Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 21
BiuMil spune:
nici eu nu cred ca face Ana oreion...sa ne zica Kristinutza, ea stie exact!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Miflore, fetitza era vaccinata? cati ani are? merge la gradi? am si eu o nelamurire....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
karmenutza spune:
La multi ani, Andrei si Andree! Sa fiti sanatosi si voiosi! 
Miflore, eu nu cred ca face, cum nici Radu al Kristinutei nu a facut. Ia vezi, poate faci tu, cu raceala ta....
Ca tot vorbeati aseara de nume de copii, daca era Catalina baiat, il chema David.
Catalina
karmenutza spune:
Chiar, mai fetelor? Stiti ce mama denaturata sunt eu? Nu i-am facut Catalinei nici un vaccin de un an
. Ne-a chemat acolo in octombrie la vaccin dar era racita. Si de atunci, nu ne-a mai intrebat nimeni nimic. O sa-l sun eu pe dr sa-i aduc aminte.
Catalina
alinam spune:
Neata!
La multi ani andrei si andreiute!
Mifloricico sa te faci bine, baga pastile , ceaiuri :) si nu cred ca Ana o sa faka oreion, ca doar de aia a fakut vaccin, nu?
Mai fetelor m-a apucat un chef de sarbatoare ....... da sa trec direct la sarbatoare nu ca Irina mai intai curatenie hehehhe, orikum eu curatenia de craciun o fak mereu in saptamana respectiva ca nu am multe chestii in casa si nu imi ia mai mult de 2-3 zile, si cum spuneam azi e sarbatoare in galati, zilele galatiului si eu nu ma duk deseara la concerte si alte chestii ca sotul din dotare vine dupa 8 in seara asta .......si cica se invart niste purcei la rotisor pe strazi, vin fiert, tuica si multe alte bunatati , mie deja imi miroase a craciun
.
A si in clubul celor care au dormit din ora in ora intram si noi, dar noi deja ne-am obisnuit ca doar asa dormim de un an ,nu? cred ca nici nu as putea sa dorm o noapte fara sa ma trezesc heheheh, doar nu vreau sa ma trezesc umflata de somn ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Alina galateanca,
ca bine le zici ... mai bine sa fim trase la fata si cu cearcane decat umflate, nu?
Eu totusi cred ca pot sa dau vina pe o maseluta. Dar azi noapte pe langa trezirile copilului am avut si o insomnie de toata frumusetea. Rar mi se intampla dar atunci e groasa.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
"La Multi Ani" Andrei si Andreiute !!
Si eu dorm pe mine, dar Anca e cuminte si fara masele deocamdata.
Nu stiu ce fac ca in ultima vreme ma invart prin casa dupa ce adorm copii si tot tarziu ma culc.
Taskuri prin casa, deh.
Gabi, am admirat baietii tai.
Sa stii ca sunt bucatica ta, nu a lui tati.
MiFloricica, Ana scapa de oreion, ti-o zic eu. Pai daca e vaccinata.
Si tu ai grija, sa te faci bine repede.
Carmen, si pe Anca o vaccinam la 1 an si 3 luni.
Valen, am admirat-o pe Sarah, care e o scumpa.
Si pe Ines, careia poate ii mai creste ceva.

La noi in casa e mare veselie, Anca incearca sa il prinda pe Victor.
Si Victor se ascunde dupa usa, ii face 'Bau' si ea moare de ras.
E asa haioasa, cand vrea sa inceapa joaca, ii zice lui Victor:
"Ai ata" (hai asta).
Si cum serbati ziua nationala ?
A, si mie imi e cam frica sa mai intru pe DC ca sa nu se ia gravideala sau nunta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
karmenutza spune:
Nu are numic daca se ia nunta (nici noi nu am facut-o), dar sa nu se ia gravideala!
Catalina