** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 7
dideip spune:
Uitasem sa va spun inca ceva.Astazi am fost la medicul de familie sa-mi scrie cate ceva in carnetul de graviduta(analizele si ce mai era),dar am o acritura de doctora de nu sa mai pomenit.Eu trebuie sa iau Elevit prescris de doctora mea ginecolog, dar asistentele mi-au spus ca nu se pot da compensate p[ana nu aduc scrisoare medicala de la Doctotul care ma are in grija pana nasc, am adus si scrisoarea, dar mai nou stimata si draguta mea doctora de familie mi-a spus ca nu se poate sa-mi dea Elevitul compensat, voi ce spuneti?se poate?
Va spun asta pentru ca toate gravidutele care lucreaza cu mine si sunt la alte doctore de familie primesc Elevitul compensat(cele care au nevoie de Elevit). M-am dus de dimineata la farmacie (si este vis-a-vis de cabinet) cand mi-a spus ca nu poate sa-mi dea compensat am inceput sa plang.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
Vali5 spune:
dideip, nu stiu ce sa-ti zic legat de Elevit... Ca si eu am o dr de familie, de mai bine n-ar fi. Ma rog de ea de o luna sa imi dea carnetul de gravida, azi, in sfarsit, a reusit sa mi-l dea. A completat chestiile alea de la inceput si m-a chemat in ianuarie sa imi treaca si toate analizele. Imi venea sa ii dau una in cap! Sa vad cum se completeaza si cred ca o sa mi le trec eu, ca daca stau dupa ea... Dupa ce nasc o sa ma mut de la ea. Si legat de vitamine (in general), mi-a spus ca nu sunt compensate. 
P.S. Cam maricel copilul colegei tale. A depasit cumva termenul?
Valentina
17+
Poze
dideip spune:
Liviana spume-mi te rog, am in fata Contractul individual de munca si citindu-l nu am vazut nimic stipulat in el despre sarcina, deci ce inseamna asta????
Care este treaba cu nivelul national?Dar sa imi spui ceva sigur(olege ceva)sa pot sa le spun si eu la colegele mele de la contabilitate.
Paula
17+
DidiAlex spune:
O recomandare de medic de fam? Io am avut o dna dr tare de treaba (culmea e ca pediatru mi l-am gasit in aceesi clinica) pe care o gasiti la Centru Dorbantzi, vis-a vis de ASE-Cibernetica.
Am o intrebare de ceva timp si mereu o uit. Pt gravidutzele care au net doar la servici nu aveti in plan instalarea netului acasa?
Ca la sfarsitul sarcinii si dupa nastere e vital netu asta.
kay spune:
multumesc pt alipirea la listuta ! stiu ca sunt foarte-foarte tanara, ca o sa-mi fie foarte-foarte greu, mai ales ca nu voi renunta la facultate si nici nu pot sa trec la id, pt ca nu exista sectia asta la teatru. mai am 1 an de scoala si nu vreau sa-l pierd ! daca nu o sa gasesc nici o alta solutie, bebe o sa mearga cu mine la scoala, o sa-l iau la repetitii la teatru... s-a intamplat sa fie bebe si daca Dumnezeu mi-a dat acest dar, asa sa fie ! eu sunt cam abulica, nu prea stiu ce si cum si cand si unde, iar de cand am aflat de bebe am inceput sa-mi explic starile pe care nu le puteam controla. o sa incerc sa aflu tot ce ma framanta de pe net, dar daca nu reusesc sa ma informez, nu va suparati daca o sa va pun si intrebari stupide, nu-i asa
? multumesc ca m-ati adoptat si m-am atasat atat de repede, incat aproape ca am uitat ca trebuie sa plec la scoala ! pup toooooooooooooooate burticile pe rand si fug la cursuri !
10+
oani
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by dideip
Liviana spume-mi te rog, am in fata Contractul individual de munca si citindu-l nu am vazut nimic stipulat in el despre sarcina, deci ce inseamna asta????
Care este treaba cu nivelul national?Dar sa imi spui ceva sigur(olege ceva)sa pot sa le spun si eu la colegele mele de la contabilitate.
Paula17+
hai ca iti raspund io. nu e vb de cel individual ci cel de la nivel de firma sau grup, cel colectiv.
dideip spune:
Vali, colega mea trebuia sa nasca pe 11 si a nascut pe 21, dar crede-ma ca daca o vedeai nu avea decat o burtica in fata, atat, nu se ingrasase decat 9 kg.Nici docterei nu ia venit sa creada.Dae nu a luat nici o vitamina, nu a facut decat o echo inainte sa nasca si uite ce baiat sanatos a facut.
Paula
17+
Vali5 spune:
DidiAlex, eu am netul doar la servici, din pacate. Dar din ianuarie ne punem si acasa. Sa gasim un provider prin zona... Unde stam noi e un cartier in constructie. Noi ne-am mutat din iulie (atunci au dat drumul la apa), si am avut prioritate gazele, fara de care nu puteam trece iarna. dar ne punem noi si netul.
Chiar ma gandeam ziele astea ce o sa fac eu fara forum atatea zile de sarbatori - noi avem libere vreo 2-3 saptamani in perioada sarbatorilor.
Valentina
17+
Poze
dideip spune:
DidiAlex,alt contract in firma cica nu exista si fetele de la contabilitate imi cer date sigure(o lege ceva).Daca eu le arat ceva concret atunci ele se conformeaza, dar sunt si comode, vor sa caut eu ca eu am venit cu intrebarea.In afara de contractul individual de munca si Cartea de munca in firma nu mai exista nimic. Voi ce spuneti?Ele spun ca nu au auzit de nici o suma de bani care trebuie sa o dea firma la nastere.
Paula
17+