Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 2
elisor spune:
Gabitz fara cafea??? Imi place si ma pune si pe linia de plutire, altfel tensiunea mea ar tinde spre 0. Felicitari lui Costi, or l-a speriat suficient de mult dr. or si-a zis ca e timpul sa demonstreze ca are ambitie. As vrea ca si Dan sa se lase de fumat.
aipupiu
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine 
Neliamultzumesc ca mi-ai povestit de prietena ta. Asha, poate-mi intra mintzile in cap
si s-o las un pic mai moale cu treburile, cu stresul, cu toate. Ce ushor e de vorbit, dar de facut...
Eu pling foarte ushor, poate de asta n-am facut totushi preinfarct, ca dau totul afara din mine.
Am vazut filmuletzele, scumpa Tudora cum se uita la calculator si vorbeste aceeasi limba ca Isabella.
As vrea sa fac si eu un pic de regim, dar cit alaptez nu ma simt in stare, mai ales acum ca ma simt foarte slabita.
Sa spui daca a dat roade, ca sa trec si eu la dieta peste citeva luni.
Laura e greu sa nu tzip, am incercat ieri si am reusit, asta pentru ca n-am vlaga, abia vorbesc, darmite sa mai si tzip. Medicamente nu mi-a dat pentru ca alaptez.
Cum se mai simte Delia, daca tot ai renuntzat la medicamen, scuze am uitat cum se cheama.
Olga M pupici la buzitza Mayei sa-i treaca. 
Nu-i grasa Maya, are un an jumatate, doar ca lucrurile le face mai incetisor. N-ai vazut pe forum o mamica, a deschis un subiect, ca baietzelul ei la 5 luni are 11 kg, asha ca, grasa sigur nu este.
Elisor
multzumesc. Cit despre ceasul meu desteptator, chiar as fi vrut sa fie un banc, dar din pacate e totul adevarat. 
Cu imbracatul in albastru, am patzit-o si eu cu Isabella, de aia m-am enervat si i-am pus cercei, ca sa nu mai spuna ca-i baiat, dar... povestea e aceeasi, cind nu are nimic roz.

Cloreta spune:
Danelutza, cu inima nu e de glumit! Esti o scumpa, o optimista si e foarte important dar ai grija de tine. Si cu tzipatul, ei uite ca si eu am avut niste iesiri dar mi-am dat seama ca m-a luat valul si m-am potolit. Cu copilul nu are rost oricum sa te enervezi, nu stie ca tu ai treaba si ca ce faci e pentru ea si pentru voi, ea traieste si invata prin prisma noastra, te-ar iubi si s-ar juca, ar sta numai intre picioarele tale. Eu din punctul ats de vedere am cea mai mare admiratie pentru mama care nu se plage niciodata ca ii sta in cale, daca e la bucatarie ii gaseste si ei o ocupatie, daca intinde rufe pe balcon o ia pe Teodora si pitica i da carlige la mana etc. Nu stiu cum reusteste mama sa faca atatea trebyuri si garga dupa ea cand nu sunt eu acasa.
Pentru OlgaM, eu una cred ca nu ai cum sa inveti un copil sa cada la un moment dat va pune mainile in fata instinctiv, la noi asa s-a intamplat si am vazut si alti pui la fel. Cu atentionatul nu are niciun efect si e bine sa il mai si lasi sa vada ce se intampla, eu am inceput o las pe garga pe lada de la pat fara sa stau langa ea. Se da frumusel jos singurica, alearga prin pat, daca o sa cada o sa stie ca nu e bine. La incepout ii spuneam "ai sa cazi" si ea repeta dupa mine "cade, cade":))
Gabitza, si eu trebuie sa ii iau ghete fetei dar nu stiu unde sa ma mai duc. Cizmele noi se pare ca nu ii vin
si sunt nevoita sa le vand. Cred ca la ghtele ma voi opri in final ca nu o scot in nameti:)
Pozele mele
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Noi ne tot culcam pe la 12-1 noaptea. Efectiv nu are somn. Se joaca cu masinutele, se urca peste tot. E ceva de speriat. Are o enregie de nu-i adevarat...
Acuma mai nou mi-a adus pantofii sa-l incalt sa mergem afara! In curand ma da afara din casa ca vine cu vreo fata! Asa ceva...
Asta este ma car afara! ca de cateva zile fiindca este placut afara, dar toturi soare cu dinti ne tot ducem prin parculet...Sper sa nu se strice vremea prea rau!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Fetelor pentru descarcat filme incercati Azureus... Aste foarte bun. Noi in fiecare seara descarcam cate ceva!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Buna ziua...
Oare sunt rea daca spun ca-mi doresc inapoi viatza mea?!Sau egoista?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Azi cred ca sigur ajung la Jebel(spitalul de nebuni).
Dragos e foarte hotarat sa ajung acolo cat mai repede cu putinta.
Nu stiu frate ce are dar cred ca in curand voi hotari care dintre noi doi face cunostinta cu Jebelul.
De dimineata s-a apucat de demolat prin casa. A trecut apoi la masina de spalat pe care a facut-o praf( atat a tras de caseta unde se pune detergentul pina a rupt-o). Afara a continuat cu ragete, racnete si urlete pina mi-a facut creierii varza.
Acum el doarme linistit si-n casa e potopul
Ma duc sa ma apuc sa spal vasele, sa fac si ceva de mancare dar sa ma bata daca stiu pe ce sa pun mana mai repede.
Gabitza saru-mana pentru raspuns
Simona si Dragos Octavian
Mercedes spune:
Salut fetele!!!
Nu prea scriu dar va citesc zilnic...
La capitolul cazaturi- sa va povestesc ca si noi am trecut prin faza asta. Mi a cazut din cosul de cumparaturi de la selgros direct pe ciment. A plans un pic era sa fac infarct dar a trecut sper eu fara probleme. Asta s a intamplat acum vreo 3 saptamani.
E f energica nu mai vrea sa stea in carucior, nu ma lasa sa o tin de mana vrea sa exploreze totul singura. Ma tampeste, vrea mai mult cu tati, in bratele lui eu simt ca sunt in plus. Ah ba nu, vine rapid la mine daca il vede pe fratiorul ei la mine in brate. Atunci apare si ea ma gandesc din cauza geloziei. In rest pauza...
gusta - cum esti?
Androix spune:
Helou
Eli,
burtica mea nu zice nimic, deocamdata, doar ma impinge insistent cu capul in buda aproape in fiecare dimineata. Deja pot sa zic ca m-am obisnuit, am invatat sa identific diminetile bune si sa ma bucur de ele chiar inainte de a ma da jos din pat.
Am niste trairi infecte de care m-am saturat: cand Filip e plecat ma uit pe strada la copii si plang instantaneu, cand e acasa ma scoate din minti si am ajuns sa ma surprind tipand la el, nu e in regula. Abia astept sa scap! Cu Filip am zis asta prima data foarte aproape de sfarsitul sarcinii, acum insa nu am ajuns nici la jumatate si abia astept sa treaca, as vrea sa ma culc si sa ma trezesc peste vreo juma de an.
In schimb diseara merg la eco si probabil voi afla sexul. Mi-e frica de ce voi simti, nu stiu daca o sa pot sa nu fiu suparata daca e tot baiat desi bietul sufletel n-are nici o vina. Sper sa nu ma pedepseasca Dumnezeu pentru asa ganduri meschine si sa nu aflu vreo veste proasta despre bb diseara!
Gata ma duc sa mai invat ca maine am primul examen si daca invatam la fel de mult pe cat m-am dat pe DC aveam sanse la bursa 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Danelutza spune:
Cloreta si Isabella ma ajuta cu cirligele, imi da chiar si hainutzele ei sa le pun la uscat, scoate din mashina, ca sa nu se aplece mama
, in bucatarie e peste tot, dar mai ales cu capul intre picioarele mele, dar... citeodata tot ma enervez, de exemplu astazi cind o data mi-a varsat faina de porumb prin toata bucataria, asta pentru ca a scos-o din dulap, si daca a vazut ca aspiratorul papa tot, a scos si pastele mici-mici, din dulap si a facut acelasi lucru. 
Androix am vazut ca ai raspuns la subiectul fetelor din categoria 5%, acum am si eu o intrebare, alea fac copii, ca eu m-am uitat la profilul lor si nici una nu are ![]()
Cuscra trimite-l la mine pe ginerica, daca or fi doi poate se intzeleg sau se ... 
Laura cred ca nu se poate ce vrei tu, de fapt asta e viatza ta de acum incolo. ![]()