Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
doina_laila spune:
Moni, la Theodor nu merge cu sosete, una doua aluneca pe picior si ramane fara ele. Azi a descoperit ca poate sa si le dea singur jos.[bang ] Si a exersat la chestia asta. Incaltat rezista mai mult. Dar reuseste sa-i dea jos si pe astia. La cum e Diana de spirt, mai degraba incaltata sau descult. Eu nu-l las descult ca stau la parter si e frig.
T Ioana ce amenajari faci in casa? Ai aprobarea tatalui vitreg?
Mirela, imi pare rau ca trebuie sa plece mama. Cum spuneau fetele poate gaseste o ruda sau o cunostinta sa vina sa stea cu Dani. El cum se mai simte?
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
monica70 spune:
IOANA i-am dat si din alea,doar ca nu prea stau in labutzele ei Daca i le dau numia pe alea,le da jos intr-o secunda si ramane in picioarele goale,asa ca i le dau peste alte sosete mai subtiri,dar si asa si le scoate,ca tare ii mai plac - sunt rosii cu modele,am vreo 4 perechi ... Dar si cu ele cu tot,la viteza ei aluneca la greu pe parchetul asta Sper sa capete cat mai repede un pic de stabilitate,ca acum e cum e mai rau - nicicum
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:
intru mai tarziu daca pot....votez pt. BULGARASHI
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
doina_laila spune:
Danast, nu te stresa cu dintii, cunosc doi copilasi carora au inceput sa le iasa dintii dupa varsta de un an. La noi in secta parca era Carla de Janina, fara nici un dintzuc.
Frumoasa pereche mai fac Andrew cu Daria!
Mai Deea ai tinut pe jar frumusete de baiat. Se poate?
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
T_Ioana spune:
Vai, eu de cate ori ziceti de bylgarashi tot la vecinii nostri din Bulgaria ma gandesc!
Doina, m-ai distrat....si ca sa-ti raspund: mashterul habar n-are de modificari....va fi o SURPRIZA
Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Vai, eu de cate ori ziceti de bylgarashi tot la vecinii nostri din Bulgaria ma gandesc!
Si eu
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Denisam spune:
Dana- bafta multa cu examenul si pupicei, nu cred ca e o probl ca nu are dintzisori, poate ies cate 4 deodata.
Giova- nu are net sau ce e cu ea?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
bis]Emma in loc sa se culce trage seranade ca sa nu doarma socrii
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Bulgarasi sau clopotei..amandoua imi plac
Hm...clopotei parca suna mai bine dar si bulgarasi imi place
Clopotei ramane
Atata m-ati innebunit deja cu vecinii nostrii bulgari ca deja
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Inca nu m-am culcat, sunt rupta de oboseala, azi nu a vrut deloc sa doarma, a preferat sa stea in patutz si sa lase bale pe margini..parca era Alien , normal ca mai plangea si atunci o luam in brate si balea pe mine, am schimbat bluza de 2 ori.
De mancat, asta-seara am zis ca recupereaza..de unde atat fericire, cateva linguritze de cereale cu lapte si gata, obosita si ea, nedormita de vreo 7-8 ore, pune-o la nani. Atunci sa vezi plans, numai in brate vroia, i-am bagat intr-un final o doza de Panadol, i-am dat un inel rece (mama ce il mai rodea) si asa a adormit...
Acum trebuie sa fac baitza, sa ma spal pe cap si poate reusesc si eu un somn...daca nu se trezeste.
Bee, draga de tine, nu te mai consuma, stiam si eu ca sunt mai aiurea analizele la copii, mai ales daca sunt raciti. O sa fie bine, ai sa vezi, Anukai!
Denisa, decat fara leagan, merge si unul din lemn !
Dana, cred ca Denisa si-a exprimat optiunea pt stelutze pe prima pagina, nu te superi ca ma bag, nu? (oricum mi-e egal ce iese).
Moni, eu nu ii dau ghetutze, decat rar, in rest are ciorapei mai grosi cu cauciuc ca sa nu alunece. Dianei!
Doina, singurul lucru care ma bucura e ca nu ma mai trezesc noapte de cateva luni. E foarte greu, vb lui Moni, incearca cu suzeta sau da-i apa/ceai. Daca nu mai simte lapte, poate nu se mai trezeste.
Silvi, frumoase poze si mie mi-ar placea sa schiez, n-am avut inca ocazia. La anul vrem in Austria, Tirol, acum e prea mica Diana sa o las singura, iar acolo am o adresa chiar langa o mare partie de schi...de vis peisajul.
Am plecat la baitza, restul fetelor multi!
Ingrid S si Diana