ti spun despre vitamina E.
Mirela- bun venit si tie! Nu stiu ce sa-ti spun. Cunosc si eu un caz similar, respectivei nici pana in ziua de azi nu i s-a oprit ciclul. T. i-a spus acelasi lucru, sa vina cand i se opreste. Cred ca s-a dus si la alt medic. Incearca sa mergi si la alt medic si poate sa iei ceva naturist pt. reglarea ciclului.
Vali- multumesc pt. incurajari si o viitoare potentiala colega de suferinta !

Mergi la inceput

Inuta unde ati facut spermograma?In primul rand mai repetati-o eventual la IDS la d-na biolog Matei( sunt f. importante conditiile minim 3 zile abstinenta -maxim 5 zile, iar proba sa ajunga in max 30 minute la laborator, tinuta la temperatura corpului-asta in caz ca recoltati acasa, pe parcusrul abstinentei fara alcool, mancare picanta,tutun, sa urineze inainte cu o ora de recoltare si sa se spele doar cu apa FARA sapun)Exista si tratamente naturiste care au dat rezultate, eventual Tribullus Terrestris.
In ultima instanta exista FIV, am citit la subiectul FIV multe cazuri reusite cu acest diagnostic si chiar cu diagnostic mult mai rau, asa ca fiti optimisti ca sanse sunt destule!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor!
in sfarsit reusesc si eu sa intru si sa va citesc...multa treaba...

Ancuca, ai reusit sa dai de Tutu?

Mica_Mica, bine ai venit si multa bafta in a deveni cat mai repede!

Bonitta, imi pare rau ca esti bolnavioara. Vorbeste cu Tutu si cere-i mai multe informatii despre laparo si fibrom.

Zenobia, pentru spermogram!!! Hai, ca acum AI CU CE!!!

Clau-ici pe burtici!

Alexia, ma bucur ca esti mai bine!

Kristind, imi pare si mie rau ca nu te-ai inteles cu Tutu...Fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine...

Raportez si eu: Z29, maine ii astept pe urati Sigur vin, ca am toate simptomele, asa ca...

Va pup pe toate

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

KoraPop-Sa dea Domnul sa plecam toate cat mai curand la odisee!
Felicia-multumesc mult pt.intentia de-a ma trece pe listuta,dar inca nu sunt pacienta Dr.Tutunaru.Am sunat ieri pt.programare,insa nu mi-a raspuns nimeni,sper ca astazi sa reusesc!
Ioana-nu am reusit sa dau de Dr.Probabil ca a fost ft.ocupat!?Am inteles din postarile voastre ca sunt"sanse" sa ma programeze abia anul viitor,ceea ce ar fi cam rau pt.mine.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Inuta si Mirela, bun venit printre noi si trecere rapida catre Odisee va doresc!

Inuta, nu dispera din cauza spermogramei "nasoale rau". Eu sunt de acord cu Kora, incercati sa refaceti analiza, si mai ales respectati toate instructiunile de inainte de ea (dupa cum spunea Koricica cea draguta )

Mirela, ma gandesc ca a mai avut T. cazuri ca astea, si probabil ca de-asta ti-a zis sa mai astepti...Nu prea stiu sa te sfatuiesc in vreun fel...Stiu ca surorii mele, inainte de laparo, medicul vroia sa-i dea niste pastilute ca sa ii vina menstruatia, pt a fi pregatita de investigatie. Noroc ca i-a venit "natural" si nu a mai fost nevoie. Aparent, dr. Tutu nu are acest obicei...Iar 30 ani, cred ca e o varsta tocmai buna de facut copii...

Vali fata optimista!

Cum e vremea la noi, ca aici e asa de urat...........vant, ploaie si innorat de-ti vine sa fugi... Noroc ca vin main e acasa!!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Iyoana...cu ce vii maine? Ca la noi e o ceata sa o tai cu cutitul si f. multe avioane nu aterizeaza pe Otopeni...
Scuze pt. off topic, dar nu putem sa o lasam pe fata noastra sa se simta singurica, nu?

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput