Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna ,din nou!
MADALUTA este super povestioara!
DIANOCICA de ce ai dat pisoiul? Nu face nici un rau la bebeu.Asa am fost si eu sfatuita de toti oamenii mai in varsta din fam.dar atata timp cat nu-i face rau nu l-as da pt nimic in lume!Ca doar el e primul meu baiat(asta pana o veni bebe sa-l detroneze).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

eu nu prea reusesc sa intru pe net. cand doarme adina si eu fac acelasi lucru sau mai adun prin casa, o mancarica ceva si gata s-a dus tot timpul.

nu am reusit sa citesc decat cateva pagini din urma asa ca va rog sa ma iertati daca nu va raspund la toate.

felicitari noilor mamici. sa va creasca puiutii mari si sanatosi.

eu o tin pe adina la san acum si ea mananca iar eu va scriu voua. frumos nu...

nu prea avem un program si ne este putin greu. vreau sa va intreb ceva pe cele cu bebei. inainte sa nasc cu ceva timp au fost niste discutii pe aici referitor la programul bebelui. ne spunea cineva ca asa cum dormim in ultimele saptamani de sarcina asa va dormi si bebe. va mai aduceti aminte?
ei bine se pare ca la mine se verifica. ma culcam doar pe la 1, 2 noaptea si dormeam pana pe la 11 si asa si Adina - bine la ea cu pauzele de mancat aferente.

multi ppupici. noi tocmai am terminat de mancat.

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

am schmbat si noi semnatura.

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita, deea stiu ca puteam sa-l tin.si pt mine e tot primul meu copilas, de-aia ma si chinui atat. dar stam intr un apartament mic, ar fi insemnat sa il tin usa la camera lui bebe mereu inchisa, ca nu e decomandat ap....e complicat...lasa si f mult par...plus ca a mai fost o data vreo luna la mama, unde e singur la 4 camere...si era asa fericit...tragea niste ture prin toata casa....dar tot nu pot sa ma abtin sa ma gandesc cat o sa-i ia sa se acomodeze. a zis mama ca il duce prima oara intr-o camera unde tine toate hainele mele...hai ca iar nu mai pot sa ma opresc....
va
si oricum, dupa ce ne obisnuim un pic cu rolul asta de parinti vreau sa il aduc inapoi.

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Buna ,din nou!
MADALUTA este super povestioara!
DIANOCICA de ce ai dat pisoiul? Nu face nici un rau la bebeu.Asa am fost si eu sfatuita de toti oamenii mai in varsta din fam.dar atata timp cat nu-i face rau nu l-as da pt nimic in lume!Ca doar el e primul meu baiat(asta pana o veni bebe sa-l detroneze).

sa vezi ce o sa ti-l detroneze si o sa ti-l DEMONTEZE!

Fetelor,adevaratul pericol e copilul pt mascota,defapt.el trebuie invatat sa nu il bata,sa nu il traga de coada(daca e pisic),sa nu il stranga de gat...hehe de acolo vine pericolul.

35+

Mergi la inceput

dianocica,sa ila duci inapoi cat de curand,dar el asa devine gelos pe copil..
pisicul oricum nu ii face nimic copilului.asa,toti care au pisici nu or sta cu usile inchise.
parul nu face nimic,asa cum ati stat voi cu parul,asa stati si de acum incolo,sa nu te gandesti ca il trage bebe pe nas,cum spun babele siii intra in plamani ,ca astea sunt tampenii!
pisicul trebuie sa il obisnuiesti cu lucrusoarele lui bebes,a nu fie gelos,dar acum se simte abandonat pt noul venit,si sufera si el,saracutul...

35+

Mergi la inceput

Raluca,daca la tine se verifica..atunci la mine va fi jale daca nu va dormi toata noaptea!! dar sa vedem,ca de doua zile dorm si eu noaptea...sa ma tina asa,ca altfel ...
cred ca bebitza ta sta cuminte cand tastezi si ea suge,ca isi aduce aminte de zgomotul tastelor ,cand er ain burtica si tu ne scriai.tazaca tzaca tzaca tzaca ..cred ca o adoarme!

35+

Mergi la inceput

Aelita bafta multa cu somnul, dar stai sa vedem ce ne zic si celelalte fete daca si la ele e la fel.
cat despre statul la calculator ...

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Reusesc si eu in sf sa citesc noutatile.
P_Onu, Ralumat
Madaluta, super articolul...daca ai sti de cate ori nu am stat sa ma gandesc oare ce simt ei imediat dupa ce se nasc, probabil ca le e tare greu cu atatea schimbari uriase, sa respire, sa auda, sa vada, sa simta...de aia vreau sa nasc normal, ca sa pot sa-l pun la piept imediat dupa ce vine pe lume, poate poate o sa-i fie mai usor!!!
Catalina, copiii sunt f diferiti, unii mai activi altii mai putin activi. Uite, eu si sefa mea avem aprox.aceeasi varsta a sarcinii, la ea baietelul e mai lenes, nu prea se misca sau se misca asa cate putin si lent-totul e normal i s-a spus. La mine, tot baietel, parca e argint viu dn-lui, se misca tot timpul, asa a fost toata sarcina, se misca chiar violent cateodata, chiar si acum , cand teoretic nu prea mai are loc, el tot se misca mult , iar pt mine e destul de dureros, in conditiile in care ma loveste in toate alea...Nu conteaza, el sa fie ok!!!Asa ca, nu e nici o regula, la carte spune ca daca trec 8-10 ore fara sa simti nici o miscare abia atunci sa mergi la dr.
Fetelor, pai daca se verifica teoria cu dormitul in ultimele sapt de sarcina= program bebe, pai eu o sa fiu campioana somnului!!!
Raportez ca m-a apucat 'instinctul de cuib" sau cum s-o numi el...m-am apucat sa sterg praful, sa spal sticla de la usi, sa spal aragazul la modul frecat si rasfrecat...si as fi spalat si pe jos...numai ca nu pot sa ma aplec neam...
Am iesit astazi un pic sa merg pana la colt la banca si sa mai cumpar cate ceva si toata lumea, dupa ce s-a uitat la imensitatea mea de burta, mi-a zis" vai doamna, dar nu ar mai trebui sa iesiti din casa". Nu pot in sinea mea sa nu le dau dreptate, dar ce pot sa fac?! Bebe nu da semne ca ar vrea sa iasa...si azi am intrat in sapt.40.
Va pup pe toate!!!
Danutz, 40+ Rares Andrei

Mergi la inceput

danutz,vrednica mai esti!
ia-ti un mop,nu te apleca pe jos!in 10 minute faci tot solul !

facem un fel de tema a zilei,sa ne spuna fetele cu bebeii acasa,daca se verifica treaba cu somnul???
deci cum ati dormit in ultima luna de sarcina?asa doarme si bebe al vostru acum??
8sau cum NU ati dormit )

35+

Mergi la inceput