The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE TUTUROR CELOR CARE POARTA ACEST NUME....SAU DERIVATE!
Cristiana !Mai si eu am o problema foarte mare in legatura cu darurile pentru copii....in special pentru Aleiso....si tot cu sotul!
Ovi ii cumpara(sau ii cumpara inainte ca acum ne-am certat pe tema asta si ma intreaba inainte de a mai lua ceva....dar deh, mai sunt si momente in care ii ia de capul lui....)jucarii cu care (zic eu) i-ar place lui sa se joace....acum vroia sa-i cumpere un elicopter cu telecomanda....la 1 600 000 lei vechi!...normal ca s-a impotrivit "scorpia"....adica eu!Asa ca i-am luat masinute cu litere(pe fiecare masinuta e cate o litera)si un puzzle cu animale(f dragut!, din lemn).....dar a mai primit si de la frate-meu o caciula+fular, de la fratele lui Ovi un Arlechino si o carte cu o poezie de Craciun, de la bunicul sau o carte cu cei 3 purcelusi, de la matusa-sa toba+fluier(va dati seama ca si eu si frate-sau suntem cu creierii varza), masinuta, autobus, si 2 carti de colorat(pe jumate) si cu povesti(cei 3 purcelusi si cenusareasa....dar povestile le stie deja ca are cartile cu povesti)....ah si 2 mandarine...si uitam: la bunicii din partea lui Ovi a mai lasat si o pijama...si batele de rigoare....de la toti!
Deci foarte bogat a fost Mosu anul asta....(ce fain ca au piticii atatia unchi, matusi...ca de acolo vine Mosu mai plin)
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
nature spune:
La noi Mosu a adus patine pt gheata, un joc de bowling, o canuta Milka si mandarine.Tineti-ne pumnii pt diseara, la patinoar!!! Aseara Ilinca era suparata ca vreau sa o tin de manuta ( era in pijama si cu patinele in picioare- la noi Mosu a venit aseara, cand ea era la baita, ca dimi eu plec devreme la birou, cand ea inca doarme...).Vroia sa meraga singura pe patine, auzi ce tupeu pe mami sa vrea sa o ajute!!!!
bozo spune:
La multi ani tuturor Nicolailor si Nicoletelor!! Multi pupici lui Nicolas al lui Pufy (intr-adevar Pufy, tare seamna baietii ta, sunt frumosi foc!)
Noua Mosu' trebuia sa ne aduca un casetofon din acela mic cu microfoane (Karaoke....) pe care se poate si inregistra. Dar mami a cumparat prea tarziu baterii pentru el, si a descoperit ca nu merge bine. Noroc ca ii luasem deja si cadoul de Craciun, si am facut schimb rapid. Asa ca a primit (pe langa dulciuri) o carticica interactiva cu Regele Leu (ca e innebunit dupa Simba), care se si citeste singura, sau ii citeste cineva si aude zgomotele de find doar. Are si vocile originale din desenul animat si alte quiz-uri si nebunii..
Pupici tuturor!
cristia spune:
Fetele ce bine ca sunteti! M-am linistit vazand ca-mi intelegeti frustrarea legata de cadouri (Naty, Pufy) si vazand ca toti piticontii au primit daruri en-gross.Tare cuminti copiii astia ai nostri.
Cred ca trenul cu pricina (vreo 600 de mii dar nu ma deranjeaza banii ci dimensiuniiiileeeeee!!!) va deveni obect de negociere cu vreo gradinita (adica vi-l dam da' sa ne inscrieti si pe noi pe lista).Glumesc (cred)...
Nature: bafta la patinoar! Aveti curaj nu gluma! Noi ne impiedicam pe uscat; nu vreau sa ma gandesc cum am face pe gheataLa Cioplean am fost dar m-a deranjat putin ezitarea ei ref la strabism: "in mod normal ar trebui sa recomand un ochelar dar..." si m-a lasat in aer; apoi a tot emis teorii cum ca strabismul ar putut fi cauzat de nasterea normala si nu am mai auzit asa ceva pana acum si nici nu cred.
Laura (Bozo): interesanta cartea care se citeste singura; nu am vazut asa ceva p-aici.
pufymic spune:
Laura !
Avem si noi www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">poze proaspete(aburinde chiar)!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Naty spune:
Fetele, am pus niste poze cu Ioana de la ziua maica-mi (12 noiembrie)
aici.
Vedeti ce domnisorica am, cum danseaza ea si vorbeste la telefon?
Cel putin poza asta ma da pe spate.
Ioana nu pot sa vad pozele voastre!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut!
cristia, si eu te inteleg perfect cu jucarii de genul asta, tati vroia si el sa cumpere un tren imens dar am ajuns la un comun acord ca no sa-i placa la Stefan trenuletul pentru ca deocamdata nu are rabdare sa stea pe margine si sa privesasca trenul cum merge singur pe sine...o sa vrea sigur sa-l plimbe el pe sine...asa ca deocamdata am lasat la o parte masini/trenuri si alte minuni de jucarii care merg singure...sunt bani aruncati deocamdata.
Noi cum mai toata ziua ne jucam cu piesele lego facem trenulete din lego si gata,La capitolul jucarii multe la noi sunt piesele de lego, cam vreo 3-4 saci din cei mari si parca tot nu ne ajung cand ne apucam de construit. Nu stiu daca v-am spus ca al meu copil a inceput sa construiasca singurel robotei tare simpatici, trenulete si avioane
Mai ce de copii cuminti am avut la cat de darnic a fost Mosul cu ei!
La multi ani!!!de ziua numelui pentru Nicolas si toti cei care isi mai serbeaza aceasta zi!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danyce spune:
Salut, mamici si pitici,
In primul rand La multi ani Nicolas de Pufy si tuturor Nicoletelor si Nicolailor!
Si d-ra Alma a primit o droaie de cadouri de la Mosi (a se citi parinti si bunici), si anume o cutie de globuri de carton pe care o sa le atarne cu mami de bradul de Craciun, un puzzle cu printese de la Disney, un joc Peekaboo tot de la Disney, un joc Memory Dora, un set creativ de "brodat" figurine de carton, un puzzle 3D in forma de vacuta, un joc cu margelute si figurine, o ciocolata in forma de A si olita muzicala minune de la Fisher Price....pe care ea isi pune deocamdata papusilesi le antreneaza (le zice "psssssss, pssssssss" sau "hhhhhhhhh" in fct de ce se asteapta ea ca papusile vor face), iar ea se aseaza pe olita normala (pe care nu s-a mai vrut aseza de luni de zile, motiv pt care am si comandat la Mos minunea) si le priveste pe papusile inghesuite pe olita aia fermecata.Macar e bine si asa, desi eu deja nu mai visam sa stea pe olita aia normala.
La noi Mosul ne-a adus de luni deja o nepotica, pe nume Sofie, de aprox. 4kg ( fetita a 2-a a cumnatei).
Naty, super pozele cu Nana!Promit si eu sa apar cu ceva poze noi cu d-ra, sper sa apuc sa-i fac poza cu antrenamentul papusilor la olita.
Pufy, barbateii tai sunt superbi amandoi
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
bozo spune:
Cristia, e super misto cartea... pacat cu nu merge nici asta. am crezut ca are bateriile descarcate (desi era noua, sigilata), i-am pus acumulatori proaspat incarcati.... degeaba. Trebuie sa ma duc sa o schimb si pe asta . DAca te intereseaza, pot sa iti aduc.. dar sunt in germana ...
Noi am fost iar la control: infectia a trecut in schimb are polipii inflamati, lichid in continuare in ambele urechi (din cauza polipilor, spune medicul) . A zis sa mai asteptam pana in ian - feb, si daca nu se retrage (mi-a dat niste picaturi de nas speciale), trebuie operat sa i se scoata polipii si sa ii aspire toate mucozitatile alea. Nu aude bine, a zis ca aude ca si cum ar avea degetele in urechi (ceea ce mi se pare extrem de nasol ) si din cauza asta nici nu vorbeste bine la varsta asta. Operatia se face cu anestezie totala. Voi ce stiti despre chestia asta, e bine sa fie operati asa de mici????
Pupici si noapte buna.