The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La noi tati nu are rabdare cu cadourile astea de mos...si ma supaa.
Dupa ce 1. a deschis cutia cu Elmo si Ernie muzicanti acu' o luna, mai acu vreo doua zile vine Lia cu o cutie cu mancare de plastic de la cumparaturi cu tati. La care eu "da ala nu era cadoul de mos, care venea impreuna cu bucataria?" La care tati:"apoi daca a vrut ea , ca ea l-a ales de pe raft."Asa ca are domnisoara mea gospodina ustensilele de gatit deja , mancare, dar ne lipseste bucataria cu dulapuri si frigider unde sa le tinem...ca cutia aia am avut eu grija sa nu o gaseasca pana i-o veni timpul...

Liam o saprimeasca un ponei de jucarie-de cel care se leagana si o toba
alex primeste un joc si la rest ma mai gandesc.
tati si-a luat singur fierastrau, iar eu ceas...
casa a primit doua paturi noi in eforturile de re-modelling
mamei mele as vrea sa-i iau un matress pad desi va fi post sarbatori pana ma dumiresc eu ce si cum...

si ca veni vorba:
se pot gasi acoperitoare de saltea in ro- ma refer la cele de cativa cm. grosime, care nu numai ca protejeaza somiera dar o fac si mai confortabila?

La multi ani Nicolae, Nicoleta....
si Nicusor cu toba, asta-i Alex al meu:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici! Raportez SUCCES PE LINIE cu aventura la patinoar! Am ajuns, am vb cu antrenoarea ( pe drum i-am tot explicat Ilincai ca mergem sa patinam, ca nu e ca pe pamant, ca o sa alunece, ca o sa fie greu, ca poate o sa si cada, dar ca dupa ce invata o sa-i placa tare mult- ca sa stie fata la ce se asteapta), ne-am incaltat amandoua in vestiar cu patinele si ..da-i bataie.Am incaltat-o pe ea si nu mai avea rabdare sa ma incalt si eu, vroia sa plece repede, singurica

Asaaaaaa...Intram noi doua pe gheata, Ilinca- la fel ca Bambi in prima zi de viata!Un picior in stanga, unul in dreapta .Bineinteles ca o tinem eu bine-bine.

Antrenoarea avea copii la ore, asa ca nu a stat de fundul nostru, ne-a lasat sa ne plimbam pe langa mantinela si mai venea din cand in cand la noi sa se minuneze.O mai luam pe Ilinca in brate, imi luam avant si apoi, cand aveam putina viteza, o lasam si pe ea cu picioarele pe gheata, ca sa simta alunecarea. Mie mi-a fost ingrozitor de greu, ma durea mijlocul de atata aplecat, dar ea era ca o floare. La un mom dat m-am incalzit si mi-am dat canadiana jos si, ca sa nu mai ies de pe gheata sa o duc la vestiar, am lasat-o pe gheata, pe jos, pe langa mantinela.Am vrut de vreo 3 ori sa o asez si pe ILinca pe canadiana, sa ne mai odihnim, dar incepea sa tipe la mine: " Mami, hai sa patinam, nu stam, mamiiiiiiiiiii hai".

Am stat vreo juma de ora, nu mai mult, si nu mai vroia sa plece.Ne incaltasem cu cizmele si ea statea langa mantinela si facea cu mana tuturor, nu se mai satura uitandu-se.In masina s-a apucat sa dea telefoane ( a se citi " Mami, sunam pe Delia ( mama mea), mami sunam pe Tudor ( varul meu, de care ILinca e indragostita))- i-am sunat si tuturor le-a povestit ca ea a fost la patinoar si a patinat si ca maine se duce din nou

Concluzia: e inca mica de dat la patinaj cu instructoare, nu sta nimeni sa se cocoseze cu ea cum am stat eu, dar merita sa mai mergem ( macar in WE) la patinoar, sa invete sa se tina pe picioare, asa incat la anu sa o dau la patinaj cu instructor.

Naty
, mi-au placut mult pozele cu Ioana.Ana, Stefan construieste singur? WOW! ANamari, in RO se gasesc acoperitoare de saltea, dar gen prosop, nu f groase.Practic nu le simti, cand sunt sub cearsaf.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

In primul rand mii de multumiri tuturor de urari si aprecieri!

Raluca e adorabila Ioana cum vorbeste la telefon!Si cum danseaza....

Patricia ma bucur ca ai avut succes in aventura de la patinoar!

Laura imi pare tare rau de voi ca nu sunteti bine....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani pentru toti cu numele Nicolae, Nicoleta si derivatele lor.

Se pare ca eu sunt cea mai rea mama. Eu am vrut si vreau ca de Mos Nicolae, sa se primeasca numai dulciuri, ca doar asa e traditia, nu?
Asa ca asa am si facut, Amelia a primit numai dulciuri, in special de la Kinder si ceva de la Milka. A mancat doar doua patratele de cioco si restul sunt la frigider, cred ca ii ajung pe o luna. A primit de bunici o papusica mica si niste ciorapi de iarna plus niste dulciuri. Dar au fost atentionati ca pe viitor de Mos Nicolae, sa nu ii mai faca alte cadouri in afara de dulciuri. uite asa mi s-a pus mie piticul. Si se pare ca sunt unica mama cu asa idei. Dar o sa primeasca suficient de Craciun si probabil si de Revelion.

Activitati, mie mi-ar place sa o dau la dansuri si la inot. Nu vreau sa devina profesionista neaparat, dar sa stie si sa ii placa. Eu am facut de toate, si pian si dans, si basket( desi am 156cm) si tenis, si volei, si sah, si inot si nu mai stiu ce. Cert este ca tot ce se putea la noi in scoala, am incercat. Nimic nu s-a tinut prea mult de mine dar stiu de toate cate putin. Parintii nu m-au obligat sa fac nimic. Dar cel mai mult mi-a placut dansul si inotul.

Carutul, inca il folosim la greu. Probabil pentru ca inca nu stie sa mearga.

De cand m-am laudat ca a facut primii pasi, nu a mai facut nici unul. Cum vede ca vreau sa ii dau drumul la manute, se lasa in fundulet jos.
Am fost la doamna doctorita care urmarea recuperarea ei. Ne-a spus ca nu are nevoie de gimnastica. Dar am indoieli in privinta asta, pentru ca doamna care ii facea gimnastica a zis ca de obicei se face recuperare pana incepe sa mearga copilul singur foarte bine. Se pare ca e ft aglomerat la centru si a vrut sa scape de noi( probabil ca nu am cotizat nimic).
I-am facut si vaccinul care la noi se considera cel de la 4 luni( deh, asa ne trebuie daca am ascultat pediatra, care a zis ca in afara de muschiul piciorului care era in ghips nu poate sa ii faca vaccin in alta parte). Acume la facem pe alea cumparate. Deja s-au dus peste 3 mil pe ele. La 3 ani fix, va fi in rand cu copii de varsta ei.

Natyce mare s-a facut Ioana, ptiu-ptiu. E tare simpatica
Patricia , ce frumos v-ati distrat. Eu nu am curaj sa urc pe patine.
Laura, multa sanatate voua. Sa scapati o data de toate problemele si sa fiti sanatosi tun.
Ioana ti-am vazut baietii. Ca de obicei, ma conving ca sunteti o familie tare frumoasa si ai niste baieti de nota 10.
Cristia, tin pumnii sa nu aiba nimic Andrei. Sa fie doar o greseala.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Merci de aprecieri, fetelor!

Patrice m-am gandit toata seara la voi, ma bucur ca a fost bine. Deci sunt prea mici pentru instructor, mai asteptam pana la anu`.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ana: macar tu ai fost mai iute si ti-ai oprit sotul de la cadouri aventuroae pentru Stef.Construiti chestii din lego?Raman cu gura cascata...Lego de-alea de ne-ar placea si noua sa ne jucam.Are si Andrei niste chestii de construit (mai marisoare) dar la noi el se pricepe f bine la daramat
Patrice: he, he super aventura pe gheata; la mai mare!
Lilia: din nefericire chestia asta cu cotizatu e foarte valabila (nu dai banu' dau ei rasol).Poate totusi nu e cazul doctoritei voastre dar nu strica sa mai ai o parere.Bafta sa mearga Amelia cat mai curand.Daca e sa ma iau dupa definita ta atunci si eu sunt mama rea ca dc era dupa mine luam copilului de mos Nicolae mandarine si banane ca asta ceruse.Am facut greseala sa las sotului sarcina (i-am zis generic: ia si tu lui Andrei niste maruntisuri) si a luat...Multumesc ptr incurajarea privind ochisorii lui Andrei.Ma rog la Maica Domnului sa fie bine!
Revenind la trenul care-mi da mie dureri de cap: macar multumita ca am reusit sa parchez magaoaia pe o masuta din camera copilului (m-am chinuit aseara sa adaptatez schema initiala la ceva mai mic ca sa incapa pe masa - spre inmarmurirea sotului care nu credea ca o sa reusesc).
Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am uitat sa ii raspund Ralucai: Naty, am luat ieri coletul de la Quelle. Jucariile sunt tare dragute, sunt aproape sigura ca o sa ii placa Ameliei ft mult. Bebe mare si setul de ingrijire a bebe-ului( bibe, oala, suzeta si alte alea( 25 piese in total) le-am desfacut si m-am uitat. Setul cu patut si scaun de masa nu l-am desfacut ca am vazut o schema de asamblare acolo, deci nu am ce sa vad acuma. O sa vad deja de Craciun.

Cristia, desi nu cred ca Amelia nu mai avea nevoie de recuperare, eu nu m-am indispus tare. Pentru ca Amelia nu prea mai sta. Plange numai cand intram in sala acolo. Asa ca am vobit cu doamna de la gimnastica, care ne-a mai dat niste instructiuni si incercam sa facem acasa niste exercitii. Ca deja ce e mai greu a trecut. Picioarele le misca ft bine, doar sa uite de frica...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui!

Pufy subscriu si eu la ce au tot zis fetele: ca aveti o familie foarte frumoasa si fericita! si asa sa dea Dumnezeu sa ramana!

Naty tare dulcica si mare e Nanusa ... si La Multi Ani! mamei tale, care e nascuta o data cu tatal meu :D

Patrice si eu ma bucur ca v-ati distrat, tre` sa fi fost foarte frumos, am sa-i arat cu siguranta lui Doru ce ai scris tu, ca si aici sunt patinoare foarte frumoase, si sa-l conving sa-i luam patine la fata :) (el zice ca-i prea mica)

Laura multa sanatate lui Tudor si sa treaca toate relele!

Cristia sper sa fie Andreiutu` bine si sa n-aiba nimic la ochisori. Lui Andrei ii place trenul?

Lilia sa va dea Dumnezeu sanatate si recuperare rapida! Ma gandesc la voi!

Asa... acuma despre cadouri, ca eu n-am scris nimic :)
Anu` asta eu am pregatit toate cadourile si de Craciun si de Mos Nicolae, vreau sa zic ca orice cutiuta, punguta de bombonele eu le-am impachetat frumos cu hartie colorata si fundita :) si apoi le-am pus pe masa mare din camera de la mine. Vreau sa zic ca fata mea stie de toate cadourile care exista, care si pentru cine e...
In seara de 5 spre 6 ea si-a "spalat" singurica papucii, i-a aranjat la intrare, i-a batut la cap pe toti din casa (si pe ai mei si pe sora-mea si pe taica-su) sa-si puna papucii "curati!" la intrare ca vine Nicoiaie! Apoi am fost impreuna la masa mare am luat cadourile pentru toti, inclusiv ale ei, care stia ca-s ale ei, dar fiind impachetate nu stia ce e inauntru, si le-a asezat ea singurica in papucii fiecaruia. Asa... acuma parte e ca peste noapte, vine Mosu` si se uita la cadouri si daca a fost cuminte le va gasi dimineata, iar daca nu... Mosu` le ia pe toate si le duce la alti copii... :)
Si a fost foarte bucuroasa dimineata cand a gasit cadourile si a zis: Talia ot(fost) cuminte! Nicoiaie atat(lasat) cadou a paputzii a Talia! :) (a mea nu vorbeste inca corect, dar e foarte nostima :P)

Toti din casa in afara de ea au primit dulciuri (sora-mea a primit si un set de baie ca pleaca in camp maine, asa ca a primit si cadoul de Craciun), iar Natalia a primit 3 omuleti de la Fisher Price (ea avea deja casa cu mama,tata si bebe asa ca i-am completat colectia) si 4 dvd-uri cu desene, ca e topita dupa ele...
Ea primeste multe cand nu e o ocazie neaparat, asa ca noi incercam sa o lasam mai moale cu cadourile...
De Craciun o sa aiba un atelier de construit cu Bob the Builder :)
Stiu ca o sa ziceti ca e fetita... dar ei nu-i prea plac papusile, ci ii place sa construiasca(asa ca Stefan :)), sa lipeasca, sa picteze... etc

Anyway, sper sa-i placa.
Cam atat am avut de zis, inchei aici si urez multa multa sanatate la mamici, burtici si ai nostri nazdravani si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dupa cum am zis, voilą ceva pozici aici.Cu d-ra si olita inca nu am apucat sa fac.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilia, Andreea !Multumim!

Daniela ce mare s-a facut Alma!Si e tare cocheta...!Si tu arati bine!

Eliana voi cum sunteti?

Eu sunt tare fericita ca ieri a ras Nicolas pentru prima data in hohote!Asa frumos rade....!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput