The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mihaela bine ai revenit ..... refacere usoara

Fetelor solutia se numeste Daum-exol este speciala pt copii care sug degetul si rod unghiile. Mi-a adus-o cineva din Austria, se gaseste si in Germania pe la farmacii. Dar puteti sa faceti si altfel. Eu initial cumparasem ceai de pelin pt dezvatat de supt degetul, frecam mainile mele de frunze si ii dadeam pe deget, nu prea a functionat pt ca tinea f putin si nu eram tot timpul langa el . Pt suzeta puteti sa faceti si chestia asta este mai usor decat la deget. Deci va frecati pe maini cu frunzele de ceai de pelin si dupa puneti mana pe suzeta, va ramane gustul amar de la frunze.
Va urez succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu pe aici... sa ma dau raportu'

Mandra a tras iar o tura de rosu in gat (cred... ca nu mai stiu ce a scris dr. exact). A facut febra, dar aia a trecut usor... si s-a stricat la burta din cauza puroiului (zice dr.) Si nu reusesc sa o dreg de tot. Nu vrea sa pape nici orez sau chestii care s-o mai stranga la burta... Ceai de menta nici atat... Doar banana... Dar insuficient, daca manaca iaurturi si ciorbe, supe (altceva nu mai reusesc sa-i dau).

Cu asta ne distram in ultimul timp... dupa ce ca e o slabanoaga... mai e si in greva si cu probleme la burta...

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Elyaanne, ai incercat sa ii dai pt burtica praf de roscove? Se gaseste la plafar, destul de rar, eu am gasit de cateva ori in mag Obor, la etaj, se intra pe latura din spate. E magic impotriva diareei.

Noi ii preparam Ilincai ca pe un fel de ness, 2 lingurite de praf de roscove frecate cu o lingurita de glucoza monohidrat ( se gaseste la farmacie) si cu apa. Iese o crema si noi ii spunem ca e crema de ciocolata, e ciudata la gust dar daca reusesti sa o faci sa pape din ea garantat scapa de diaree. Noi stam cu paharul de ceai langa Ilinca, mai ia juma de lingurita d'asta, mai ia 3 guri de ceai....an so on....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Monica, sar'na de tip-ul cu DAUM EXOL, o sa plece in feb un coleg in Germania si l-am rugat sa imi aduca.Asa ca o sa pot sa mai dau si cui mai spunea ca are nevoie....:))

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nature nu stiam de existenta lui
Dar daca zici ca nu e prea placut la gust... slabe sperante... Nu vrea sa bea nici macar ceai de menta Si n-o convingi cu nimic... daca a zis nu, pai nu ramane orice ar fi.

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am revenit si reusit sa ma vada dr ieri la cabinat, a venit cu 20 min mai devreme si deja cand eram pe terminate suna ca nu s-au dat externarile si fel de fel de probleme, iar eu parca ma simteam aiurea insa el mi-a zis ca asa e zilnic, mai fac el fetele cate ceva.
In concluzie nu am nimic grav mi-a dat un tratament sa il urmez si mi-am luat si papa nicolau nu stiu daca am scis bine. A devenit ingrijorator la cate cazuri se inregistreaza de imbolnaviri.
Patrice nu am fost niciodata in Ambulatoriu, dar cred ca daca ma ducem ma luau toti nervii, asa ca e el un dragut si si-a adus aminte de mine, ca tot nu m-a prins de vreo 2 ani si cea zis ia sa o vad pe blonda ca asa ma alinta .
Mihaela bine ai venit acasa cu printisorul deabia astept sa il vad.

Noi ne pregatim sa fugim la Moieciu ca ne-am saturat de aglomeratia asta de pe Mosilor , devine deprimant cand vad ca acum nu mai e ora de varf ci mai tot timpul. Sper sa fie frumos sa ne putem bucura de liniste.

Acum incerc sa pun si ceva poze ca tot am zis ca pun demult.

Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Salutare! Mai trec si eu sa dau vesti despre noi: tot 2 in 1 (inca vreo 2 sapt in mod normal, sa vedem daca nu cumva se grabeste pitica, fiindca e foarte jos si ma dor toate alea cand se misca...) Theodor merge la gradi si ii place tare. Deja merge de aproape 2 luni (3 dimineti/sapt) si desigur ca dupa ce a luat raceala de bun-venit, i-am tratat-o pt ca dupa anul nou s-o mai ia o data... Foarte iritant, mai ales o tuse urata care l-a tot sacait.

Tot nu vorbeste; are vreo 20 de cuvinte mari si late pe care le zice, unele in engleza altele in romana. Nici o schimbare in urma mersului la gradinita, si nu e deloc genul care sa stea la o parte. Interactioneaza foarte bine si cu copii si cu adulti, dar vorba nu se prinde de el. Toata lumea ne spune ca faptul ca e bilingv poate sa-l intarzie cu vreun an, dar eu vreau sa elimin posibilele cauze patologice ca sa fiu linistita. Asa ca ne-am decis sa-i facem testele de auz si ne-am inscris pe lista de asteptare: ne-au spus ca poate dura intre 2 si 15 saptamani. Ma cam asteptam si la drept vorbind sper sa primim programarea nu mai devreme de vreo 6 sapt, sa fie si bb2 mai usor transportabila. Fiindca daca are probleme de auz, cu cat se intervine mai devreme cu atat mai bine.

Va sarut cu drag!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eliana tu ce mai faci?Cum te simti????

Belle vue nastere usoara!...mai e atat de putin....
Si Cristia trebuie sa nasca tot prin 5 februarie.....ati mai vorbit vreuna dintre voi cu ea?????

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Trec in fuga sa va pup ca nu o sa am net acteva zile fiindca ne mutam sediul.

Ioana am vorbit eu cu Cristiana alataieri, inca nu nascuse desi are colul sters de mai mult timp. Dar avand in vedere ca Andrei s-a nascut la 41 de saptamani, cred ca mai are de asteptat!

Mihaela bine ati venit acasa!

Eu sunt tot disperata cu Nanusha, e din ce in ce mai rau, nu mai vrea sa stea cu absolut nimeni in afara de mine si mama. Azi am ajuns la servici la 10,30 fiindca mi s-a agatat de picioare si nu vroia sa ma lase sa fac nimic. Pana la urma am convins-o sa ma ajute sa ma imbrac (mi-a luat 20 minute sa-mi pun hainele pe mine cu ea "ajutandu-ma", tragandu-mi dresul, etc dar am reusit).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Poze cu bb Robert Andrei !!!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput