Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

[quote]Originally posted by nelia

Bai, fetelor, am ris cu lacrimi la subiectul cu 5% dintre femei!!! Sa-l cititi, ca daca tot site cu si despre copii, se presupune o anumita practica pina ajungi sa-i ai, nu?
[quote]

Te-am prins, am crezut ca doar Androix ceteste subiectul respectiv, cred ca mie de acolo mi se trag probleme la inima, am ris cu lacrimi, asta acum vreo doua zile.

Olga M multzumesc , sper sa-mi treaca, doar ca astazi s-a revoltat mai rau ca ieri, in schimb am dormit doua ore la prinz, ceea ce pentru mine e mult, ca doar 10 minute reuseam inainte.
Florentina sper totusi sa se tzina de cuvint, ca s-a speriat, dar prea mare incredere nu am, el a stat in spital si face tratament si acum, dar tzigarile tot nu le-a lasat.
Isabella e fara "a mea" , i-a adus vecina astazi un cadou, iar la plecare insista sa i-l dea inapoi, stia ca nu este al ei, pentru ca nu-l mai vazuse.
Elisor si motzata mea vrea sa bea apa singura, o mai las citeodata dar cind sta la masutza ei, jumatate bea, jumatate varsa pe ea. Linisteste-te si Isabella vrea pe masa, cind mincam seara, daca nu ajunge cu un picior pe masa, atunci inseamna ca nu poate inghitzi mincarea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu in ce zona stai? Ce mai faci? Mai poti? Vezi ca e un anunt pe prima pag. la "mica publicitate" cu bona care cauta servici, part-time.

Daniela multumesc de pupicuri, pb. nu e ca se urca ca o face fara nici o pb. dar chiar nu am rabdare sa reluam la nesafarsit procesul de coborare, de fapt eu nu mai am rabdare, cred ca era mai bine daca era intai Bianca si apoi Andreas, un copil care m-a uzat psihic

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, cind e ziua cuiva de aici, am hotarit sa scriu doar un la multi ani, cu rosu, cu acelasi corp, cu aceeasi litera, fara alte urari. Ca ar trebui sa am timp sa compun cite o urare speciala pentru fiecare, asa ar fi frumos si cum sigur nu am intotdeauna, am zis ca asa e mai bine. Dar daca e cineva mai din afara... ei, atunci pot sa spun ce vreau. Si, in plus, o apreciez pe mami a ta (si sigur ai suparat-o si tu la fel, ca doar aschia nu sare departe de trunchi) pentru felul in care a cladit relatia voastra. Imi place atit de mult cum vorbesti despre ea si felul in care ii spui mami, e atita caldura in relatia voastra, ca imi doresc sa reusesc sa le fac pe fetele mele sa vorbeasca cu si despre mine la fel peste citiva ani. Din acest motiv am tinut sa o felicit pe mama ta pentru ziua ei. Iar mesajele tale sint pline de caldura si tii minte tot si ai pentru fiecare o vorba buna, incit nu am cum sa nu apreciez prima ei calitate: aceea de a te fi nascut ai adus aici la noi. Sanatate la amindoua si va doresc sa puteti pastra relatia voastra asa cum este acum.

Danelutza, eu credeam ca ti se trage de la practica, asa, numai de la ris... Daca practicai, invatai si sa respiri si scapai si de stres si de nervi si de multe altele!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, unde gasesc incaltamintea asta? Eu am vazut niste ghete frumoase bebetom astazi, un milion si o suta aproape. Maine ma duc sa ii iau daca nu gasesca altceva si adevarul e ca ar trebui sa iau orasul asta de nebuna la umblat?

DAnelutza, unde e ma subiectul asta ca ne-ati omorat?

Pozele mele

Mergi la inceput

Bai, e clar nu am chef de invatat, ce sa mai ascund dupa degete. Uite ce am gasit:
El: Eu comand o pizza. Vrei si tu ceva?
Ea: Nu.
El: Ok.
Ea: ... sau poate...
El: Ei, ce anume?
Ea: Nu stiu.
El: Nu stii daca vrei ceva?
El: Ti-e foame?
Ea: Nu stiu, poate putin.
El: Ce inseamna poate putin?
Ea: Inseamna ca nu sunt sigura.
El: Mie cand mi-e foame, eu stiu.
Ea: Poate o sa-mi fie foame mai incolo.
El: Deci iti comand si tie una.
Ea: Si daca totusi nici mai tarziu nu vreau...
El: Atunci n-o mananci.
Ea: Asta ar fi risipa...
El: Atunci o mananci maine.
Ea: Si daca maine nu am pofta de pizza?
El: Pizza poti sa mananci oricand.
Ea: Eu nu.
El: Atunci alege altceva.
Ea: Dar nu vreau nimic altceva.
El: Deci pizza.
El: Deci nimic.
Ea: Ba da.
El: Cred ca innebunesc.
Ea: De ce nu-ti comanzi tu ceva...
El: Cum crezi.
Ea: Dar ia pizza cu sunca.
El: Dar nu-mi place sunca.
Ea: Mie da.
El: Credeam ca trebuie sa-mi comand MIE ceva...
Ea: Pai asa si faci.
El: Si atunci de ce cu sunca?
Ea: In cazul in care mi se face si mie pofta...
El: Si?
Ea: Crezi ca vreau sa mananc ceva ce nu-mi place?
El: Cum adica tu?
Ea: De ce nu?
El: Stai un pic: Eu sa-mi comand MIE ceva, ce TU o sa mananci, in cazul in care eventual o sa ti se faca foame???
Ea: Exact.
El: Si eu ce-o sa mananc?
Ea: Pai poate nici n-o sa-mi fie foame...

COMENTARIU:
Judecatorul l-a absolvit pe inculpat de acuzatia de omor in stare emotionala, acceptand circumstanta de legitima aparare.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci trebuie sa-mi schimb semnatura si sa-mi pun un mare CARUCIOR ROOOOOOOZ!!!

Revin cu detalii detaliate putin mai tarziu!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravooooooooooooo!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreeaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari!
Exact ce vroiam sa aud! Bravo! Il felicit si pe Mihai ca a facut posibila unirea lui X cu X.
Bai, dar are si gropite, da? Ca asa ne-am inteles!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, felicitaaaaari!!! Doamne ce veste minunata,o sa ai pereche. Ce ma oftic ca am dat toate lucrurile noi

Pozele mele

Mergi la inceput

Oau, Androix! Felicitari!!!! Sa ai baiat si fetita, la virste atit de apropiate!!! Ce frumos!!! Ce ma bucur pentru voi!!!

In alta ordine de idei, urla invidia in mine (da' e constructiva, sa stiti!)... cum de reusiti mai fratilor? Vreau si eu un baietel!!!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 ; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 ; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput