The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 24
Naty spune:
Ioana, Lilia sa stiti ca si eu am ras singura, in cada, de m-am prapadit. Ma bucur ca v-a amuzat si pe voi ideea fie-mi.
Lilia deci de la Nanusha mea vine ... inseamna ca am impresionta-o pe Amelia! 
Si Ioana a botezat toti bebii si papusile, vorba ta, ma si mir ca le tine minte.
Culmea e ca eu mai am papusi de cand eram mica si i le-am dat ei si am vrut sa le pastrez numele dar unele nu i-au placut si le-a schimbat!
Sa sti ca si Ioana face la fel cu WC-urile prin straini
.
Mihaela ce bine ca ne-ai mai dat vesti! Chiar ma gadeam si eu la tine zilele astea ce-oi face, ca stiam ca Alexia a venit mai devreme, ma gandeam ca si Andrei e grabit! Ce m-a distrat faza cu "ma doare Andrei"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mina spune:
Salut
Matei e disperat dupa Tom si Jerry.Adevarat ca si mie imi placeau dar incercati sa vedeti 1 (UNU) singur cd cu desene animate trei zile la rand...imediat va trece pasiunea. Acum i-am cumparat vro 7 cd-uri si slava Domnului le mai roteste. Dar tot are vro doo preferate de care nu se lasa..... Am tot incercat sa ii trezesc pasiunea cu alte desene dar deocamdata tot Hanna si Barbera scrie pe noi...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
aaaaa, am uitat sa raportez: in sfarsit am ajuns la acea acomodare totala la gradi. Dimineata mai ca nu-mi face vant pe scari..il dezbrac si tuleo in clasrum la copii. Alte mamici de la gradi ma compatimesc ca vaaaai doamna ce greu trebuie sa va fie ca nu va zice nici pa la revedere. Numa io nesimtitoare cum sunt ma bucur. :D
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
quote:
Originally posted by Naty
Mi-am adus aminte - Andreea bravo pentru fetita mare ce face la WC.
Ieri Ioana a tinut mortis sa vina cu mine la baie cand am facut dus. I-am spus sa stea cuminte langa usa sa nu o stropesc. Bineinteles ca nu a stat si atunci i-am zis sa traga capacul la WC sa se aseze pe el. Ce credeti ca a facut? A smuls colacul cu totul, l-a adus langa cada si s-a asezat!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Frumos!!! asta e ca atunci cand i-am zis eu lui Matei sa isi dea manusile jos. Evident ca baiatul a luat sensul propriu si si-a aruncat manusile pe jos. Eu de fapt voiam sa ii zic sa si le scoata....
Mina si
Naty spune:
Am mai pus cateva poze cu noi din decembrie, de cand a venit Mosul, de cand am fost in vizite si altele de aici,
Mina misto faza cu manusile.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Mihala, ma bucur sa aud vesti si de la voi!
Lilia, eu il spal pe Stefan pe dinti cam zilnic, se mai intampla sa uitam uneori, si el mai inghite pasta, dar stie sa si scuipe, doar ca nu vrea...ii place gustul, prima data inghite, apoi ce ramane scuipa...
Cu imbracatul...abia a invatat sa se dezbrace
, dar cu putin ajutor se si imbraca, oricum, se straduieste sa faca treaba de unul singur, cred ca ii invata la cresa.
anielas, noi am inceput direct cu kk la wc pentru ca "nu incape kk mare in olita mica"
si asa a ramas, incearca si tu, poate la wc iese mai usor.
Patrice, iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos!
Am sa ma uit si eu la poze, ca nu am mai vazut de multisor poze cu pui frumosi.
La desene animate ne uitam si noi de multa vreme, noi avem pe primul loc in top...Nemo, dupa ce sa uitam luni in sir la Bambi, Cartea Junglei, Alba ca zapada, Cenusareasa(adica "cu soriceii"), acum ne uitam si la Dalmatieni, Degetica, Ice age si nu mai stiu nici eu care....Cu Tom si Jerry e nebunie si la noi...nu stiu daca va vine sa credeti dar are cateva care le recunoaste inainte sa inceapa, dupa cum apara leul ala de la inceput...si imediat urla..."cu gaina nu vreau!!!" sau "ala cu leul nu-mi place ca ma peiuu!!"(este un serial cu un leu fugit de la zoo care nu stiu de ce zice ca il sperie...) aaa si era o vreme in care vroia un anume filmulet cu elefantul de la Tom si Jerry, si zile intregi ne-am uitat numai la "ala cu elefantu!!!" de mi-au iesit pe urechi...Le stie cam pe de rost...si imi place de el ca in ultima vreme parca le rareste, are el asa o pasiune sa le auda dar se cam retrage in camera cu jucarii si construieste, caramizile raman la mare inaltime, toata ziua contruieste fel de fel de minuni, care mai de care mai complicate.Mi sa stricat aparatul de foto ca tare as fi vrut sa va arat cateceva din "operele" lui![]()
Andreea
printesei!!!
Cam atat despre noi
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
CRISMIR spune:
MIHAELA
si la burtica..ma bucur ca aud vesti bune de voi..chiar ma gandeam si eu cand trebuie sa nasti?!...iti doresc o nastere usoara si sa ne mai scris cand poti!
si puiuta draga si frumoasa!
IOANA
tie...si
multi baietilor dragalasi!
Avem si noi poze noi in albumul "decembrie 2006,Craciun si revelion"..cine are chef sa vizioneze!
Eu am vazut toate pozele si tare draguti sunt copilasii,mari si scumpi...va citesc si mor de ras de nazbatiile lor:VIZIGOTUL,IOANA,STEFANEL...
si la toti ceilalti care poate nu fac atatea dar sigur sunt niste dragalasi!!!
la toata lumea si multa sanatate!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
lorena_andreianu spune:
Pupici la toate lumea!
N-am mai intrat ca am fost prinsa cu examene, dar acum am putin timp sa va mai povestesc despre cel mic.
Cu gradi merge foarte bine! sper sa nu-l laud degeaba, insa a avut o perioada de vreo cateva zile dupa vacanta in care a fost foarte suparat ca nu mai sta acasa, insa i-a trecut. Acum, ma goneste chiar si trag eu de el sa-mi zica pa sau sa ne pupacim. In schimb seara cand ma duc dupa el imi sare in brate si abia ma lasa sa il dau jos.
A inceput sa vorbeasca si la gradi, ca acasa ne facea capul calendar... Doamnele sunt foarte impresionate ca stie foarte bine sa vorbeasca frantuzeste, chiar si culorile! Tot de acolo, ca acasa nu-i vb in franceza... Oricum, cert e ca sunt multumita ca nu mai plange si nu-l mai las cu inima stransa. Are deja 3 amoreze! Cum intra in clasa cum il iau in primire fetele alea si uita de mine...
Suntem in plin proces de invatat la toaleta. De olita nica sa nu auda. La gradi au WCuri mic si se duce singurel. Cateodata si cere. Pampers deci doar la nani, ca inca mai face in somn. Azi tocmai l-am lasat sa doarma dupa pranz fara pampers... sa vedem ce o sa iasa.
Si o alta veste mare ar fi ca de cand merge iar la gradi (face 3 sapt deja), n-a mai fost deloc bolnav! Insa ne paste o belea... e epidemie de varicela
si un baietel de la el din grupa a avut deja... va tin la curent...
Patrice, felicitari pentru veste! Numai bine!
Mihaela, Cristiana, Eliana, burtoaselor! Aveti grija de voi!
Lilia, pupici Ameliei! Ioana, pupici la cei doi Pufuleti! sunt niste scumpi! Danyce, Aniela, tare scumpe printesele voastre!
Mirelusu, fruntea sus, o sa mai dureze ceva perioadele lacrimogene. Dar le prinde asa bine! Va pup!
Raluca, scumpa tare Ioana! sa smulga ea capacul... 
Mina, pupici Vizigotului smecher!
Va pup si pe celelalte si pe toti cei mici! Sper sa va mai dau vesti curand!
Cu drag,
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
elyanne spune:
Am vorbit cu Mihaela... este la spital... o sa nasca astazi.
Am inteles ca nu a prins anestezia si o doare destul de rau, dar spera sa scape intr-o ora... si sa iasa bb Andrei.
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
lorena_andreianu spune:
Wow Mihaela... si tu care credeai ca intri in "prelungiri"...
Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Eliana, ne mai tii tu la curent. 
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani