The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 23
Andreea_si_Doru spune:
Salutare fetelor!
La Multi Ani! Patrice multa sanatate, bucurie in casa si mai ales FELICITARI! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si frumoasa si sa va fie bine!
La Multi Ani! Ioana - de ziua numelui :| :P am vazut si eu super super poze si iti doresc si tie numai bine si sanatate!
Am fazut si poze minunate poze cu Alma cea desteapta si cu Ioana de Naty, tare scumpa si marisoara a crescut, si cu Inuta draguta! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Cristia nastere usoara sa ai si sa te bucuri de familia ta!
Eliana tine-te bine sa mai stea printisorii la caldurica ![]()
Despre noi... ne-au trecut toate, Slava Domnului...
A venit iarna, si Natalia numai la zapada vrea, si e asa bine si frumos cand nu bate vantul rece :)
De spalat o spal in fiecare dimineata si seara pe dinti, avem pasta "safe to swallow", tre` sa fie si in Ro,nu? Fara fluor...
Suzeta nu a folosit niciodata in viata ei...
De imbracat si dezbracat numai singura face, isi pregateste seara hainele pentru a 2-a zi si dimineata hainele pentru seara :))
Stie cu ajutor Alba ca zapada sa o zica toata...
Pentru ca s-a uitat mult la calculator la toate desenele si a vazut ca incep sa se repete... nu se mai uita!
:)
La tv nu se uita niciodata.
Face puzzle-luri singura, de 24 de piese maxim, mie sincer imi creste inima cand o vad cat e de atenta, sa nu fie de deochi.
De vreo cateva zile mananca foarte bine, tot asa sa nu fie de deochi, si ma ajuta si la treaba si la curatenie... simt ca am copil de cel putin 4 ani...
Nu mai face la oala, ci numai pe colacul ei de WC, fara probleme...
Cam atat, nu stiu ce sa mai scriu... e bine, foarte bine, Slava Domnului. Nu pot sa cer mai mult de la viata... poate un al 2-lea copil... mai incolo oleaca 
:) Va
si va doresc numai bine!
pufymic spune:
Ania si Lilia v-am admirat frumoasele domnisoare!Superbe fete aveti!

Eliana mai putin....tinem pumnii sa vine bebicii la termen!
Lilia hai sa-ti raspund eu:
1. se spala pe dinti(de fapt eu il spal) cu pasta de dinti fara fluor, care poate fi inghitita fara sa fie nociva(Nenedent)
2. nu a folosit suzeta deloc....asa ca nu te pot ajuta
3. se imbraca si se dezbraca singur destul de des....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()
mina spune:
Salut
PATRICE, La multi ani si felicitari pt bb2!
Lilia,
1. de spalat pe dinti...cam la doua zile. De scuipat...mai mult tati se ocupa de instruire, uneori iese uneori nu.
2. Suzeta (Dida, pe numele ei) inca e in top. Cum Tati a declarat ca (inca) nu se simte in stare sa il auda urland dupa ea am amanat educatie de eliminare...la ce sa il chinui cand stiu ca la niste urlete mai jalnice i-o da Tati din mila? Om vedea....
3. Al meu se imbraca dezbraca singur aproape intotdeauna de acum, insa asa ii invata la gradinita si se "pupa" cu spiritul lui de independenta.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Andreea_si_Doru spune:
Naty ... abia acum am vazut mesajul tau cu desene...
Natalia mea s-a uitat mult timp si inca-si aminteste cu placere de Ice Age 1 si 2 si Brother Bear 1 si 2. Daca vrei eu pot sa-ti dau Ice Age 1 si Brother Bear 1 si 2 sa vezi cum reactioneaza :)
Aaa si-i mai placeau foarte mult desenele cu Chip si Dale, Donald si Mickey Mouse... Astea le avem pe DVD nu stiu cum sa ti le dau, dar poti sa incerci pe youtube.com sa vezi ce gasesti...
Sper ca te-am ajutat :)
si noapte buna! well... la mine, ca la voi e deja dimineata ![]()
CRISMIR spune:
PATRICE
si LA MULTI ANI!
...felicitari pt bebe 2,sa ne zici ce ai facut la eco,bafta multa si sanatate,sa speram ca totul e ok cu bebe!
LILIA,raspund si eu scurt:
1. il spal eu pe dinti cu pasta de copii,apoi se spala el doar cu peria,nu scuipa inghite desii ma chinui si eu sa-l invat.
2.suzeta e activa doar la somn,adica le cere,ca avem 2
si pana adoarme le plimba,apoi le arunca...nu ma chinui sa-l dezvat inca de ele pt ca nu mai am nervi sa-l aud tipand
3.nu se imbraca/dezbraca singur ,doar se descalta si se incalta...are o fixatie de mic cu papucii![]()
De azi merge si Robert la gradinita,de 2 ori pe saptaman cate 3 ore,din pacate nu am gasit mai mult,am fi vrut 5 zile dar momentan nu e loc...asa ca ne multumi cu atata...a fost tare fericit,nu a plans si a zis ca mai vrea sa mearga la fetite
,dar stiti voi cum e cu primele zile...sa vedem saptamana viitoare cum va fi...oricum eu am fost tare demoralizata,am
chiar,nu mi-a venit sa cred ca a crescut deja sa mearga la gradii,sa fie departe de mine
...cred ca o sa fiu o mama tare posesiva
![]()
la toata lumea si multa sanatate!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Naty spune:
Buna!
Andreeamultumesc pentru aprecieri si pentru oferta. Mi-ar placea mult sa am desenele acelea dar nu stiu cum sa mi le trimiti fiindca eu nu am acasa calculator, mutem sa vedem numai pe DVD sau CD.
Lilia
si pe mine m-a impresionat tare Ioana cu faza aia.
M-am distrat cu bebelusul Nanusha. Cum i-a venit ideea sa-l boteze asa?
Am vazut pozele voastre si am constatat ca:
1. Amelia e tare, tare dulce
2. Aveti salopeta mov ca a noastra
3. Terenul catre Moldova arata tare bine - ce fel de tren e?
4. Satul arata ca in povesti.
Iti raspund si eu la intrebari:
1. Si Ioana face la fel cu scuipatul pastei. Noi o spalam zilnic pe dinti inca de cand i-au dat primii dintisori. Initial am spalat-o cu Nenedent fara fluor, acum folosim Colgate pt. copii pe care ... o inghite. Eu incerc sa o clatesc cum pot, dar ceva tot ramane de inghitit.
2. Si noi avem aceeasi problema a suzetei (o chema 'Dudi'). Nanusha o tinea initial doar la somnic, dar de cand a crescut a inceput s-o tina mai des, insa numai seara. Afara n-a iesit niciodata cu ea. Am incercat s-o conving sa renunte si acum zice singura "nani e fetita ma`e, nu tebuie tina dudi" (adica ea e fetita mare si n-ar trebui sa tina suzeta) dar ramanem doar cu zisul ... Insa daca e cineva strain in preajma i-e rusine si o scoate imediat.
3. Ioana se incalta/descalta singura de mult. De vreo 2 luni incearca sa se si imbrace/dezbrace dar nu reuseste complet, adica poate sa-si scoata sosete si pantaloni, isi desface body-ul dar bluzele nu si le poate trage de pe maini, ii scot eu mainile si ea doar le scoate peste cap. De imbracat isi pune cu chiu cu vai chilotii si pantalonii (de cele mai multe ori baga ambele picioare pe un crac
)
Pup fetele si fug la lucru ca am o gramada de treaba!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Mi-am adus aminte - Andreea bravo pentru fetita mare ce face la WC.
Ieri Ioana a tinut mortis sa vina cu mine la baie cand am facut dus. I-am spus sa stea cuminte langa usa sa nu o stropesc. Bineinteles ca nu a stat si atunci i-am zis sa traga capacul la WC sa se aseze pe el. Ce credeti ca a facut? A smuls colacul cu totul, l-a adus langa cada si s-a asezat!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Naty
A smuls colacul cu totul, l-a adus langa cada si s-a asezat!

Haha, ce am ras inchipuinu-mi-o.
Pai, Nanusha, vine chiar de la Nanusha ta. Pentru ca ne-am uitat o data impreuna la pozele Ioanei tale si Amelia si-a botezat imediat si un bebe asa. Are tot felul de nume la toate animalele si toate papusile si bebeii. Si culmea, ca le tine minte, ca si eu le uit care si cine e.
Da, am observat si eu in poze, ca fetele au salopete la fel. Mi s-a parut totusi ca la Ioana e cu buzunare laterale. Dar oricum Amelia a fost impresionata sa vada pe cineva in " saopeta mea"
Mi-a placut cum se apropia ea de copiii care cantau.. incet-incet... pana s-a apucat de dansat [:)))]
Mi-au placut mult si pozele cu Alma care face prajiturele si curat in frigider.
Si Ina e o craciunita taaare dulce. Si ce domnisoare mari sunt.
Naty trenul spre Moldova e unul vechi, fara prea multa performanta. Acolo arata un pic mai bine, ca suntem la clasa I. Dar si la clasa II nu e cu mult mai rau, doar ca sunt patru cusete in loc de doua. Oricum, sotul meu nu vrea alt transport decat trenul, desi eu as vrea sa plecam cu masina. Dar lui ii e bine, el se culca pe cuseta si nani, toata noaptea. Eu cu Amelia pe o cuseta nu prea avem loc, asa ca deja mai bine in masina, sa doarma in scaunul ei.
Ce copii bravo aveti voi: Mina, Andreea, Ioana. Cu Andreea si Ioana, nu am sanse, dar cu tine, Mina, poate organizam sa nimereasca Amelia cu Matei in grupa, sa o invete si pe ea
Ea pursisimplu nu vrea. Ii arat cum sa se imbrace/dezbrace, dar ea imi spune " nu pot, nu pot" si gata.
Suzeta o poarta si ea la somn si uneori in timpul zilei cand e prea nervoasa, i-o dau si o las in patut sa se calmeze vreo 5 min. Dar nu coboara din patut cu ea..aproape niciodata.
Noi folosim o pasta de dinti pentru copii, "Made in Spain" dupa cate vad.
O sa caut si eu Nenendent.
Amelia face la oala demult, am mai spus. Am carat oala dupa noi si in tren. Nu accepta pampers, iar sa mergem la WC-ul din tren e teroare si pentru mine ca sunt mare, dar inca ptr ea. In rest nu are probleme sa mearga la WC-uri straine, ba chiar e o pasiune. Oriunde mergem, "tr" sa mearga la WC. Bineinteles, daca nu e safe, o tin eu, dar tot e curioasa sa mearga, sa vada si sa intrebe de toate detaliile de acolo.
Mai rau, ca daca WC-ul e mai ciudat/interesant, pai vrea la WC din 10 in 10 minute. Si nu prea risc sa nu o duc, ca daca ea chiar vrea...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
roandre spune:
Patrice, iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos! ma bucur mult pt voi!
Eu tot cu bb la purtator sunt...pana acum mi-a fost teama sa nu nasc prematur si acum bb nu mai vrea sa iasa. Si sarcina asta a fost si este la fel de grea ca si prima dar merita sa suport tot greul pt a avea inca o minune mica in casa!
Alexia de abia il asteapta pe bebita, toata ziua vorbeste cu el, isi face planuri cu el (cum iese afara cu bb si impinge ea caruciorul, cum ii da sa pape, cum ii da jucarii sa nu mai planga, etc). Dc zic un simplu "AU" imediat ma intreaba dc ma doare burtica, dc ma doare Andrei (hihihi) si fuge sa-mi aduca medicamentul. E o dulce si nu ma asteptam sa inteleaga atat de multe. Sper sa fie la fel de intelegatoare si dupa ce o sa vina bebita acasa.
Va pup!
Utile pt burtici, viitoare mamici
pufymic spune:
quote:
Originally posted by Naty
Ieri Ioana a tinut mortis sa vina cu mine la baie cand am facut dus. I-am spus sa stea cuminte langa usa sa nu o stropesc. Bineinteles ca nu a stat si atunci i-am zis sa traga capacul la WC sa se aseze pe el. Ce credeti ca a facut? A smuls colacul cu totul, l-a adus langa cada si s-a asezat!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Raluca am ras de m-am prapadit....imi si imaginam faza!

Mihaela chiar ieri ma gandeam la tine....la tine si la Cristiana ca amandoua aveti DPN cam in aceeasi perioada....mey poate va intalniti la spital
Oricum ce-a fost mai mult a trecut(chiar daca zici ca tot grea a fost si sarcina asta), mai e putin, f. putin si vine Andrei!
(mi-e tare drag numele....de aia si pe Alesio il cheama asa...)
Alexia scumpa si desteapta!Lilia lasa ca are timp si Amelia sa se imbrace/dezbrace....dupa ce incepe cu greu o mai opresti

Mirela ma bucur ca a fost bine prima zi la gradi!Tot asa sa fie si de acum incolo!
Robert scump!Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...