Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Fetelor, am pus si eu poze noi daca vrea cineva sa vada. sa vedeti cum a demontat o tastatura, cum face gimnastica si inca alte cele.
Bianca, am tot intentionat noi sa ne intilnim , eu cu Anasol si cu celelalte doua fete din Iasi Doina si Any, dar n-am reusit. Oricum eu cu Anasol ne-am incuscrit aici pe forum.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cristina, asha il cantaresc si eu pe Dani decand nu mai merge cantarul lui...e pana la 10 kg si deja a depasit 10
Poate nu mergea cantarul bine acolo, deaia mi-am luat digital ca asta nu minte. Cele cu ac de cate ori te urci pe ele tot alta cantitate arata si m-am enervat odata cand tineam regim si mi-am cumparat digital..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irinutzaa- vazut pozele, haioasa foc!
bianca si Moni- unde suntetzi?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si eu fumez in bucatarie, dar n-am usa...maine am comandat una, asta pt ca arhitecta nu a vrut usa ca sa fie mai mare spatiul, dar ce fac cu bebele, ca mirosul ajunge pana in sufragerie .
Denisa, o sa fie bine cu operatia la Emma, ai sa vezi! Oricum e o dulce !
Astery, tin pumnii pt Razvanel! 12 kg? Aproape dublu ca Diana ..
Maraki, te-ai lasat? Bravo tie, eu m-am reapucat dupa alaptat...era bine sa renunt si eu.
Deci ii voi da kiwi, dar fara samburi. Maine..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

V-ati dus la somn ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina cand ai pus poze? Eu inainte m-am uitat la pozele voastre si nu vad nimic nou...daca e aia cu ratza in mana pe pat e super dulce
Moni si-a luat liber in seara asta?
Denisa...sunt aici azi toata ziua am stat la calc si acuma asha plina ma simt...nu m-am miscat mare lucru decat dupa Dani prin stanga si dreapta...of... Incep sa ma ingras..

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cristina si noi ne gandim la tine si la gogonica . Ai sa vezi ca o sa fie bine ca gogonica e "strong".
Si moi pe aici dar cum " duamnele " astea poftesc la cate o tigara cred ca merg si eu sa trag una ....tot in bucatarie...sau in balcon depinde pe unde misuna Mario.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca draga, dar de ce crezi tu ca nu mergea bine cantarul de la spital?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Cristina, 12 kile. dar e si inalt dupa cite se vede in poza.

poze Sabina

Mergi la inceput

..................
Romānii vor putea circula, de la 1 ianuarie 2007, īn toate #355;#259;rile membre UE, mai pu#355;in Cehia, Cipru #351;i Suedia, care impun anumite restric#355;ii, doar pe baza c#259;r#355;ii de identitate, a declarat, miercuri, ministrul Administra#355;iei #351;i Internelor, Vasile Blaga.

Albumul nostru

Mergi la inceput