Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 24
tangerine spune:
ioana, nu cred ca tine de lei chestia asta; am si eu acasa o comoara care face la fel; deci cred ca trebuie sa-ti doresti o fetita :)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Wow, ce veste de veste!
Ioana, te voi felicita oficial pe 11 decembrie!![]()

Si te mai felicit si acum o data! ![]()
Deci si voi spuneti ca Ana n-o sa faca oreion. Si eu zic la fel. Si mai sper sa n-am eu acum, ca prea ma dor falcile...ar fi culmea...
Eu am facut oreion in clasa a 11-a. N-ar trebui sa mai fac, nu?
Bianca, si eu am o nelamurire legata de fetita cu oreionul. Ea are 1 an si o luna, sta acasa cu bunicile si a facut vaccinul cam pe 10-15 noiembrie...hmmm, ciudat, ar fi vreo 2 saptamani de la vaccin, e la limita cu perioada de imunizare...oare chiar sa fi luat boala cu cateva zile inainte de a face vaccinul? Ca perioada de incubatie e de max 21 de zile. Sau poate a facut o forma usoara, se mai intampla din cate stiu eu...oscilez...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Ramona, multumesc de incurajare
. Clar fetita, avem prea multe rochite acasa ca sa iasa baietel
.
Ruxandra, acum 2 ani nu am asteptat sa fac eco, ai dreptate; asa ca ma duc sa ma inscriu la "reloaded".
jadi spune:
Lasa Ioana, ca nu e musai sa fie leu ca sa se ia la intrecere cu ratb-ul, eu am peste acasa si parca e lupta pe viata cand e in trafic iar de multe ori eu merg cu mana dreapta intepenita pe manerul de sus si din cand in cand mai inchid si ochii! Eu cred ca asa sunt unii barbati!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Ioana, sa iti dau parola mea? sa te inscrii direct, oricum citeste si prima pagina sa vezi ca ti-am multumit public!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
locca spune:
Ba, Ramona, stiu eu o fetita careia cand i se pune pata ar face ca sotul Ioanei
. Ba chiar a facut, cu un autobuz. E drept ca masina a fost doar un pic zgariata, n-a fost cazul de rca-uri si de mers cu transportul in comun dupa.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Ioana, cunosc treaba cu intrecerile-ntre soferi, lupta pentru existenta, ce mai!
Si al meu e balanta!
Bine ca n-ati patit nimic!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Eu imi doresc, dar nu mai fac bebe.
Azi noapte mi-a plans cam 1 ora, ca ii iese un premolar sau molar-e unflat (desi jos avem doar 2).
Jadi, nimik vesti?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Jadi, nu vreau parola ta
.
Momentan putem merge cu masina, dar cind o s-o bage in service la reparat n-o sa mai pot ...