Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 22
jadi spune:
Buna dimineata dragutelor si LA MULTI ANI pentru cei care sarbatoresc azi numele de Andrei/Andreea!
Valen am vazut pozele, tare frumusica e Sarah! Sa te uiti mereu la ea si sa iti doresti si al doilea copil sa fie la fel (eu asa fac cu al meu, hehe).
Kristinutza baiat ai zis dar poate o sa fie fata, eu inca mai sper! Indiferente ce sex va avea imi doresc sa fie sanatos si cuminte ca Vladut!
Ioana doar atat ne zici?
.
Nu am nici un chef de munca de ceva zile, stau si o flenduresc pe forum si ma enervez daca nu am ce scrie, se vede ca a venit perioada de lehamite!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Diana30 spune:
La multi ani! Andreea & Andrei!!!Ina,sper sa n-aiba iar otita Ilincuta.Sa ne dai vesti bune.
Valen,am admirat-o pe Sarah si pe posesoarea de burtica.
Gabi,i-am admirat pe baietii mamii.Pun pariu ca si idu mic(daca totusi n-o fi ieduta)va semana tot cu tine.
Ioana,imi pare rau de accident.Bine ca n-ati patit voi nimic.
Milfloricico,
sa treaca raceala.Sa nu faca Ana oreion!
Carmen,nici Mihnea n-a facut vaccinul de 1 an,l-am amanat din cauza de boli.Sper ca pe luni sa-l putem executa,sa ma scap si de stresul asta,fara urmari grave.
Jadi,io ma bucur ca n-ai chef de lucru ca asa scrii si tu mai des in zona.
Inna,cum v-a trecut noaptea?E mai bine Noa?
alinam spune:
Ruxandra ce facem noi se cheama haz de necaz, eu as da jumatate din imparatie si pe fiimiu de sot (daca il tine careva) sa dorm si eu o noapte
.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Am intrat sa va transmit salutari de la Oana! Ea spera ca in curind sa aiba timp sa mai intre pe forum (eu vorbesc cu ea pe YM).
Jadi, ma bag si la piticodrom reloaded doar dupa ce se confirma cu ecografia
.
Diana, multumesc frumos
.
Pe 11 decembrie merg la doctor, nu anunt pina nu vad cu ochii mei
(am 2 zile de intirziere).
Va urez la multi ani si pentru miine, de ziua nationala a Romaniei! Plecam azi la Galati - unde o sa ma intilnesc cu Norina si Alina.
country girl spune:
Ioana sa fie cum iti doresti!
S-a adeverit deci banuiala mea despre banuiala Dianei care banuia ce banuieste Jadi![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
Hi Hi Hi Hi Hi, deci ma gandeam bine, tinem pumnii stransi! dar macar e cu doua linii?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Diana30 spune:
Hopa,deci ce-am crezut io ca crede Jadi si ce-a crezut Ina ca cred io ca crede Jadi despre Ioana se adevereste.Doamne ajuta,sa fie cu ochi si la tine,Ioana!Cu ochi ca ai Mirunei daca se poate,ca tare-s frumosi.