Schimbari in viata unei femei - cind devine mama..

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Primele luni plingeam din orice, nedreptatea in aceasta lume imi facea rau, imi intrebam sotul ''dar cum se poate asa ceva? cum se poate ca in India (sau alte locuri) sa fie copii care dorm pe strada?'' Eram indignata. Plingeam foarte des cu copilasul meu in brate. Normal ca prioritatile s-au schimbat si nu mai aveam timp de mine, insa s-au remediat lucrurile apoi. Au ramas si anumite schimbari permanente, precum faptul ca judec mai putin. Nu mai judec parintii a calor copii fac nebunii in magazine, caci stiu cit e de greu sa contracarezi o criza in asemenea context. Si nu mai judec in general, nu-mi mai dau cu parerea asa usor. Sint mai atenta la felul cum merg, cum conduc, am o mare responsabilitate. Si normal ma gindesc la fiul meu non-stop, oriunde as fi. Imi lipseste mult cind nu sint cu el, insa ii las si lui spatiu sa se dezvolte. Si mai presus decit tot, sint indragostita inconditional de al meu baiat (care e foarte frumos, o spun cu ''obiectivitate'' !)
Usor nu este, insa nu regret nimic, e o minune sa ai un puisor !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si mie mi-a schimbat viata fetita mea foarte mult.Intr-adevar nu mai am timp de nimic,am uitat de multe lucruri pe care le faceam inainte,chiar uneori nu am timp sa mentin casa curata pt ca in mare parte timpul meu este ocupat de printesa mea.Sotul meu ma ajuta foarte mult,munceste mult si atunci cand vine acasa sta cu printesa ca sa ma relaxez si eu putin sau sa fac ceva de care nu am avut timp sa ma ocup.Cum s-a schimbat viata mea asa s-a schimbat si viata lui.Nu mai iese cu pritenii asa cum iesea inainte,prefera sa stea cu noi decat el sa plece sa se distreze si eu sa stau singura cu ea in casa.
In fiecare seara iesim sa ne plimbam,ne scoate tati la aer.
Daca se intampla sa mergem undeva,sa ne intalnim cu priteni,evitam locurile foarte aglomerate,pline de fum de tigara si o luam si pe gaza dupa noi.
Dar nu vreau sa ma plang pt ca sunt fericita si daca nu suntem mame acum atunci cand?Copilul de implineste ca mama(tata),te inalta,te defineste si te contureaza mai bine ca femeie ca sa zic asa,te maturizeaza si trezeste in tine sentimente si trairi pe care nu le-ai mai simtit niciodata.
Toti ingerasii sa fie sanatoti,cuminti si frumosi si parintii sanatosi ca sa ii creasca.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

In general in viata totul se face cu sacrificii, mai mari sau mai mici. Pentru copii am sacrificat multe si voi sacrifica si mai multe in continuare, deoarece ei sunt cea mai mare realizare a noastra. Nimeni si nimic nu poate fi comparat cu dragostea, iubirea pentru copii, nu are termen de comparatie, problema este ca trebuie sa fi pregatit sa fi parinte.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput