Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Androix felicitari pentru pasarica
Nelia pai miine in loc de examen, mai bine stai acasa si dai proba practica
, ca tot n-ai chef de invatzat.
Cit despre banc sau ce-o fi, si eu as fi impuscat-o 
Cloreta uite-l aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88787, dar vezi ca de ris sa nu ai probleme cu inima. ![]()

elisor spune:
Mi-a trecut supararea, dar pedeapsa ramane pana la noi ordine.
Si asta datorita voua, stiam eu de ce nu ma dau dusa de-aici.
Acum sunt ceva mai cuminti amandoi...joaca scrima, sper sa nu se lase cu plansete.
Nelia draga as putea spune si eu aceleasi cuvinte frumoase despre tine, poate ar trebui sa plusez dar nu manuiesc penita (tasta) cu atata talent, ma rezum doar sa-ti multumesc.
Relatia ta cu fetele tale e frumoasa de pe acum.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Androix spune:
Fetele, va pup si multumesc pentru mesaje!
Si eu sunt incantata ca ne-a iesit asa la fix baiat si fata, aici tati merita o sticla de sampanie ca trage bine la tinta ![]()
![]()
Dar din pacate trebuia sa fie si ceva care sa-mi dea emotii ca nu se poae la mine, asta e! Deci iar am probleme cu ir-urile
la fel ca la Filip, dar macar la el problema a aparut la eco de 20 de saptamani. Deja stiu ca ma asteapta un tratament de 4-6 injectii cate una pe saptamana, problema e ca nu stiu daca se mai compenseaza si e foarte costisitor iar acum iar am picat intr-o gaura neagraaaaaaaaaaa, dar o sa trecem si peste asta. Sper ca macar pe pitica sa n-o afecteze la fel incat sa fie asa slabanoaga cum a fost Filip. Mi-e teama ca aparand mai devreme problema mi-e sa nu aiba timp sa ramana in urma cu cresterea. Filip a ramas in urma cu o saptamana dar asta era la 36 de sapt si la 39 am nascut. Acum fiind mai devreme mi-e teama sa nu ramana in urma si diferenta sa se tot mareasca. Offfffff
Gata si cu semnatura.
Maine am examen si iar stau creanga pe net
gata fug sa mai citesc una alta.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Florentina G spune:
Androix, felicitari!!!!!
Sincer, am ramas fara grai de emotzie! Ma bucur din suflet!
Tina
36+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
omustata spune:
Androix, felicitari! Ma bucur atat de mult pentru tine! Stiu ca asta iti doreai si este tare frumos sa ai pereche. Dezavantajul va fi ca nu va putea purta lucrusoarele lui Filip
.
Eli-si eu iti spun La multi ani pentru mamica ta, dar nu ma pricep la cuvinte frumoase. In orice caz, Nelia are dreptate, ai o relatie foarte frumoasa cu mama ta si asta se intampla destul de rar. Si eu mi-as dori sa am o relatie asa de frumoasa cu Maya, dar cum eu sunt cu disciplina in casa si cred ca voi fi si in continuare, probabil ca in timp o voi calca pe nervi.
A, si Maya este la faza cu "nu" la orice.
Flori-imi place atat de mult cand povestesti de Maya. Eu cred ca pricepe ce se intampla si cred ca va fi o sora minunata.
Taiat unghii-Maya sta relativ cuminte, dar rar pot sa-i tai la ambele maini odata. Este foarte interesata de cum "zboara"unghiile pe jos si cateodata, ca sa stea, ii spun poezia aia cu 'degetul cel mare merge la plimbare....". Exista si versiunea in engleza.
Va intreb si eu, unde este subiectul ala asa de distractiv?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cornelia spune:
Androix, felicitari!!! Ma bucur mult pentru voi. Succes maine, la examen!
M-ati emotionat azi si parca iar ma gandesc la un bb mic.
Elisor, la multi ani mamei tale!
Olga, m-am mai apucat eu sa iti scriu si in alte randuri (sa stiti ca eu ma mai conversez cu voi, dar pierd mesajele
). De fapt, am tot spus asta: am si eu acasa un mormoloc. Maria s-a ridicat singura in picioare la 1 an jumate, nu reusea sa se catere, cadea ca scandura pe spate si nu reusea niciodata sa atenueze cazatura. A stat mereu prost la motricitate. Nici acum nu e o mare sportiva, dar e un copil normal, e dezvoltata frumos si, zic eu
, e inteligenta. Cat despre vorbit, o sa isi dea drumul, are tot timpul.
Cloreta, vroiam sa te felicit si eu pt. fetita desteapta! E o dulce si, ca tot mi-au murit laudatorii, imi aminteste de Maria la varsta asta.
Nelia, eu tot astept de la tine vestea despre baietel
.
Elisor, albastrica e frumoasa foc! Am reusit sa vad si eu cateva poze.
Ma bucur ca v-au placut protagonistii intalnirii de duminica. Fetele sunt mortale! Alex e o papusica, iar Delia e ... mortala (nu mai stiu cum o "alinta" Laura in ultimul timp, dar numai tolomaca
nu e). Stefan o place pe Alex
si e intimidat
de Delia.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Androix, acum aveti o problema, sa gasiti un nume pentru Filipeta pitika
Sau ai deja o lista?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Danelutza, saru' mana, asta era subiectul? CA l-am ocolit de vreo doua ori cu gandul sa il citesc mai tarziu:)))
Gabitza, hai sa facem o lista cu nume, ce zici de Filipova?
Hahahaha, m-am scrantit LOL
Pozele mele
monu spune:
Ola,
Androix felicitari pentru fetita!!! Sa fie sanatoasa si sa ajungeti cu bine la termen.
Elisor La multi ani pentru mama ta! Sa fie iubita asa cum o iubesti tu si sa aiba parte de multe bucurii.
Merci ca mi-ai zis de anunt. M-am uitat dar dupa cum suna dna respectia cred ca ar fi interesata de munci ceva mai usoare decat atomica mea, pt ca, scrie dus si luat de la gradi (sau ceva in genul asta).
Sunt un pic mai obosita pt ca am fost la pedi unde am stat aproape 2 ore la usa ca sa putem intra sa ne vada, dupa care ne-am tarat la mc unde am servit ceva rapid (Alexia a mancat cartofi prajiti) si apoi acasa unde am observat cu stupoare ca fii-mea era toata uda. Inclusiv scaunul de la masina! Si apoi iar baie, lapte si rugat de ea aproape o ora sa adoarma. uuufffffaaa
Acum sa vad pana la ce ora doarme.
Asa.... la pedi nu ne-a masurat sau cantarit (dar am facut-o noi de capul nostru prin cabinet
) inaltime 81.5 cm, greutate avea 11.200 dar imbracata. Deci o avea vreo 10.700-10.800 ca nu era prea gros imbracata. E ceva avand in vedere ca nu prea mananca iar la un an si 2 luni avea 10 kg fix. Vaccinurile - cele facultative a zis ca nu recomanda sa le facem atata timp cat nu o bag in comunitate iar varilixul l-am refuzat eu. Vorbitul-a zis ca suntem noi dusi de acasa ca stresam copilul dar, totusi, a facut o scurta verificare ca sa se asigure ca e ok. I-a pus niste intrebari rapide la care Alexia i-a raspuns la fel de repede iar tati a invitat-o sa ii arate la tanti dr unde e surioara.
In concluzie sa lasam copilul in pace dar sa avem grija ce vorbim in prezenta ei ca sa nu avem surprize cand s-o apuca sa vorbeasca.
Cam atat de la noi. Va pup si scuze ca nu mai scriu acum dar nu mai am putere.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
pisik 4ever spune:
salutici fetele! noi suntem bine, mami nu are timp sa respire deloc deloc din cauza de servici. motzata mea a inceput sa faca otita dupa otita si aici ne-au spus ca se face o interventie chirurgicala de 20 de minute si li se baga un tubulet in urece sa se evacueze secretiile in gura si sa nu se mai acumuleze in urechi sa se infecteze. iti sta minte-n loc nu alta! sper sa nu fie cazul, dar ultimele 2 otite le-a facut una dupa alta si in wendul asta ne-a tras 39.6 febricioasa.
in rest totul e bine, doar ca azi am luat-o de la cesa cu okiul vanat ca cica o impinsese un copil si a cazut peste o jucarie. a aniversat cu o vomitatura pe mami laptele baut seara si uite asa.
dar suntem bine, cum ziceam si mai devreme si va pupam mamici si pitici si ... tatici, daca ne dati voie!
... si
albastricile lui mami 08.05.05