The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mihaela felicitari sa fie Andrei sanatos si sa va bucurati de el. Cred ca Alexia deabia asteapta sa il vada.

Elyanne si tie iti doresc toate cele bune si aud la fel ca totul a fost bine. Asteptam poze cu printii.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mihaela ....... FELICITARI ... sa-ti traiasca baietelul ...

Nu am mai scris de ceva timp, am mai citit pe ici pe colo ...

Noi suntem bine am reusit si am scapat de pampers si suzeta, am reusit si la cel mare si nu-si mai suge degetul ... cred ca a fost un an bun 2006 pt noi din punctul asta de vedere.
In rest suntem foarte incapatanati are niste crize de personalitate de ma omoara dar sper sa-i treaca la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monica felicitari pentru reusitele din anul trecut!

Noi avem poze proaspete daca vreti sa ne vedeti, www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">AICI

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Eu mai rarut ca tare mi-e anevoie de venit la calculator...

Chiar astazi ma gandeam la Mihaela si uite a bebelusul a si venit...felicitari sa creasca mare, sanatos si fericit.

Elyanne si la tine ma gandeam... sa ai un sfarsit de sarcina cat mai usor, si nastere cat de usoara.

Noi trebuia sa fim cu burtile la soarede o saptamna dar Iza mi-a facut a 6-a otita si dr. ne-a intrezis sa zburam. Am facut o cura cu antibiotice si speram sa plecam vineri... numai ca a fost costisitoare schimbarea de data. Cert este ca suntem bucurosi ca nu ne-am pierdut toata excursia.

In rest fetele cresc, sunt minunate... incepe sa fie relativ mai usor, adica stau cu ochii pe ele in fiecare clipa ca sa nu isi faca rau una la alta. Iza e inebunita dupa sora-sa face tot ce face ea, o imita si la sarit... a inceput sa mearga tot mai bine ... mai putin buna e partea cu otitele ei. Speram cand ne intoarcem din vacanta sa consultam un ORL-ist care sa ne dea o solutie. Am inceput sa mergem la osteopat... aici zic astia ca ar functiona pentru otite, eu sunt un pic circumspecta dar cand esti in nevoie ajungi sa incerci orice.

Mara a inceput sa vorbeasca tot mai mult, la gradi in fr. acasa in romana pare tot mai mult ca cele doua limbi isi fac separatia in capul ei... mai problematic este cand ma duc dupa ea al gradi ii vorbeste la tanti in ro. si mie in franceza:)

Cert este ca daca aveti cine sa va ajute in primele luni este minunat sa ai doi si este extraordinar pentru copii:)

Va salutam pe toti sa cresteti mari, frumosi si sanatosi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

pufy , ti-am vazut pozele, mai ce baieti draguti ... dupa cum se vede se inteleg bine.

elyana mai ai putin, curaj si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Pufy-ma topesti cu ingerashii tai

Mai fetelor..cam vad pozele voastre si va aud ce minunat e cu doi sufletzei mai mai ca-mi vine sa nu mai astept pana in vara

Monica-felicitari pentru realizari

Naty- sper ca azi a fost mai usoara despartirea

Timea- sanatate multa si distractie placuta in vacantza

Ina mi-a mazgalit pe o foaie de dimineatza lista cu ce sa aduc cand ma intorc de la servici "Cumpa'a mami mocov, catof si iaut gaben...tati cumpa'a sticksuri" [:d]...sa nu te topesti dupa ei

Va pupic

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Anielas si Didi cand plec imi zice sa-i aduc bani multi sa vina cu taxiul la vici a tine si sa ia papa sa creasca mare. Asa e eu plec de fiecare data un pic trista ca ma despart asa de ea.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by nature
Eu am fost sapt trecuta la Iosup, BB avea 6 sapt si 3 zile si toate semnele de pana acum sunt OK.Ne mai ducem pe 28 feb, atunci o sa aiba 12 sapt, poate ne va spune si daca e fetita sau baiat.....De Ilinca ne-a spus ca va fi fetita la eco de 12 sapt....Am emotii! Maine ma duc la ginecolog, la Badiu, sper sa fie totul OK. SUnt destul de speriata, dupa ce am pierdut sarcina din iunie 2006, acum stau ca pe ghimpi sa nu se intaple ceva! Stiu ca ar trebui sa fiu mai optimista, sa nu ii transmit si lui BB starea mea, dar nu prea reusesc...Si in plus, mor de somn, nu pot sa mananc si obosesc si gafai dupa 5 min din orice fel de activitate.Se vede treaba ca am mai imbatranit, la prima sarcina am fost asa de senina, de intelegatoare...acum nu mai sunt la fel.

iti tin pumnii sa fie totul bine! dar trebuie sa lasi gandurile negre si sa fii optimista!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

2007 - anul in care mi se implinesc visele toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana am vazut poze cu puii tai, tare dragalsi. Ce buflic e Nicolas, cred ca-ti vine sa-l pupacesti intr-una!

Ania tot asa a fost si azi cu despartirea la noi .
Tare Inush cum comanda ce sa aduca fiecare.

Frosa felicitari pentru realizari. Cum ati scapat de suzeta?

Aseara am vrut s-o culc pe Ioana in patutul ei. A stat ce-a stat dupa care mi-a zis "patu ma`e" adica s-o iau cu mine. O intreb de ce. "Ca sa tag pe tine par". Dupa care face urmatoarea poezioara "Asa fac copiii mici, tag de par de mamici"

Mai am si eu cateva poze de aici
si aici

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Am niste nervi de cand cu atatea vedete pe la domnul Vladareanu dr meu ginecolog nu mai gasesc programare pana in martie ......si e un pic urgent, ca nu stiu ce am o durere cumplita in dreapta jos si simt contractii ale uterului. Voi ati patit vreodata asa de cand ati nascut? Noroc ca e asistenta lui draguta, sa o sun din nou sa vada ce poate face si sa ma duc maine in spital sa ma vada acolo.

Am o zi extrem de grea, iar cand ajung acasa sare domnisoara pe mine si mai vrea o tura de joaca, asa ca sunt terminata.

Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA

Mergi la inceput