Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bombo- sanatate multa si ai grija de voi 2, jasy ce face?daca pot ajuta cu ceva, spune-mi te rog!
Deea- pupici Dariutzei cea scumpa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA Nu ma vezi?
Pune linkul cu pozele sa nu mai caut...

Diana inca doarme...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor.
Bee stai linsitita si repeta analizele dupa ce trece raceala...pupici de la noi.
Dana f frumos gestul tau de afi un Mos Craciun darnic...cred ca asta e visul fiecarui copil s primeasca tot ce-si doreste..
Eu sunt atre happy ca poate sa vine Jean de Craciun acasa, vom fi toti trei la primul Craciun a lui bebe, nici nu-mi doresc mai mult.Cateodata lucrurile simple ni se par asa de firesti incat le trecem cu vederea dar daca apare ceva care le modifica incepem sa ni le dorim din nou...interesanta viata asta si scara dorintelor noastre..

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- repeta analizele si sanatate multa, ai grija de voi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare dragi mamici cu bebici
Theodor nu-mi da pauza deloc. Merge prin toata casa cu exceptia bucatariei si baii, unde imi este frica sa-l las deocamdata. Vrea sa studieze tot ce este in jur. Imi este teama sa-l las nesupravegheat deoarece mai am obiecte la care are acces si nu e bine sa umble cu ele. Asa ca ne-am pus in actiune sa mai amenajam cum putem pentru exploratorul nostru. Se joaca singur dar vrea sa fiu in aceeasi camera cu el. Vorbeste, danseaza indecent, se deplaseaza cum ii este mai comod si in picioare si in patru labe. Stau cu ochii pe el ca pe butelie.
Si Theodor se plictiseste repede de jucarii. El prefera lucrurile noastre. Telefon, telecomanda, tastatura, mouse. Si trebuie sa va spun ca are tastatura lui, mouse-ul lui, telefon jucarie, pana si telecomanda . Dar ale noastre sunt mai interesante.
Ca sa-l fac sa aiba chef sa se joace cu jucariile lui, trebuie sa ma vada pe mine ca ma joc cu ele. In rest ne distram la greu.
Referitor la cum dormim, eu inca mai dorm cu el in camera dar fiecara in patul sau. Noaptea daca se mai trezeste il iau la mine in pat si-l pun la san. Nu manaca el mare lucru noaptea, dar uneori pe la 2 sau 4 cauta tzatza. Il pun la loc la el in pat cand amortesc. Si petnru mine este stresant sa-l stiu cu mine in pat.
Referitor la cum il adorm, seara adoarme la san iar in cursul zilei il pun in scoica si ascultam muzica clasica, prefera Motzart . In 5 minute adoarme. Bine mai sunt si exceptii dar rarut, doar daca deviem un pic de la programul obisnuit.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DOINA bine ca ne mai scri totusi ,mai pune-ne si poze si filme! Nu ai incercat sa ii dai suzeta in loc de tzatza? Nasol cu trezitul noaptea

Cat despre mers la noi e jale mare,ca a apucat-o curajul pe printesa,dar degeaba are curaj ,daca n-are stabilitate Si degeaba stie sa se lase iute in fund sau in patru labe cand nu mai poate,daca isteatza o ia la drum cu galeata intr-o mana si lopatzica in cealalta de exemplu Cand sa se lase in patru labe ... cum sa se mai lase cu bagaje ??? Ieri a dat cu botul intr-un cub ce il avea in mana.Deci la noi asta e marea problema acum ...
Si inca ceva,i-as da ghetutze,sa nu mai alunece pe parchet in ciorapi,dar tot am senzatia ca isi suceste picioarele in ele,la cate kg de genoflexiuni face ea pe minut Ce sa fac???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, da-i sosete din alea cu antiderapant, sunt unlele cu modele mai groase si cu .....putere de acoperire mai mare!]
Eu am iar meseriasi, cica vin toata saptamana, e un praf la mine in casa.......si eu simt cum ma deranjeaza la respiratie, ce o crede bietul pui!

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Dana, eu sunt pentru CLOPOTEI. Felicitari Roxanei petnru mersul in patru labe
Maraki, cum l-ai gasit pe Iorgos? Se simte mai bine, cum merge programul de recuperare? Sanatare si multa rabdare cu soacra.
Bee, sper sa nu fie probleme cu frumoasa Ana.
Ana de France, l-am vazut pe scumpul Alexandre cum face curte fetelor. Avem si noi o carte asemanatoare cu a voastra. Este una din putinele jucarii de care nu s-a saturat Theodor. Pe fiecare pagina are cate un animal, si daca apasa pe el acesta vorbeste pe limba lui. Asa este si a lui Alexandre? Theodor prefera oaia, e singuriul sunet care vrea sa il imite. Eu ma chinui de nu mai stiu cat timp cu catelul ham ham si pisica miau miau si el prefera oaia beee beee.
Monica, pregateste si pentru noi niste pitici! Felicitari Dianei pentru primii pasi!
Janina, tare faza!! Pupici Carlei. Vreau sa-ti spun ca n-am avut net azi de la 10 pana la 17. Nu mai spun de ziua de vineri cand n-am avut curent de la 8 la 17.
Silvi, am vazut pozele de la munte. Super fain. Si eu am pus in picioare schiurile prima oara acum doi ani. Si tare mi-a mai placut. Nu te lasa! Nici eu nu ma las, nu vreau sa raman de caruta, baietii pe partie si eu la marginea ei. Si calutut e super fain.
Denisa, iti doresc multa sanatate!
Bumbita, ce ai facut cu alaptatul?

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

STELUTE (5) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid
BULGARASI (3) - Miri_Mik, Andiaroro, Danast
CLOPOTZEI (3) - Deea, Dana, Janina
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
SPIRIDUSI (2) - Ana M, Monica
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
ELFI (1) - Pisoi
PUFULETI
LUCEFERI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Andiaroro, Danast

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Sper ca am votat bine, vroaim sa pun si eu un vot pentru Bulgarasi...
Nu am mai reusit sa va citesc de ceva vreme ca am mare examen saptamana viitoare si incerc sa mai ingrash porcu' cat mai pot pe ultima suta de metri.
Altfel suntem bine, Andrew e foarte activ doar ca nu mai vrea sa se joace cu jucariile ca pana acum, vrea doar sa mearga toata ziua. Noroc ca a venit soacra-mea saptamana trecuta si ma ajuta ea. Nu stiu cum sa fac sa il obisnuiesc sa doarma in patutul lui, cand se trezeste si se vede acolo incepe sa planga rau de tot si pana nu il culc cu mine in pat nu se opreste; momentan nu pot sa zic ca ma deranjeaza (dimpotriva ), dar in cateva luni ma intorc la servici si va trebui sa il mut la el in patut.
Cu mancarea sunt foarte multumita la el, singura mentiune ar fi ca nu mai vrea formula decat foarte putin, si nu prea ia in greutate.
Mai sunt copilasi la care nu le-a iesit nici un dinte sau noi suntem singurii? Nici nu stiu daca sa ma bucur pt asta sau daca ar trebui sa imi fac griji.

V-as ruga sa nu ne stregeti de pe lista pe motiv de inactivitate, dar in perioada asta chiar nu am cum sa stau pe net, dar scap eu si de examenul asta si revenim la voi.

Un pupic dulce pentru Daria si pentru restul bebelucilor pupicei, si ne auzim peste cateva zile

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput