Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
Ingrid Am incercat sa-i dau kiwi. Asa cum e, cu sambrui. Dar nu i-a placut delooooooooc. Adevarul e ca nici mie nu mi-a placut asa pasat.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Ingrid forzoso , neforzoso cred ca tot resturi baga in ei..pararea mea. Eu inca nu ii dau, sa mai treaca putin timp ca are vreme de cremvusti.
Bravo pt david Anasol si eu fumez mult
Maraki bine ca ai reusit sa te lasi eu nu pot...din pacate. Sotul s-a lasat dar eu nu pot.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
anasol spune:
si io is fumatoare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
A..kiwi cica nu e indicat la copii. Asa mi-a spus doctoritza.
Adica e indicat dar fara semintzele alea si atunci nu mai ramane nimic de el. Eu i-am facut la Dani suc dar nu s-a omorat sa il bea.
Sandra il mananca f bine dar atat din casa..
Cica samburii aia pot sa provoace alergii mai incolo, sunt ca capsunii..
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
anasol spune:
si chiar acu o sa merg sa ma afum un pic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Dar voi unde fumati dragelor???
Albumul nostru
irinatunza spune:
Anasol, bravo lui David pentru primii pasi.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Kiwi nici eu nu i-am dat, i-am dat mandarina alaltaieri si a papat una intreaga, insa ieri n-a mai vrut.
poze Sabina
irinatunza spune:
Biancas, ce program de masa frumos are Dani. 4 mese pe zi de la 4 luni, waw. pai e lux pt. tine. Asta pt. ca papa bine. Dar ce sa zic, daca Dani papa 240 la o masa, ce sa astept de la pispirica mea ? ca in ea mititica n-au unde sa incapa 240.
poze Sabina
Biancas spune:
Dani amiaza o mananca cel mai consitent in rest lapte si desert care poate fi si cereale, iaurt, mar cu biscuite si nu mai stiu ce..
Irina, sa stii ca am mai auzit copii care nu mancau mult dar mancau des...Cred ca chestie de obisnuitza, de pofta, de constitutie...nu stiu ce sa zic. Dar ce zici ca nu incape in Sabina atata mancare? In poze nu arata asha slaba...
Albumul nostru