FIV 92
Raspunsuri - Pagina 6
antosit spune:
Andreeeeeea (Aniast) te mai strig si aici ca poate la capitolul trecut nu m-ai auzit!
Lianaaaaaa la fel, nu mai da-ti nici unsemn?
Anto
kla78 spune:
WAWWWWWWWW LACHI FELICITARI!cred ca esti singura cel putin de cand m-am inscris eu pe DC careia i-au fecundat toti,multa bafta in continuare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
iliuta spune:
Lachi FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Fetele, mie-mi curge ceva ca si cum mi-ar veni CM. M-am speriat si mi-am luat testul de urina si mi l-am facut si mi-a iesit...NEGATIV
Am sunat la Barcelona si mi-au zis sa continui tratamentul ca pentru ei nu e valabil testul de urina ci doar cel de sange....si ca se poate sa fiu si insarcinata si sa sangerez.......abureli...sunt sigura ca nu am reusit...
Pupici.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Andrada.P spune:
Lachi esti foarte tare, ce sa zic! n-am cuvinte! bafta si la implantat!
Sheri eu iti tin pumnii in continuare! sper ca esti bine!
Andrada
Moniland spune:
Iliuta, testul de sange e cel concludent.
In a cata zi esti? Nu poate fi scurgerea de la implantare?
Monica
iliuta spune:
Asa mi-au zis si ei ca nu e concludent si ca pot avea scrgeri sau poate sa-mi vina peste sarcina. Sunt in a-12-a zi....
Mihaela
Moniland spune:
Iliuta, cum stai cu progesteronul? Ti-ai facut vreo analiza dupa ET? Presupun ca utrogestan sau ceva de genul ti-au dat. Ma dau si eu cu presupusul dar sa nu fie cumva o insuficienta de progesteron in organism si sa nu poata sustine mucoasa uterina.
Eu iti tin pumnii ca peste 2 zile sa vii cu vestea ca esti . Gandeste-te ca inca esti mamica.
Monica
crinuta71 spune:
Moniland, Iliuta, Danuda, Aldolina, Nucutza, Kla, Andicu va multumesc mult de tot de urari.
Iliuta testul de sange e sigur doar. Nu te stresa, te rog.
Va las acum, ca trebuie sa plec. Va pup pe toate
poze
iliuta spune:
Moniland, da-ti seama ca n-am ovare......Utrogestan iau.
Mihaela
Pis spune:
Uau Lachi m-ai lasat cu gura cascata...11 ovocite si 11 embrioni ???? Felicitari si sa dea DD ca mai departe sa se divida frumos...Bafta multa la ET...
Victoria imi pare bine ca ai mai scris...
Iliuta numai testul de sange este concludent si daca esti in Z12 de la ET poti sa-ti faci testul de sange...
Adelia Alin
ZisaCami ai grija de tine si de bebic...
Astazi am fost iar la eco si deja mi-a stabilit punctia, pe luni 4 decembrie...aici totul merge mai repede...
Pis
la toate fetele si astept numai vesti bune