The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
danina spune:
Va pup si eu asta e s-au cam rarit intrarile la toate din lipsa de tipm cel putin la mine.
Am vazut pozici cu Alma care e o domnisoara tare frumusica si harnicuta dupa cate am vazut ,iar daca tot am vazut ce face Alma, am dat o raita si prin delicatesele tale Danyce,o sa vreau si eu ceva retete acum ca m-a apucat gatitul si am pus vre 3 kg pe mine daca nu te superi.
Am vazut si pe cei doi printisori ai Ioanei ff dragalasi si de fiecare data parca mi-as mai dori si eu un bebe cand ma uit la ei, asta e un secret nu stiti decat voi
,insa mai astept sa vad cum stau cu sanatatea.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
danyce spune:
Danina, Naty, merci de aprecierile la adresa d-rei mele dragi!
Danina, nu ma supar deloc, dar stau cam prost cu timpul liber. Daca faci tu o listutza cu ce te-ar interesa, incerc sa-mi fac timp liber in weekend. Atata ca eu adaptez si rasadaptez retetele primite/citite (nu-s sanatoasa daca nu dau o nota personala la orice fac
) sau le inventez eu
si mai le fac si dupa ochi, asa ca ...sper sa ma descurc cu gramajele.
Si pentru cine mai doreste sa serveasca o portie de poze
...iata-leAsta pt ca tot le-am pus pt mama ca moare de dorul Almei.
Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
Salutare!
Eu tot bolnava ... dimineata am facut si febra, nu mult, 37,5, dar ma doare capul ingrozitor!
Ioana e inca mucioasa si nu se simte bine.
Are asa o stare de moleseala... ieri a adormit singura pe la ora 10 dimineata, ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata. S-a dus bona sa raspunda la tel. si cand s-a intors a gasit-o dormind in pat.
Seara adoarme repede de tot, ea care se fataia vreo ora si ceva pana sa adoarma. Aseara pe la 8,30 am vazut ca-si ia bebele de dormit si pleaca spre dormitor. O intreb "ce faci Ioana?" si ea "Eu meg la culca`e. Mi-e somn." Iar dimineata nu vroia sa se ridice din pat.
A si slabit saraca ...
Eliana ce faci? Nu ne mai scri si noua?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Raluca va doresc insanatosire grabnica la familion. Un prieten de-al nostru a tras-o rau de tot cu gripa asta e un virus fff urat, a zis ca el nu a racit asa de cand se stie. Plus ca 2 zile a stat la pat a zis ca moare.
Danyce asa o sa fac. Am vazut si tura 2 de poze ai ajutor ce sa mai, eu daca o bag la frigider nu mai iese de acolo si asta pt ca noi avem o problema cu apa. De ceva timp tot cere apa si se face ca bea, dupa care isi toarna din cap pana-n picioare si prin toata casa.
In rest noi suntem bine deocamdata insa cu multe boacane la activ si nu pupa prietenii ca au "baba" iar astia mor de ras mai ales ca insista si ii mai da si afara.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
Naty spune:
Am pus si eu cateva poze din decembrie aici
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Bine, gata, nu mai pot s-o tin pana diseara, cand vroiam sa va spun!
1. Azi e ziua mea! Stiu ca nu sunt pe listuta, asa ca nu aveati de unde sa stiti!Felicitarile sunt asteptate de acum incolo!
2. AZI, DE ZIUA MEA, AM VAZUT INIMIOARA VIITORULUI NOSTRU BEBELUS!
Am fost pe 12 ian la ecografie, mi-au spus ca sunt semnele unei sarcini dar ca nu se vede si embrionul, ca poate e naspa, ca sa mai asteptam si sa vedem....Azi am facut alta eco si am vazut inimioara,. totul pare a fi OK! Diseara ma mai duc la o alta eco, la dr Iosup, cele din Bucuresti probabil ca stiti ca e printre cei mai buni dr. pe parte de eco.... Sper sa fie OK, ar fi trebuit sa astept si rezultatul de diseara, dar nu mai pot sa tin atata bucurie doar pt mine!!!!!!
PS:
1.ar trebui sa deschid un capitol pt mamici de sept 2007, dar nu stiu cum
2. Raluca, of, lasa ca va faceti voi bine! Dar te inteleg, cred ca ti se rupe inima cand o vezi pe Ioana asa de molesita....
3. Danyce, super pozele cu Alma!
Naty spune:
Patrice iti spun si aici
LA MULTI ANI! 
(esti nascuta in aceeasi zi cu asociatul meu
)
si
FELICITARI!
Tinem pumnii diseara la eco!
Deci din nou "mami de septembrie - octombrie" ...
Daca nu ma insel, exista deja un capitol de mamici de sept - oct 2007!
Merci de urarile de sanatate! Multumesc si tie, Danina.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
herra spune:
felicitari nature!!! asa da cadou de ziua ta!
si eu am fost super ocupata si stresata la munca; in we trecut m-a chinuit si o masea de am crezut ca mor - noaptea la ora 22 am fost pana la urma undeva si mi-am scos nervul...toate astea din lipsa de timp pt a avea grija (si) de mine...
Vlad e bine, frumusel si nazdravan; are cateva bubite si o piele cam uscata - seamana cu mine. Il tratez cu creme si lotiuni de baie pt piele atopica.
fraza magica "mami - kaka" se aude de 2 ori pe zi, si "presteaza" la oala de obicei.
am si ceva probleme cu bona, care vrea mereu mai multi bani si ma face sa stau cu frica in san ca pleaca; nu stiu la voi, dar la noi e cererea mare de bone si oferta cam mica.
cam atat deocamdata despre noi, numai bine va dorim!
Cristina si Vlad 
2007 - anul in care mi se implinesc visele toate!
danyce spune:
Nature, La multi ani! Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta draga!Felicitari pt inimioara din burtica!

Si multumim pt aprecierile la adresa pozelor cu mademoiselle!
Eu mai astept cu "fabricarea" lui bebe2 pana am in mana un contract permanent la locul de munca sa nu am parte de surprize
de nici un fel. Asa ca, daca totul va merge cum imi doresc o sa-l am pe bebe2 abia prin 2008 (abia la vara stiu daca am contract permanent sau nu
).
Naty, pup-o pe d-ra bolnavioara si scumpa (am vazut-o in poze
). Insanatosire grabnica tuturor din familiutza voastra!
Danina, Alma se baga peste tot, e "umbra" mea cand sunt prin zona.Imediat ce ma apuc sa fac ceva, cum ma intorc putin...cum imi ia locul
(cel mai bun exemplu e faza cu frigiderul, ca scaunul s-a apucat sa-l curete din proprie initiativa; eu tocmai terminasem de curatat altceva).Si Alma e smechera cat cuprinde si ne lasa pe toti cu gura cascata de multe ori. Azi, de ex., erau socrii mei la noi si cand s-a facut ora de nani, i-a zis bunicul "Alma, hai la culcare ca-ti citeste bunicul o poveste",la care d-ra a replicat "du-te tu la culcare ca eu citesc povestea"
.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:

LA MULTI ANI PATRICE SI FELICITARI PENTRU SUFLETELUL DIN BURTICA!!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa fii a doua oara mamica...si tot a doua oara de sept-oct!

Raluca multi
lui Ioana si sa se faca bine repede!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()