The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 27
Naty spune:
Danina eu una nu am avut asa dureri. Fuga la dr., tinem pumnii sa te poata primi!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anielas spune:
Neatza scumpelor!
Naty-tare scumpi e Nani
si imi place tare mult de ea asa cu parutzul mai mare[:d]
Danina-ai grija..sper sa reusesti sa-ti faci programre...sanatate multa...la faza cu saritul copiilor pe noi dupa o zi grea de munca..cred c nu avem leac..si eu patesc la fel...si a mea e santajist sentimental...zice: "'ai a mine batze, te bibesc pitzin..tece 'boseala...'og mos"[:d]
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

nature spune:
Herra, saru'mana de incurajari. Mi-au prins bine, ieri am fost la Badiu si mi-a zis ca sunt ca o floare, ca totul merge OK cu BB 2 si ca trebuie sa ma menajez. Eram si cu sotul meu, asa ca aseara, cand am ajuns acasa, am zis ca trebuie sa respect ordinele medicului: l-am trimis pe tati cu Ilinca afara si la cumparaturi, eu am facut o baie buna si m-am bagat in pat, ce mai, m-am rasfatat
.
Doar ca am o sg problema: nu mai incap in nici un pantalon, desi BB e inca mic ( doar 7 sapt). Tre' sa ma duc sa imi cumpar rapid o salopeta ( nu stiu de ce, dar la Ilinca nu am avut salopeta...) si niste pantaloni mai eleganti, dar "cu burtica"....
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
nature spune:
Danina, nu poti sa afli daca Vladareanu e din cand in cand si la Ambulatoriu? Poate reusesti sa te duci intr-o astfel de zi, dar vezi ca tre' sa te duci dimi f devreme ( in jur de 7 dimi) si sa iti scoti fisa, ca e nebunie acolo.
frosa spune:
Naty - ma intrebai cum am scapat de suzeta!! Pai statea toata ziua cu ea in gura. Vorbea cu ea manca cu ea tot numai cu suzeta si ... intr-o dimineata ce mi-am zis , ia sa incerc sa-i dau pe suzeta cu solutie (am o solutie cu gust ciudat cu care ii dadeam celui mare pe deget ca sa nu si-l mai suga). Mi-a cerut suzeta si i-am spus "Ai grija mamica ca nu mai este buna este STRICATA" a luat-o si a scuipat-o imediat. Mi-a spus "Mami, ata zeta ata nu buna" , i-am dat-o si pe a 2a care era la fel si a scuipat-o si pe asta. Din acel moment nu a mai vrut deloc in timpul zilei . Seara a fost un pic mai dificil sa-l adorm. De atunci a mai cerut-o din cand in cand dar i-am spus ca este stricata si nu am mai cerut-o. Am avut noroc ca nu a urlat f mult dupa ea, s-a convins copilul ca nu mai este buna.
nature spune:
Frosa, pls spune-mi si mie ce solutie minune ai folosit pt suzi si pt degetel, ca eu nu mai stiu ce sa ma mai fac, o culc pe Ilinca cu manusi in mana, ca sa nu isi mai bage degetul in gura in somn!!!!!
mina spune:
Bine ai venit, Robert Andrei ! (Cam tarziu cu urarile mele, dar m-am sms-it cu Mihaela in seara in care a nascut si dupa aia am fost ff ocupata).
Monicaaaa,si eu vreau sa stiu care e solutia minune ca vizigotu parca are suzeta lipita de gura.....asta acasa, ca la gradi l-au dezvatat. ba chiar cand ajungem in masina mi-o da repejor sa nu il vada doamna cu ea.
Despre noi numai de bine in rest, cu exceptia faptului ca acu vro doua nopti s-a scobit in nas si l-am gasit plin de sange. Va dati seama sperietura....
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ionika spune:
Mina, si eu am patit-o sambata asta! Exact cum spui tu, era plin de sange ca ne-a bagat in boale si pe mine si pe taica-su. De atunci nu a mai sangerat dar e destul de aiurea ca trebuie sa-l urmarim sa nu recidiveze.
Mihaela, felicitari pentru Andrei-ul tau!
Pufy, nu stiu de unde ai atata energie dar eu te admir pentru optimismul tau.
Ioana&Andrei(14.09.2004)
roandre spune:
Va multumesc dragelor pt toate gandurile bune si felicitari si promit sa revin cu poze in curand si cu cateva vorbe.
De abia am venit de la spital si nu prea pot sta pe scaun asa ca va pup si ma retrag!
Utile pt burtici, viitoare mamici
pufymic spune:
Mihaela bun venit acasa!!!!
si abia astept sa ne povestesti cum a fost....si cum e bebe mic!
Patricia ma bucur ca sunteti bine amandoi!
Spor la cumparaturi de pantaloni cu burtica![]()
!
Ionika
!Multumesc, dar sincer nu cred ca sunt eu cu ceva mai speciala decat restul fetelor de pe aici....Energie am din plin ca asa mi-e felul....
Voi ce mai faceti?Ca foarte rar intri pe aici....Andrei ce mai face?Mai zi-ne de voi!
Edit:Sa va mai delectati...www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">poze noi cu gongolinii
Eu