Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
DEEA felicitari pentru isteatza mica,parca o si vad
BOMBO imi pare rau Sper sa treaca repede.Nu mergi la doctor sa vezi si de la ce e?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Monica, foarte-foarte faina surpriza. Ia te uita ce de minunatii fac astia.
Am si eu o cutie intreaga numai cu surprize de la pufuleti.
Parca v-am mai spus?! Cea mai tare surpriza a fost ca intr-o punga... nu era nici o surpriza !!!
(Am notat votul tau.)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Votez si eu pentru SPIRIDUSI!!! SE mai contorizeaza??
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
DANA asta da surpriza
Diana a mancat azi ciorba de perisoare si inca cu pofta.Sa vedem ce mai papa acum seara!
Merg si eu sa mananc ca mi-e o poftaaaa ... asta pentru ca n-am voie inca - doar am fost la dentist
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bee spune:
Buna fetele.
Si daca se voteaza, hai atunci si eu pentru bulgarasi. Pupa mama pe ei sa se faca mari mari.
Eu tot cu/fara net. Adica .....asa si asa.
Si in rest, putin cam ingrijorata, din nou, ca ma tine fii-mea in suspans. Adica i-au iesit analizele prost. Unele dintre ele. Nu-i anemica, are fier, ceva vagi urme de infectie (probabil ceva post viral) si "boala de famile", trombocitele undeva razna in cosmos cu satelitul. Ca doar noi fara emotii si suturi in fund nu functionam eficient. Si una bucata eu, azi dimineata intr-un suflet la o doctorita "hemato-oncolog" (brrrrrr ce nashpa suna, dea Domnu' sa n-aiba puii nimanui nevoie de dansa, chiar daca e draguta), la Fundeni, unde m-a trimis doctorita de-i vazu analizele fara sa se pronunte. Bineinteles, ca eu cane surd la vanatoare n-am luat fata cu mine, ca mai e si racita si acolo sunt copii tare sensibili si bolnaviori. Una peste alta, boala lui tata, care cumva sari si pe la mine, n-are cum sa fie la fii-mea ca nu-i ereditara. Dar ale naibii coincidente (trebuie musai sa ma duc mai des la Biserica).....Sorry, ca sunt asa de repezita si alambicata. Concluzia? Pana inCraciun, repetam analizele si vedem. Dar tb s-o prind pe Ana sanatoasa fara muci si virusi care ne induc in eroare.
fetele si raman pe aici, dar am o varza in cuptor, fata tb spalata (cand o aduce ta-su de afara), culcata, etc.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE eu zic sa stai linistita,deocamdata,or fi iesit asa de la rceala,plus ca la bebei ies cam aiurea,eu asa stiu - si la analizele Dianei m-am uitat ca boul la poarta noua si am cautat pe net pana m-a durut capul ca unele nu pareau prea ok ... si pediatra dintr-un dat din mana,m-a calmat dup-aia,ca sunt ok ,ca asa ies la bebelusi
dana_ene spune:
STELUTE (5) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid
BULGARASI (3) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee
CLOPOTZEI (3) - Deea, Dana, Janina
SPIRIDUSI (3) - Ana M, Monica, March
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
ELFI (1) - Pisoi
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Andiaroro, Bee, March
-----------------------
Anasol alege intre STELUTE si FULGI DE NEA
Anasebe - alege intre STELUTE, BULGARASI si STRUMFI
Irinatunza alege intre STELUTE si CLOPOTEI
Denisa alege intre STELUTE si BULGARASI
Bianca alege intre BULGARASI si CLOPOTEI
Maraki alege intre BULGARASI si FULGISORI
Mirela alege intre STRUMFI, SPIRIDUSI si SMECHERASI
dana_ene spune:
Bee, eu zic ca analizele oricum n-au cum sa iasa perfect daca fata e racita.
Of, mai, ca sa te mai chinui putin.
Va pupam si va trimitem ganduri bune !
March, s-a contorizat !
monica70 spune:
Mai ce-o fi cu ALI ca n-a mai intrat? A zis ca pleaca undeva? ca nu retin...
Denisam spune:
Moni- vreau si eu poze cu diana,please, putem vb peste 1h sau cand?Dupa 10 la tine?
Silvi- mai eu sunt ok cat de cat, in sensul ca sunt cam obosita si treb sa ignor tapenile astora. Soacra a facut un cacat de ciulama, de se mira de ce nu papa emma, pai cum sa pape dc pe mien ma doare stomacul dupa ce am mincat, a pus o toan de smantana, eu stiu ca s eface cu lapte, dar am lasat-o sa faca asa.
Socru'meu e d eo incapatinare iesita din comun,i-am spus sa ii faca leagan emmei din plastic sau alt material, el face din lemn, si e gros si aiurea, ca cica asa a facut la copii lui, clar ii treb burete si perna deasupra..Asta e , il las in plata domnului si cand il termina, il pun sa ii puan burete si perna, dc nu se va da emma in el la sfantu' asteapta..offf.Aici is 11c si soacra a scos-o doar 1h afara ca vezi doamne treb sa vb cu sora-sa pe pc, si asta nu a intrat, am tacut si azi i-am luat si cadou de craciun..ufff
Daniela- pupici si bafta cu contabilitatea!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!