The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mesaj la mamicile de ian-feb 2007:

Trimise - 20/01/2007 : 21:20:02
_

S-A NASCUT BEBE ANDREI!!!

are 3600g,e brunetel si are muuult perisor!!!

mihaela era bine,cam slabita ,dar zicea ca a nascut repede,din 2 contractii a fost gata!!!
_

Bine ai venit Robert-Andrei!

O sa o sun maine dimineata... ma gandesc ca acum este destul de obosita... poate doarme. Cand mai aflu ceva, va scriu.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mihaelaaaaa, felicitari!!!!

Sa va traiasca bebe Andrei si sa va bucurati de el alaturi de Alexia!

Refacere rapida si mult laptic!

Te asteptam cu poze, desigur!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mihaela, felicitari pt minunea nr 2!Sa va traiasca bebe Andrei!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bun venit pe lume bebe Andrei!!!!!!!!!!!!!!!Mihaela felicitari!!!!!!!!
Wow!3600?Si inca nu era la DPN....Bravo Mihaela!

Pupici!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Mihaela ,

felicitari!!!!sa va traiasca...

ma gandesc ca in ciuda momentelor de gelozie Lia e o "mamica" de milioane...sa vedeti cu il ia de manuta pe Liam cand incearca sa-si bage nasul pe unde nu- fierbe oala si ii zice "nu, nu", ii da sa bea cu canita, ii canta si nani-nani, si daca el dorame la pranz si ea e treaza cum aude un pip la el in camera vine la mine "mom , baby" sau "mom, b(r)othe(r)"...apo fuge la el in camera" o, no...oh, no...shsh!"
Noi ne laudam cu :pipi la olita. inca mai ne scapam in scutece dar a inceput sa faca la olita cand se cere.
nanica noua - am gasit ceea ce se numeste aici "familly care"- o mamica care are grija de fetita ei , ai mei si de baietelul unei alte doamne- 4 copilasi in total- intre 1 si 2 ani jumatate. si pana acum e grozava tipa...am scapat de poponete iritate si nasucuri mucuoase... ii hraneste bine si -ceea ce e extrem de important pentru mine- e total onesta cand imi spune cat au mancat.e prost cu transportul- ca e departe de noi. dar sper sa nu fie nevoie sa renunt la ea din acest motiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

WOW..Felicitari Mihaela!!!
Bun venit bb Andrei!!!

Va multumesc ff mult fetelor pt aprecieri..tocmai am vazut noile poze cu Nanusha si Amelia..domnishorici mari si scumpici..si pe cele cu Robert cel petrecaretz si multimea lui de jucarii

Anamaria-tare dragalasha tb safie Lia ..asa grijulie cu Liam

Ana_a-sa sti ca nu tine faza cu wc-ul pt KK...am incercat deff multe ori..pipi numai la wc face catetreaza..dar pt kk im cere..pune mami pamp...
Auzi..Stefanel chiar se duce sa se joac esingurel in camera? Ca Ina ff putin isi face de lucru singura..pana si la desene vrea sa stam langa ea sa-i mai povestim una..alta..

Naty-mortala Nanushica ta

De imbracat chiar de ieri a inceput sa-si puna singurica chilotzeii si pantalonii...la bluzica cere ajutor...

Inrest..e ff intelegatoare si ff iubitoare..nu suporta sa ne vada sau sa ne auda ca ne doare ceva....toata ziua ne pupa..iar aseara m-a topit de tot..eu am ajunsff tarziu acasa..si ea cum am venit m-a pupat..m-a mangaiat si cica:"Ce aci mami? Mi-a 'ost doi de tine"

Va pupic!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bine ai venit pe lume ROBERTICA pui drag de MIHAELA...Miha,felicitari pt bebe2,sa va traiasca si sa auzim numai vesti bune....mare puiutul... la tot familionul!

ANIELA...scumpa tare Ina

ANAMARIA...ce bine ca ai rezolvat cu bona...si tare scumpi sunt pui tai!!!

ELIANA sa fii cuminte!!!!

LORENA...tare bine e cand copii sunt ok la gradii si nu plang!!!...ma bucur ca al tau s-a acomodat bine,bravo!!!...va pe toti si mai scrie cand ai timp!!!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela, sa va traiasca bebe Andrei!!!Si bun venit pe lume!!Abia astept poze!!!Sa vedem o varianta masculina de Alexia!!

anielas, asa deci...ati incercat si cu wc-ul...hm...ei lasa ca doar no sa ceara pampi pana in grupa mare! Cand o sa fie pregatita tot scapa ea cumva!
Da, Stefan se joaca singur cand vrea, se joaca destul de multisor...sunt zile si momente in care nici nu-l simt in casa, dar sunt si zile in care vrea numai cu mine sau numai cu tati sa se joace sau cu amandoi...
Intelege cand ii spun ca trebuie sa fac mancare, sa spal vasele, sa-mi beau cafeaua sau sa fac curat si atunci sta cuminte si isi face de lucru singurel pana imi termin eu treaba.

Noi intentionam sa-l mutam de la cresa la grupa mica de camin, zilele astea trebuie sa vorbesc cu directoarea unui camin, altul decat cel la care este acum, aici nu-mi convine deloc programul, la 4 fara un sfert nu mai sunt copii...pe toti ii scot mamicile care banuiesc ca stau acasa sau bunicii, si cum noi nu prea avem bunici disponibili...m-am cam saturat de "handralitul" copilului de colo-colo.Am gasit un camin aproape de mine, chiar in parc, cu o curte mare, au si topogane in curte, unde il pot tine pana la 5 jumate, chiar si mai mult, am inteles ca au cateva grupe de copii care stau pana la ora 20 si mai au in plus o masa de cina, nu ar fi cazul nostru, dar macar stiu ca nu ramane singur din cauza ca eu mai repede de ora 5 nu am cum sa ajung la el.Sper sa fie usoara acomodarea...deja am inceput sa-i spun ca acum daca a crescut va merge la camin, are in grupa catva copilasi care se transfera deja la camin pentru ca au trecut de 3 anisori...si ceva a inteles el....va tin la curent.
Caminul....e cam jalnic... dar au primit fonduri de la Primarie si din martie intra in renovari complete, in momentul de fata nu au nici termopane, dar sunt 2 cladiri mari, o sa-i adune pe toti in una singura care a fost renovata anul trecut, oricum...si caminul in care este acum se renoveaza in vara asta si ii muta pe toti la alt camin mult mai departe de mine...asa ca m-am tot gandit ca ori aici ori acolo unde este acum tot mutat si renovat va fi...Cam asta este, ma bucur ca se vor renova si sper sa nu dureze prea mult.

anamari, ma bucur ca aud vesti de la voi, cred ca trebuie sa fie scumpa foc Lia cum are ea grija de fratiorul ei!Buna idee cu astfel de bone, si ma bucur ca esti multumita.

Cam atat despre noi.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mihaela, felicitari pt Andrei! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copiii vostri!

Eu am fost sapt trecuta la Iosup, BB avea 6 sapt si 3 zile si toate semnele de pana acum sunt OK.Ne mai ducem pe 28 feb, atunci o sa aiba 12 sapt, poate ne va spune si daca e fetita sau baiat.....De Ilinca ne-a spus ca va fi fetita la eco de 12 sapt....Am emotii! Maine ma duc la ginecolog, la Badiu, sper sa fie totul OK. SUnt destul de speriata, dupa ce am pierdut sarcina din iunie 2006, acum stau ca pe ghimpi sa nu se intaple ceva! Stiu ca ar trebui sa fiu mai optimista, sa nu ii transmit si lui BB starea mea, dar nu prea reusesc...Si in plus, mor de somn, nu pot sa mananc si obosesc si gafai dupa 5 min din orice fel de activitate.Se vede treaba ca am mai imbatranit, la prima sarcina am fost asa de senina, de intelegatoare...acum nu mai sunt la fel.

Sa va povestesc si de ILinca: in WE am dus-o la mama, sa ma odihnesc un pic.E f fericita de cate ori merge la una din bunici, dar aseara, cand s-a intors, tat-su o tinea in brate, o adormea cantandu-i, si ea i-a spus: " tati, m-am indragostit de tine cat am fost la Delia" ( mama).Va dati seama ca ta'su era topit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mihaela, felicitari!
Bebe Andrei bine ai venit! Sa cresti mare, sa fi sanatos si fericit alaturi de parintii si surioara ta!

Crismir am vazut pozele voastre. Robert e un scump iar voi erati tare draguti de sarbatori. Si masa ... mmmm.

Eu am plecat azi tare suparata, Nani s-a agatat de hainele mele si plangea "mamiiii, mamicooooo, mamica meaaa nu pleci a pitici" de mi s-a rup sufletul. Dupa vreo juma de ora de tipete am reusit s-o desprind de mine si am plecat in niste urlete ...
Tot we asta a stat atarnata de mine, n-a vrut sa stea nici o clipa cu ta-su ... facea "mamica mea, te ubesc"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput