Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
elisor spune:
Hello again!
Noi ne indreptam cu pasi rapizi spre "eu singur" si "nu-ul" caracteristic. Intotdeauna cand ii cer parerea, de ex."iti da mami apa?" da din cap si spune "nu", de fapt vrea dar nu din mana mea ci sa tina singura cana, daca nu o las cum doreste tipa sau incepe si plange. Ei, pe mine nu o sa ma vada prea usor cedand in fata istericalelor ei, pt. ca orice ar spune cartile si psihologii nu pot s-o las sa experimenteze varsatul sau aruncatul mancarii pe jos.
Fran am vazut jucariile alea la TCM si tare m-au tentat dar sunt sigura ca ar fi fost bani aruncati pe fereastra ca nu o pasioneaza.
Tu i le-ai dat sau sunt pt. sarbatori?
Simona relax
ca de abia acum incepe greul cu ei.
Clara produsele Melania nu te atrag?
Androix hai mai, ca o data cu intrarea in sem.II greturile vor lua sfarsit. Esti epuizata, e normal sa ai sentimente contradictorii, stii foarte bine ca sarcina iti amplifica temerile, esti mai sensibila, lasa ca o sa ai o fetita dupa care te vei topi (musai cu gropite).
Asa devreme iti poate spune? ca ai doar 14 sapt.
Bafta la examenul de maine si la eco din seara asta, sa fie bb sanatos! Astept sa ne spui.
Laura, pretentii cam mari
doamna!
Mercedes uau, nasoala cazatura.
Eu nu stiu/nu pot sa pun filmulete, depinde de performantele ap. foto, nu?
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Androix spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Androix am vazut ca ai raspuns la subiectul fetelor din categoria 5%, acum am si eu o intrebare, alea fac copii, ca eu m-am uitat la profilul lor si nici una nu are

Tehnic vorbind cred ca le e imposibil: "stropesc" afara toti inotatorii, cu ce dreq sa mai faca???PS observati cat mai invat

Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
omustata spune:
Multumesc mult de incurajari si sfaturi.
nelia-ma intrebai ce simt eu legat de Maya. iti dai seama ca daca petrec cu ea toata ziua o studiez si o analizez pe toate partile. Cert este ca noua ni se pare peste medie ca inteligenta. deci uneori face niste asocieri intre lucruri de ma mira cum si-a dat seama. Faptul ca nu vorbeste nu ma ingrijoreaza asa de tare, pentru ca stiu ca nu-i neaparat semn de inteligenta redusa. Surda nu este, ca intelege si daca ii vorbesc in soapta, raspunde foarte bine chiar la comenzi lungi. De ex. daca ii spun sa se duca la ea in camera sa ia un servetel murdar si sa-l duca la gunoi intelege si face tot. Asta mie mi se pare o comanda lunga pentru ei.
Chestia cu motricitatea imi era teama la un moment dat sa nu fie ceva neurologic insa simtca nu este asta, pentru ca pana la urma a facut aproape tot ce trebuia sa faca, chiar daca cu mari intarzieri si fara fizioterapie. deci daca era ceva neurologic cred ca nu le facea deloc. Dar are asa o stangacie in miscari...Eu am fost si sunt foarte tolomaca din punct de vedere sportiv. Niciodata nu am fost buna la sport, nu mi-a placut si sunt fricoasa peste masura. Insa eu nu am avut nici o problema la varsta ei sa fac ce trebuie sa faca un copil la anumite varste. Soacra mea este si mai si si nici Mircea cand era copil nu era mai breaz. Deci tolomacia are de unde sa o ia, dar nu intarzierile.
Clara-pai eu ii iau obiectele ascutite din cale, dar parchetul nu pot sa i-l iau de sub picioare
. Socrul meu zice ca el ii arunca de sus in pat pe baietii lui ca sa-i invete sa cada. Dar mie mi-e teama ca in cadere isi mai rupe si gatul, la cat de aiurea cade.
Eli-stiu ca toti copiii cad, dar cand isi face buza franjuri in diferite parti in mai putin de o saptamana mi-e teama ca va ramane cu semne pe viata. dintii de lapte nu sunt o problema daca ti rupi decta din punct de vedere estetic. Eu am avut toata copilaria doi dinti din fata rupti si aratau oribil, dar au cazut si gata, am scapat de ei.
daniela-multa sanatate!
Androix-abia astept sa ne zici rezultatul la eco. parca am eu emotii de ce va fii. Cat despre starea psihica nasoala este absolut normala, cea fizica poate tot asa desi eu nu am voie sa ma pronunt pentru ca am avut o sarcina super usoara. Sarcina cu Filip cum a fost?
Trebuie sa ma duc ca s-a sculat Maya. O zi buna in continuare!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Gabitzam, si noi avem Firewall si inca un program de scanat calculatorul contra virusilor. Am luat un virus in timp ce descarcam ceva cu printese pentru Agata, nu ne-a facut insa nimic, pentru ca l-a depistat imediat, dar apoi, pentru siguranta, a mai scanat Octav cu ceva calculatorul si a mai gasit inca vreo citeva fisiere infectate. O sa-i spun si de spybot search& destroy, poti sa-mi dai o adresa de unde sa-l luam? De fapt, gasim noi pe Google, cred. Incerc si cu cel spus de Beatrice, ca tare as vrea sa descarc Baby Einstein. Oricum mi-am propus sa ajung la magazin sa i le cumpar, dar ma gindesc ca nu va mai fi mult timp atrasa de ele si dau banii de pomana. Ieri, pentru prima data, s-a uitat la jumatate din Jungle Book. Nemiscata! A cintat, a dansat si a stat cu ochii pe desen, l-ar fi vazut pe tot, dar mi s-a parut prea mult penru inceput.
Vedeti, ca si eu invat ca Androix. Nu v-am spus ca sint definitiv suparata pe astia de la Facultatea de limbi din cadrul universitatii unde sint inscrisa. Universitatea per ansamblu e ok, facultatea de travail social unde sint la fel, dar astia de limbi sint peste masura de neseriosi. Stiti ca am pierdut o gramada de timp, am dat doua teste, numai ca sa pot sa iau pe linga cursurile din programul meu si niste cursuri de limba pentru nonfrancofoni. Erau doua de redactare si unul de fonetica si ma gindisem sa iau redactare I si fonetica acum in iarna (pe linga cursul de gramatica mare pe care m-au obligat sa-l iau pentru ca nu am trecut testul lor si unul din programul meu, la care sint inscrisa deja) si redactare II in primavara. Dupa ce am dat testul si imi spun ca sint la niveluo avansati 2, cind ma duc sa ma inscriu la cursurile dorite, mi se spune ca nu le pot lua, ca ori sint sub, ori peste nivelul meu. Ma rog, adica nu stia madam daca pot sa le iau, trebuia sa discute cu directoarea. Si de joi tot discuta! Nu am primit nici un telefon, nici un email, de atunci tot au de discutat problema mea, care e una logic de simpla.
Asa ca, nici eu nu-i mai sun, am pus punct acestei facultati dpdv al limbilor, ma duc la alta sa fac program de limbi. Asa ca, m-am inscris (pe net! - in doua minute!) la cea mai tare universitate din Montreal, englezeasca - McGill se numeste, unde voiam sa incep din toamna engleza (au doua programe de second language foarte renumite si bune: engleza si franceza). Dar am zis sa fiu normala si sa ma duc la cea franceza pentru franceza si la cea engleza pentru engleza, nu? In seara asta am testul de clasament, doua ore, de la 18.30 la 20.30. Chiar sint curioasa cum e testul si la ce nivel ies.
Nu tin cu nici una dintre natii, dar oare de ce nu pot fi si francezii la fel de seriosi si de rapizi ca englezii. Quebecosii sint cam un fel de romani (din aia care duc tara de ripa, nu aia ca noi!), un pic mai struniti de legi, zic eu. Parerea mea este ca tot ce e pe linie engleza merge repede si bine si pe partea franceza, te scarpini cu mina stinga (sau chiar piciorul)la urechea dreapta.
Sint sigura ca OlgaT mi-ar da dreptate daca ar citi ce scriu. Ca nu degeaba e a fost aici si acum e pe partea engleza.
Of! M-am calmat, imi pare rau doar de timpul pierdut, trebuia sa ma duc din start la McGill.
Gata, ma duc sa mai invat, ca Tudora inca doarme, ca aseara la 12 ridea cu gura pina la urechi la animalutele de pe ecran. Si-a dat somnul peste cap, se culca numai dupa ora 4 dupa-amiaza ca pina atunci are treaba, doarme o ora sau ora si ceva si apoi se mai culca la 12 noaptea. Nu mai reusesc sa o aduc la normal cu somnul. Paaa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Florentina G spune:
Salutare!
Saryta, ma bucur ca ne dai vesti despre voi! Antonia e o frumoasa, sa-ti traiasca, sa fie in continuare cumintica si mancacioasa! Abia astept sa vad si eu ce reactie va avea Maya cand il va vedea pe bebe. Ea este extrem de atasata de el acum insa nu stiu cat de mult realizeaza ce se intampla.
Maya e fascinata de emoticoanele de la YM si ori de cate ori vede cate unul care plange vine si imi mangaie burtica si spune "gata, gata". Chiar si in somn il striga pe bebe, se ridica in fund, ma imbratiseaza, pupa burtika si adoarme la loc.
Danelutza, ai grija de tine, sanatate multa! Cat despre promisiunea facuta de sotz, tare bine ar fi sa se poata tzine de cuvant! De cand a facut Maya pneumonie la noi in casa nu se mai fumeaza insa asta nu-l motiveaza destul de mult pe al meu sotz... el tot iese pe palierul blocului la o tzigara!
Elisor, La Multi Ani sanatosi si fericiti mamei tale!
Bianca e frumoasa rau, mai ales in albastru! Mi-a placut la nebunie de ea, iar cand se chinuia sa-si taie unghiile era mortala
. Maya iar trece prin perioada cand nu suporta sa i le tai.... reusesc sa-i tai cate 2-3 apoi fuge, iar in somn nu mai suporta, se trezeste imediat.
Laura, cine te-a suparat iar? Spune-ne noua
!
Androix, ard de nerabdare sa ne spui marele secret pe care numai bebe din burtika il stie acum! Si nu mai fi suparata, bucura-te cat poti ca ai sa vezi cat de repede trece si perioada asta pe care eu deja o regret! Cand o sa mai port eu burtika cu asa mandrie... curand nu voi sti cum s-o maschez!
Maya a invatzat un nou cuvant! "A mea!" E nenorocire daca vrei sa-i iei ceva din mana, o spune cu atata indarjire ca nu poate sa nu te bufneasca rasul!Si o spune cumva, cu accent moldovenesc, pronunta "e"-ul spre "i" cumva!
I-a adus tati fotoliu din rachita de la munte si e foarte incantata de el. Spune ca e scaunelul piticilor, adica "caun hai-ho" ![]()
Tina
36+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
nelia spune:
Bai, fetelor, am ris cu lacrimi la subiectul cu 5% dintre femei!!! Sa-l cititi, ca daca tot site cu si despre copii, se presupune o anumita practica pina ajungi sa-i ai, nu?
nelia spune:
La multi ani, mami de Elisor!
Ii dorim sa fie sanatoasa si ii multumim ca ne-a adus-o aici,
la copiluti mai_iunie 2005,
pe cea care ne incalzeste cu mesajele ei.
elisor spune:
Eu o iau razna...din nou
Laura oare de ce te inteleg perfect?
Mi-e rusine sa spun, dar o spun, nu mai rezist. Andreas a stropit jaluzelele cu cerneala, temele sunt scrise cu picioarele, tot ce a facut azi (sau ce n-a facut)...a incasat-o, eu cred ca-l voi bate pana n-o sa mai stea pe fund, poa' sa ma reclame cine-o vrea, bai dar nu mai pot, colac peste pupaza sora-sa nu vrea sa manance si nu pricep de ce ca doar n-o doare nimic, biscuiti si cacaturi de-astea ar manca, face istericale ca ea vrea nu pe scaun ci sus pe masa.
Bai, frate dar in ce familie m-am bagat??
Imi cer scuze!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
elisor spune:
Flore, Nelia va multumesc...uau...am vorbit cu mami si ca niciodata mi-au dat lacrimile ca nu sunt langa ea sa o strang tare la piept. Cu supararile copiilor am uitat ca azi e o zi speciala pentru mine, oare tot asa o suparam si eu pe mami?
Nelia am ramas surprinsa de mesajul tau, e...nici de ziua mea n-ai scris atata si asa frumos, multumesc!
Mi-au mai trecut nervii si supararile, a preluat Dan comanda.
Clara, Melania e o firma de incaltaminte, pt. fetite, in special, sunt superbe. Stiu ca Ema si Alexandra (probabuil si Delia) au de la ei.
Eli mami de
Andreas si
Bianca