FIV 92

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Pussi iti doresc sa reusesti din prima!!!Sa dea DD sa se prinda amandoi embrionii, nu ar fi minunat sa ai gemeni???Abia astept sa imi povestesti dupa punctie.Bafta!
Cami am citit povestea ta si m-a impresionat....iti tin pumnii sa treci cu bine peste perioada sarcinii si sa va bucurati de copilasul vostru pentru care ati trecut prin atatea incercari...Sa va ajute DD!
Lachione chiar daca sunt noua in clubul FIV-oaselor am inceput sa ma atasez de fiecare dintre voi,iti tin pumnii sa resusesti,ai grija de embrionasii din burtica si da-ne numai vesti bune!
Mult, mult succes tuturor care luna asta veti face punctie sau ET, sa va aduca Mos Craciun vestile multasteptate!!!

Fiecare reusita a voastra ma face si mai optimista, abia astept sa incep si eu tratamentul sa am si eu ce povesti!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty eu am facut stimulare cu Gonal si merional...dar sa sti ca prin Z10 au inceput sa ma doara...le simt asa grele si unflate - ovarele...parca trebuie sa ma tin de burta...si mi-a fost si greata de 2 zile..practic de cand am inceput merioanalul. Am mai intrebat si eu si e normal si in privinta zilei sa nu te panichezi ca la mine a fost o stimulare foarte usoara..am si putini foliculi - 7 si de aceea am inceput sa simt mai tarziu

Kora sa dea DD sa fie cum zici tu

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna fetelor, n-am mai intrat de cateva zile si acum vad ce de fete noi au venit. Va urez un protocol usor si un FIV cu succes.
Eu sunt in Z7 de menogon (a saptea injectie o fac in seara asta) si ma confrunt cu stari usoare de greata (scrie si in prospect asta), intepaturi usoare de ovare si un mucus....cum n-am avut niciodata. Dupa "aratari", se pare ca stimularea merge bine. Miercuri 6.12 merg la echo, dupa 8 menogoane si atunci probabil voi afla si ziua punctiei.
Pupici si bafta tuturor.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragele mele FIV-oase si eu sunt astazi in a 10-a zi de stimulare. Saptamana asta voi fi "in focuri". Ovarele ma dor destul de tare cam din a 5-a zi de stimulare. Mi-e si greata... Probabil ca joi sau vineri fac punctia.

Mult succes tuturor celor care fac tratament, sunt in focuri sau stau cumintzele acasa si asteapta ziua betaHCG-ului!!!

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iliuta, imi pare tare rau . Inseamna ca scrgerile acelea erau clar semn de nereusita.
Rubia, pacat ca nu ai reusit cu embrionii proaspeti. Dar sa stii ca esti norocoasa ca mai ai embrioni.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, iti tin pumnii la greu! sa dea Dumnezeu sa devii mamica de cel putin 1 bebe! poate ies 2, pereche! ai grija de tine, sa te odihnesti, sa te relaxezi, sa bei multe lichide si sa mananci sanatos! te astept la Odisee!!!

Alexi si Galuscuta, felicitari pt productia frumoasa, va urez sa deveniti mamici la anul!
Bafta multa fetelor in tratament! sa va aduca Mos Craciun cel mai frumos cadou pe care vi-l doriti!
Zouzou, ! ai girja de tine si bucura-te de Sarbatori, ca sunt sigura ca vor fi ultimele Sarbatori de Iarna petrecute in 2!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fetelor, multumesc mult de ganduri si urari!
Mie din patru embrioni congelati au supravietuit trei pe care i-au si transferat. Totul a fost f simplu si rapid.
Eu sunt a sasea zi de la ET, am burta cat un butoi (cu toate ca nu m-am ingrasat zilele acestea deloc) si de cateva zile ma doare cand la un ovar cand la altul. Ieri ma durea si burta ca la ciclu. Si Lachi in mare are aceleasi simtome, ni le dam prin simpatie una la alta.
Acu fug la acupunctura, sa-mi intep alea-alea!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sheri , si eu ma simteam la fel de balonata in perioada aia! hai ca sunt semne bune! trebuie sa mai vii sa ne spui ca ai greata si ti-e foame, si gata! ti-ai asigurat locul la ! tin pumnii strans de tot!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Kla, iti tin si eu pumnii.

Kora, iti urez si eu un bun venit in de fivoase. Eu am scapat foarte usor de candida cu o tableta de mycosyst.

Ady, si pe mine m-au obligat la laparoscopie. Ar fii bine sa o faci pentru ca nu e de speriat. Nu cred ca vrei sa treci prin tot procesul FIV-ului si sa nu reusesti dintr-o mica cauza care se putea rezolva laparoscopic. Urmatorul CM de la laparo poti sa incepi tratamentul pentru FIV.

Monica

Mergi la inceput

Sheri, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Lachi, felicitari pentru cei 4 puiuti la purtator. Ai mare grija ca acum esti mamica.

Monica

Mergi la inceput