Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Trebuie sa citesc din urma sa vad care e schema cu lantul banuielilor. M-a omorit luna asta, si sfirsit de luna si sfirsit de saptamina in aceeasi zi.

Am facut test, e pozitiv, dar doar ecograful poate confirma existenta si pozitionarea buna. Mai sint doar 11 zile pina aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

hi hi hi hi hi, eu sunt asa de fericita! ce mai tura vura, testul rules!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Antonia, trebuie sa citesti in urma, ieri, ca sa iti dai seama cum e cu crezutul.
Ioana, sa fie cum vrei tu si la piticodrom reloaded cu tine!

Aveti idee pe la ce ore se desfasoara parada maine in bucuresti pe kiseleff? Ca noi stam destul de aproape si as vrea sa ma duc cu Matei daca e in orele lui de iesit afara dimineata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

De data asta a iesit cand ai vrut tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonia,nu-i bai ca n-ai inteles.Important e ca ce-am crezut se adevereste.
Ce face Dinu?Tot asa des se trezeste?Mihnea in ultimul timp e la 3,4 treziri pe noapte,asta de cand a avut muci.Mucii au trecut,fitzele au ramas.

Oana,salutari si tie.Cum mai e Andrew?Sper ca mai bine.Te asteptam aici cat mai repede.

Mergi la inceput

Ha, acum am citit de test. Pai Ioana, ia treci la piticodrom. Parca data trecuta nu ai asteptat ecograful. Sau da? Ca eu stiu ca te asteptam pe tine sa deschizi subiect, hehe

Am reusit si eu sa ma programez la ob.gyn pe 21 dec. Nu o sa fie decat 1 an, 3 luni si o saptamana de la nastere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bravo fetelor! Tineti-o tot asa si in curand numaram cate am mai ramas ne-gravide in grupul asta!

Eu reintaresc afirmatia cum ca nu mai vreau al doilea.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Eu o astept pe Kid. Poate pana se hotaraste ea de al doilea bebe incepe si Matei sa doarma noaptea si imi vine si mie cheful de gravideala. Nu de alta, dar sa profitam impreuna de parc de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

CE are mai STEFF?????
Doarme, sforaie.....cand il pun jos in pat se trezeste. deci de la 10 doarme ca de obicei. de 4 ori l-am tot pus si luat din pat. of, salele mele. acuma scriu cu el in brate. stau pe scaun, dar numa in pat nu vrea.

Ioana
, tin pumnii sa fie cum vre tu.
Miha, baga repede Fervex in ceai cald 3/zi, 3 zile si vei fi ca noua. nu cred ca face Ana nimic.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, da, a iesit cind am vrut de data asta.

Problema e ca dupa accidentul de ieri am inceput sa-mi pun intrebari, cit de bine e sa mai am un leu in casa. Sotul meu (leu) s-a luat la intrecere cu un troleu; accidentul putea fi foarte foarte usor evitat daca ar fi vrut, dar nuuuuuu, trebuia sa-i arate el troleului cine are dreptate. Asa ca acum trebuie sa umble pe la asigurari, service, etc. E drept ca pe RCA-ul troleului, dar eu sufar ca trebuie sa merg cu autobuzul. La 12 ore de la accident i-am smuls promisiunea ca nu se mai ia la ambitii cu mijloacele de transport in comun (dar ii ramin ceilalti participanti la trafic).

Mergi la inceput