Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
irinatunza spune:
Bianca, nu e slaba, e maruntica. Are numa 7500. Ea ar minca rar si putin daca as lasa-o chiar numa dupa dorinta ei. Ea nu papa mai mult de 100, max 150 la o masa.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
in bucatrie fumez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Irina, asha e copilul unei prietene si are 2 ani deja, mai mult de 150 nu manca nici el la o masa. Asa mananca si acum, ca o vrabiutza..Atatea vitamine a bagat in el sa manance si cam tot acolo e...e maruntzel si el, are 2 ani si 86 cm si vreo 12 kg cred...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Biancas spune:
Anasol ai pus poze noi? Mie asha mi se pare...sunt frumoase.
Apropo..tu cu Irina va intalniti, sau mai bine zis va cunoasteti? vad ca sunteti amandoua din iasi...
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Bombonicaaaa spune:
Da e cam liniste in seara asta fetele ... va uitatzi la meci? Eu nu pot sa-mi vad telenovela ca se uita Ady la meci si satelitul merge doar la un singur tv
Soo vad ca toate fumatzi , la capitolul asta eu cred ca sunt campioana as vrea din tot sufletul sa pot renuntz ala ele dar nu am vointza necesara
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Denisam spune:
salutare,
Noi am fost azi la dermatoloaga cu emma si am luattrimitere la sick children hospital pt a vedea un chirurg care face cu laser pe copii- pt hemangiomul de la buza si avem sanse ca in ianuarie sa ne vedem cu ala, am dat peste o dermatologista ok care nu ne-a aburit.
Bianca- emma seara papa in 2 transe la interval de juam de ora 400 ml lapte cu cereale si dimi la 6 cam 180ml dar fara cereale.Si nu s etrezeste noaptea, iar dimi la 8 e in picoare de pe la 8-8.30 seara.A si din lapte eu i-ammai redus ca ea dimi vroia cam 260, si am zis ca e mult, iar mesee de zi nusunt mai mari de 200, f,rar la prinz dc are 2 feluri ajunge pe la 240.
Bombo- cum te mai simtzi?/
Ingrid si Janina-pupicei dulci!
Eu la subiectul fumat- nocomment ca is tare antii.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Asaaa...
deci, fetelor multumesc de incurajari.
Noi acum ne-am intors de la urgente. Fiindca pediatra nu mai raspundea la telefon, am decis sa plecam la spital din motive de febra si kk cu sange (!!!).
Razvanu a primit antibiotic, furazolidon si regim alimentar. Sper sa fie bine, altfel nu se poate. Eu sunt deja alterata psihic, poate va mai amintiti experienta neagra ce-am avut-o cand Razvan avea doar 2 luni si jumatate... ei, sper din tot sufletul sa nu se repete.
Bun, acuma copilasul doarme, l-am plimbat vreo jumatate de ora cu masina, caci adormise si nu ne-am indurat de el. I-am bagat niste milupa HN 25, nu l-a lins pe tot, o sa-l iau mai incolo sa-i dau restul + ceva Panadol baby.
Mai, sa va spun un paradox: la 38,9 Razvanelu era RECE pe maini, picioare, cap. Doar gatul, burtica si spatele erau mai calde ca de obicei, dar n-ai fi zis ca are febra.
Sfat: tineti copii sub lupa in cazuri de astea, in sensul ca febra chiar trebuie masurata cu termometrul, nu cu mana, buzele, cum faceam eu pana acum de curand.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
Biancas spune:
400 ml Denisa? Mama mia...Dani deabia isi bea 240 ,aproape intotdeuna mai lasa 10-20 ml in sticla. Dar pufuletzi ar manca dupa aia
Si nepotul meu are un hemangiom de la genunchi pana pe pulpa sus dar nu e asha vizibil si el oricum e baiat.E ca o pata vinetie...
E bine ca o sa rezolvati problema pana e mica ca nu sufere asha. Bafta
Cristina, bine ca te-ai mai linistit un pic odata cu vizita la medic. Insanatosire grabnica...
Mai fetelor eu am un lapsus si mi-e lene sa caut ...Cine era mamica care luni trebuia sa faca un tuseu rectal? Eu nu am mai vazut nimic de atunci sa se scrie despre asta...
A..de plictiseala azi am stat toata ziua la calc si acum ascult colinde si am cazut intr-o melancolie............
Albumul nostru
Denisam spune:
ANAS- bravo c atIbi papa singurel!!.
Anasol- bravo pt primii pasi!!!.
Astery- sanatate multa si sa se face repede bine puiul!!!
Bombon- sanatate si sa nu mai fii nici racita si nici cu alergie si sper ca esti gravidaaaaaaa!!!!!
Fa si tu un test!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Maraki, felicitarile mele doamna ca nu mai fumezi! BRAVO!
Nici eu nu m-am mai luat si nici nu mai am de gand. Am zis ca doar sa am vreun necaz foarte mare, atunci poate...
Crenvursti si alte chestii asemanatoare nu pupa copilul meu. Are tot timpul.
Io mor de necaz ca nu-i dau pufuleti.
A, sa va spun cum l-au cantarit pe Razvan la spital: il dezbrac, pune asistenta un prosopel pe cantarul ala anemic cu plasa, il ia asistenta in brate... mi-l da iar...apoi m-a urcat intai pe mine, pe cantarul de adulti, apoi pe mine cu el in brate si apoi facuta diferenta. hahaha! Pai cica: duamna, dar are mai mult de unshpe kile. Zic: pardon, duamna, ca are mai mult de doishpe!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery