The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI PATRICE!!!
FELICITARI pt bb mik din burtik..

Am vazut absolut toate pozele cu ingerashii Ioanei dupa care ma topesc, am vazut-o pe Alma cea harnica si nazdravana si pe Nani cea dulce si familia ei mare de bebi

Si noi ne luptam cu virusii astia urati..toti din familie...acum vad ca a intors-o raceala pe Iny .
In rest..crestem..vorbim..facem la olitza doar pipi,..kk din cauza contipatiei vrea doar in pamp...deja ma ingrijoreaz afaza asta..pt ca zice..'pune mami pamp..iese kk usor in pamp '

Avem si noi multe poze noi...incepand de AICI

Va pupic dulce..multa sanatate tuturor

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Am vazut si eu ultimele poze ale nastrusnicei Alma - parca e un ingeras cu obrajorii ei rosii si parul blondut si ale frumoasei Inush la care nu ma mai satur sa ma uit.

Noua ne-au prins bine urarile voastre de sanatate, vad ca Ioana se simte ceva mai bine, e mai vioaie, nu prea mai tuseste si i-a mai trecut si nasul.

Fetele, Nani a mea a facut o adevarata pasiune pentru filmul Alba ca Zapada (ea o numeste "Avacava" ). Se uita de cate 4-5 ori pe zi, dimineata primul lucru dupa ce bea lapticul e sa ceara filmul (ba azi chiar a baut laptele la TV, n-a mai avut rabdare). Pana la 10 il mai vede o data si inca de 2-3 ori seara!
I-am mai luat si alte DVD-uri, cateva cu Tom si Jerry,la care s-a uitat vreo 2 zile si nu a mai vrut, unul cu niste printese dansatoare, cartea junglei si inca cateva. Dar nu vrea sa se uite.
Asa ca va intreb pe voi - copiii vostri se uita la desene?
Daca da, ce le place? Ca as vrea sa mai incerc si eu cu alte filme.
Am incercat sa-i iau niste povesti clasice, Cenusareasa, Capra cu trei iezi, dar nu am gasit. Ati vazut pe undeva?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Naty-..mercic de aprecieri...si ma bucur tare ca sunteti mai bine

Si Ina era..si inca emaie dar deja mai diversificam fan "Pada piticilor..sapte pitici"-asta e denumirea "Alba ca zapada si cei sapte pitici" in viziunea Inei...mai nou ne mai uitam la Pooh, 101 Dalmatieni, Anastasia, Cenusareasa sau Ariel..dar nici unul din astea nu-l place la fel de mult ca Alba ca zapada..deja pe asta il stie pe de rost...

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Nature! Si felicitari pt. bb-le din burtik!
Sa ne scrii ce ai facut la eco. ca suntem curioase.
Despre subiect de mamici de sept-oct. ... am vazut ca exista la odisee.

Naty . Eu n-am mai scris de mult ca nu prea am avut ce... V-am citit zilnic... si cam atat. Sanatate multa, sper ca sunteti mai bine.

Despre mine... am reusit sa ajung la sapt. 30. Acum numar saptamanile... mai am 6 pana la 36 (cand am voie sa nasc )
M-am mutat cu mandra la mama, pt. ca avem santier acasa... trebe facute modificari ca sa aiba mandra camera ei. O sa mai dureze macar vreo doua sapt. Dar ne descurcam
Este o zapacita... vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine... Repeta ca papagalul tot ce aude. Tot ne batem la masa, cu mancarea... nu scapam de bunele obiceiuri
Cam atat... pe scurt.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Naty Didi e inebunita dupa Tom si Jerry care pot spune ca nu iau facut asa bine, in rest noi avem colectie de Barbie, 101 Dalmatieni dar nu ii plac ce sa mai cam tot ce e in materie de desene ca le avem de pe net. A ii mai plac Cip si... veveritele si Ariel. Ea are tot timpul deschis televizorul pe Minimax si le stie pe toate numele personajelor, muzica, chiar radem fiindca atunci cand incep ea danseaza pe melodia respectiva si astea sunt cele mai potrivite pt varsta ei parerea mea.

Anielas am vazut poze si cu Inutza ce craciunita frumoasa a fost de sarbatori.
O sa incerc sa pun si eu poze cu noi insa asta insemna timp ca sunt o multime si tb selectate.

Nature [red]LA MULTI ANI[red] sanatate si fericire si sa te bucuri de gagalicea mica din burtica. Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Eliana sunteti pe Mosilor?
Unde iesiti in parc? Poate ne vedem pe aci.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Danina suntem pe Mosilor... numai ca eu nu ies afara cu mandra... ca trebe sa stau numai in pat. Si asa mai trag chiulu si mai bantui prin casa... Asa ca mandra iese afara cu mama sau cu taica'su.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eliana da, suntem mai bine, merci de intrebare.
Ma bucur sa aflu ca si tu esti bine si ca ai ajuns la 30 de saptamani, deja baietii (sunt tot baieti, nu?) au sanse mari chiar daca se nasc acum. Ceea ce, desigur, sper sa nu se intample si sa ajungi la cele 36 de sapt!

Fetelor, am vorbit dimineata cu Cristia e in asteptarea lui bb2, deja are 38 de saptamani, asa ca mai e un pic de tot. A intrat in concediu de luni asa ca Andrei e tare fericit ca o are pe mami acasa.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare si bine v-am gasit intr-un an nou.
Sper sa aveti un an nou cat mai bun si cu multe realizari si succese.

In primul rand La multi ani, Patricia!. Sa dea Dumnezeu sa ai mereu asa cadouri frumoase ca cel primit de ziua ta. Sa ai o sarcina usoara fara probleme si sa aiba Ilinca un fratior/surioara sanatos, voinic si mancacios.

Am citit cu placere ultimele mesaje. Chiar demult nu am citit noutati de spre piticii vostri.

Imi pare rau ptr problemele de sanatate, Ania, Naty, belle_vue si celelalte fete pe la care a trecut virusul asta nenorocit. Sper sa scapati de el cat mai repede.

Naty, m-a emotionat tare mult cum spunea Ioana" asta e mamica mea". Apropo, Amelia a inceput sa isi faca si ea colectie de bebelusi si pe unul dintre ei il cheama " Nanusha".
Ana, ce bravo e Stefan ca are rabdare cu lipitul in carti. Amelia nu are asa ceva. Incepe imediat sa maraie ca nu poate. Mai noi mi-a spus" nu pot ca sunt bat(r)ana, du-te tu"
Danina, am ras inchipuindu-mi cum ii da Didi afara pe musafiri
Eliana, sper din tot sufletul ca baietii tai sa fie cuminti si mai astepte cel putin inca 6 saptamani.

Despre noi.. Amelia face din cand in cand cate 5-6 pasi singura, dar inca ii este frica. Avem rabdare ca o sa ii treaca incet-incet. Am fost la cresa, in ideea de a scrie cerere pentru cand vor fi locuri. Dar nu prea erau incantati cand au vazut ca nu merge singura.Probabil, o sa mai asteptam, pana merge bine.
Am fost in Moldova de Craciun ( pe vechi). Ameliei i-a placut, dar nu vrea in transport public( ma rog, aici fata nu a mers niciodata si acolo nu i-a convenit).Avem si fotografii noi aici si aici

Acuma mi-am deschis paginile cu poze. Ma uit si revin cu impresii.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Inainte sa ma uit la poze, mi-am amintit ca am niste intrebari:
1. Copiii vostri isi spala dintii cu pasta? Daca da, cum i-ati invatat sa nu o inghita.
Eu ma chinuiesc cu Amelia. Ii arat, ii spun scuipa, iar ea face " piu-piu" exact asa cum se citeste. Si nu scuipa nika.
2. Mai sunt copii cu suzeta?
Noi inca nu am reusit sa scapam de ea( abia trecem peste trauma pierderii biberoanelor), iar zilele astea am vazut un copil de 4 ani cu suzeta, pe-afara. Nu stiu cum mi s-a parut asa de urat, incat numai la asta imi sta gandul acuma, sa nu o lungeasca si Amelia asa mult.
3. Se imbraca si dezbraca singuri?
Amelia nu are tentative. Nici nu incearca. Nici nu e curioasa macar. A zis ca nu poate si gata.

merci anticipat

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput