Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor!

va multumesc pt. sfaturile legate de bagajul de spital. azi am fost cu sotul la cumparaturi, ca sa completam bagajul.

aseara nu am mai intrat pt. ca am avut musafiri. asa e de ziua mea: trei zile cu masa intinsa.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, tocmai a venit mama si am dat pisicul.am plans de m-am cocosat, tot nu reusesc sa ma adun...acum ma chinui sa comand pe net ce mai am de cumparat si astia parca sunt tampiti toti.nu au nimic pe stoc, desi pe site zic ca da.nimic nu-mi iese, in continuare.hai ca nu vreau sa va deprim si pe voi, intru mai incolo cand sper sa-mi revin. termopanele nu au venit.IAR daca ar sti ei cata antireclama o sa le fac.....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dianocica linisteste-te. vei vedea ca toate se vor rezolva cu bine.

la ce "firma" ti-ai comandat termopanele?

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

veronici cred ca asa am sa fac si eu, nu ca pana acum nu faceam, il tin in brate de cate ori e treaz, il adorm in brate, si apoi il pun in patutul lui ; sa fie sanatos bebe Rares ! , e un pitic curajos; dar cu asa mamica, nici nu se putea altfel

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Biabaus,poti,te rog, sa-mi dai mai multe detalii despre colacul medicinal?De unde se procura si cit costa?

Multumesc mult!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor, acum am inceput si eu sa citesc.

Bambo si Adinei au inceput sa ii lacrimeze ochisorii si pediatra i-a dat Tobrex cate o picatura de 3 ori pe zi. acum e mai bine.

[quote]Originally posted by bamboletta

Printesei mele ii curg ochisorii si nu stiu ce sa fac,a mai patit cineva asa?trece de la sine?eu o curat in fiecare zi cu ser

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

biabaus care e treaba cu infectia la san? ca si eu scot cate o picatura mica de sange din stangul. iei ceva? cand ai descoperit=o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, tocmai a venit mama si am dat pisicul.am plans de m-am cocosat, tot nu reusesc sa ma adun...acum ma chinui sa comand pe net ce mai am de cumparat si astia parca sunt tampiti toti.nu au nimic pe stoc, desi pe site zic ca da.nimic nu-mi iese, in continuare.hai ca nu vreau sa va deprim si pe voi, intru mai incolo cand sper sa-mi revin. termopanele nu au venit.IAR daca ar sti ei cata antireclama o sa le fac.....

Stiu prin ce treci ca si mie mi-au luat catzelul si urmeaza papagalul!!!!!! Ne-a spus medicul pediatru ca papagalii pot da astm la copii!!

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dianocica

biabaus care e treaba cu infectia la san? ca si eu scot cate o picatura mica de sange din stangul. iei ceva? cand ai descoperit=o?

nu e infectie, e o mica rana facuta de gurita copilasului.Nu ii mai da copilului din acel san sa suga cateva mese si unge-te cu Garmastan

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,cu mascotele.peste tot am citit ca nu trebuie sa ne dam mascotele cand apare un copil.ca atat timp cat animalutul e santaos,vaccinat si alimentat adecvat nu sunt probleme.
am intrebat si in spital si mi-a spus acelasi lucru.
de papagal nu am auzit niciodata,dar mi se pare exagerat sa spuna ca provoaca astm.
probabil nu ar fi bun pt un copil cu astm.dar nu cred ca ar provoca asa ceva.
asa cum ,copiii alergici la parul de animale,da,nu pot sta in preajma lor.dar asta nu inseamna ca animalele provoaca alergii!

peste tot am citit si am auzit ca animalele sunt bine pt copii,copiii cresc responsabili,imuni la multe boli,merg mai devreme,vrobesc mai devreme,etc...

peste tot in lume se pune problema abandonului de mascote,si s-au facut studii,si mereu s-a discutat problema renuntarii la ele cand vine un nou nascut.astfel,abandonul unei mascote ar fi justificata la venirea unui bebelus,dar nu este.

daca animalul e sanatos si copilul e sanatos,NU SUNT PROBLEME!

am sa caut despre papagali,desi mi se pare exagerat ce ti-a spus medicul,vero!

dianocica,imi pare rau ca ai dat pisica,eu nu as fi dat-o .atat timp cat nu face nici un rau..

35+

Mergi la inceput