Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai fete, eu am poftit castraveti murati si cartofi la cuptor.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Biancas, Dani are 4 mese ?
Si eu as las-o pe Sabina cu 4 mese, dar ea mai mult de 150 la o masa nu baga, asa ca nu pot deocamdata.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

4 mese are de la 4 luni. Eu asa ii dau sa manance si e foarte bine pt el si pt mine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu stiu unde a incaput atata iaurt, dar i-a placut la nebunie. El are 3 mese pe zi si una de lapte. Dar dimineata si seara nu papa mai mult de 200, respectiv 150, iar la pranz papa cam 350. Iar masa de lapte 120.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI FRUMOASEI JASY, LA MULTI ANI FRUMOSILOR BRUNO SI ANGELOS!!
Eu n-am apucat sa scriu azi, m-am logat de dimineatza si n-am mai ajuns la comp, asa ca sorry si pt ziua de ieri cu sarbatoriti, macar azi m-am incadrat la dragutzul de Angelos!
Am fost la un neurolog pediatru, trebuia sa mergem la 7 luni, dar am tot amanat. Asta din cauza ca ea a fost prematura si cu cheaguri de sange pe creier de la circulara de cordon. Mi-a zis ca e totul ok, sta bine in fund, merge in 4 labe, merge tinuta de mana, vorbeste, deci e ok, normala, ca si unul nascut la termen...dar cam slaba. Cik, e mai bine, ca sunt unii grasutzi care nu fac toate astea...
Deci, gata cu mersul la doctor, mai ales ca a inceput tipul sa-i desfaca pantofiorii, iar Diana a plans cu lacrimi cat boabele de mazare...a trebuit sa o dau in brate la tati ca sa pot conversa cu el. Are alergie la halatul alb.., il vedea stand la distanta era ok, cum se apropia, cum lasa buza in jos si incepea concertul...
Astery, tare rau imi pare de micutz, eu acum o sapt ma plangeam pe forum si tremuram ca a mea facea non-stop kka si nu se mai oprea...cred ca a fost o enterocolita, dar nu virala, astea sunt tare pacatoase. Cum zicea si Maraki, regim si iar regim, lapte fara lactoza (Nan e foarte bun), morcovi fierti etc. Iti doresc sa scape repede fara spital... pt el!
Denisa, am apucat sa vad pozele, e tare sigura Emma pe ea, am vazut-o si cu un baietel cu care se juca , sunt faine activitatile astea...si ea e o dulce...
Anasol, ce are David? Tot cu mucutzi? Sper sa nu faca febra mare..curata-i bine nasucul si de 3-4 ori pe zi. bolnaviorului!
Andiaroro, am vazut pozele cu vitrine de sarbatori...un vis! Mi-ar fi placut sa fiu iarasi mica si sa vad asa ceva...
Moni, am apucat cateva poze sa vizionez, frumoasa fetitza ai...frumos spiridus!
Am vazut ca s-au detasat spiridusii...mie imi convine si asa, suna frumos. Votul nu mi-l schimb.
Anasebe, cat mananca Tibi?????? Sa-i tie Dumnezeu naravul...ce sa mai sper de la Diana atunci?
Ma duc la o tigara (si eu fumez ), ca m-am intins, ma intorc sa vad pe cine am mai sarit.
dragelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Felicitari Tibi!!!!!! E super!
Si Carla are tentative dar prefer sa tin si eu de lingurita sa nu am accidente.
Astery sanatate lui Razvanel, sa se faca repede bine!
Noi suntem in continuare cu muci si un pic de febra. Sper sa dorm mai bine la noapte!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

a adormit pruncul,dupa o mare spaima ce am tras cu el,dar nu va zic ca apoi ma certati si deja am luat-o peste cap
david a facut azi primii 3 pasi singur

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anasol, bravo lui David!!
Dar ce s-a intamplat cu el??
Janina si voi cu muci? Cate mai santeti fetelor?
Am o intrebare: care dati kiwi la bebelusi...ca a cumparat sotzul si sunt curioasa daca pot sa-i dau. Si cum? Cu samburi, fara?
Eu i-am dat cremvursti de la Forzoso, din pui, sunt foarte buni si i-a placut, mai ales cu paine cu unt .
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Sanatate bebelasilor Carla, David si Razvanel
Ma duc sa il spal pe Angelo si sa il bag la nani, incepe si telenovela mea Intru mai tarziu daca pot
Ingrid ce as fi fumat si eu dar nu aveam cu cine sa il las pe Angelo prin casa M-am lasat de tigari

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si eu fumez. Chiar muuuuuult, dar sa nu-mi tineti prelegeri ca nu e cazul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput