Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Mada,fugutza la psiholog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Janini,bine ai venit,te trec pe lista imediat ca sa te mobilizezi mai bine.
Danitin,fii tare ! In mod sigur ai luat decizia corecta jobul vechi iti creea mult stres.
E normal ca in perioade de cumpana sa reactionam mancand,insa incearca pe cat se poate sa nu exagerezi.Mult succes si iti doresc ca torul sa se termine cu bine.
Madalina,o napolitana si un croissant nu e un capat de tara,mai ales daca mananci ocazional.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mariana, am reusit sa citesc mesajul tau "kilometric". Nu si emailul; de ce oare? No, lasa mustrarile de cujet, ca nici io nu ti-am scris demultisor.

Olim, drum bun sorei tale!

Danitin, recunsoc ca am mai citit undeva pi forum de problemele tale - stresul legat de scarbiciu - asa ca zic si eu ca bine ai facut ca ti-ai dat demisia. Ai lasat raul in urma si dupa ce te linistesti o sa evzi lumea cu alti ochi.

Dragelor, eu azi am sarit calul: de dimineata un bol de cereale cu lapte = cafea cu lapte, la amiaza friptura de iepure cu sote de legume si o savarina!!!!! Drept pedeapsa, deseara apa chioara!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Olim merci pt redirectionare .
Bun venit noilor fete.
Mariana am citit mesajul tau "kilometric".
Eu inca mai sufar din cauza gimnasticii de ieri.Imi simt si muschiuletii de pe coaste(nu stiam de existenta lor pana acum).
Sper sa fiu tare diseara ca e ziua sorei mele.
Sa nu ma dedau la cine stie ce prostie dulciureasca.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pentru putin
acum am vorbit cu sora mea si a stat in vama la unguri 3 ore.Am emotii mari, nu am vazut-o de 6 luni, si la anu face 18 ani.Deja e domnisoara

Mergi la inceput

Buna,
Hop si eu
Am mancat salata verde cu rosii si castraveti,putin peste si 2 cartofi copti.

Am facut si azi pilates,tot programul ala de 20 min.,dar nu simt deloc febra musculara.Asta ce inseamna,ca muschii n-au lucrat suficient sau ce se intampla?

Anca,ce gimnastica ai facut tu?Distractie placuta si La Multi Ani surioarei.

Pe curand,
Sorina.

Mergi la inceput

Danitin,ce mai faci,esti mai bine?Zambeste,va fi bine,este absolut normal sa-ti doresti mai mult de la viata si sa cauti un job care sa te motiveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janini spune:

servus!
fetelor va multumesc pentru primirea calduroasa si pentru incurajari!
luna75 multumesc pentru operativitatea de care ai dat dovada, trecandu-ma pe listasi ai dreptate, m-am ambitionat si mai mult!
Madachan nici eu nu cred ca un croasant si o napolitana sunt chiar asa o crima, faci si tu 2 abdomene in plus si gata!
sorina zi-mi si mie te rog, tu de unde ai luat programul acela pilates, si in ce consta?
eu azi am reusit sa ma tin(cu mici abateri)!
la cina am mancat 3 acrtofiori fierti cu 2 rosii(murate ce-i drept, sunt o specialitate de-a tatei si sunt super bune, acu sper sa nu fie "pline" de calorii) si am mai "pacatuit" cu un paharel de cola.
in rest a fost chiar ok. am baut multa apa(cred ca m-am apropiat de 2 litri)
acum va las ca vreau sa fac si cateva abdomene, pentru "burticuta"mea
va pup si somnuc usor!
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Eu azi am tinut un regim mai drastic de voie-de nevoie. Fiined post, nu am papat decat 2 cartofi fierti, doua rosii si salata iar seara 3 pere si o mandarina. Plus suc de portocale si apa. Insa...imi e cam foame, nu e bine nici asa un regim sarac. Abia astept sa vina dimineata.
Fetelor, un croissant sau o savarina nu este asa de grav. Daca tinem regim, asta nu inseamna ca trebuie sa ne chinuim si sa ne privam de mici placeri culinare.

Va pup,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele am pacatuit cu niste orez cu lapte,sper sa nu se vada ca mie cateodata mi-e si frica sa respir ca am impresia ca se pune un pic la burtica...
Am inebunit de tot...
Vedem maine la cantar.....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput