Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata ambitioaselor!
Vad ca lista noastra de ambitzioase se lungeste si ma bucur. Pe de alta parte sper ca nu avem printre noi doritoare de slabit 6 kg in 3 saptamani ca nici asa nu-i bine
Ei acuma, n-o sa fac terapie fiindca am mancat o savarina! Mi-e ciuda fiindca oricum savarina n-a fost buna; un fel de burete spongios usor dulce.

Oare exista grup de suport si pentru educarea vointei in general? Ca in ultima vreme am mari probleme de vointa. Asta inseamna cred ca ceva nu-i in regula cu rinichii mei (dupa teoria medicinei traditionale chinezesti). Eu stiu doar ca-s obosita de numa. Am avut doi ani plini iar anul asta a fost tare obositor.

Va doresc tuturor o zi frumoasa! [eu azi nu mai am cand sa intru pe net, ca am treaba cu gramada si cea mica e iar bolnavioara]

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

countrygirl,insanatosire grabnica fetitei tale !
Cred ca si eu am rinichii foarte afectati daca ii luam in considerare pe chinezi.
acina,La multi ani !baietelului tau si tie multa sanatate ca sa-l cresti.
In mod sigur ai "pacatuit"la ziua sorei tale,poti sa o faci si azi iar de maine...fata serioasa,noua luna,nou inceput...
Fetelor sper ca revelionul sa fie un motiv foarte bun care sa va ambitioneze pentru a slabi,eu una am inceput sa imi aman planurile pentru o greutate ideala pentru 2007.
Stie cineva vreo solutie pentru o persoana delasatoare ca mine,dar care si-ar dorii din tot sufletul sa traiasca dupa principiul: Nu lasa pe maine,ceea ce poti face azi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
]Originally posted by Luna75[/i]
Stie cineva vreo solutie pentru o persoana delasatoare ca mine,dar care si-ar dorii din tot sufletul sa traiasca dupa principiul: Nu lasa pe maine,ceea ce poti face azi.

Da. Se numeste politica pasilor marunti sau a-ti stabili teluri apropiate si nu idealuri indepartate.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,eu in continuare stagnez chiar daca aseara am luat cateva linguri de orez cu lapte.
Pupicei si apa multa

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

countrygirl,multumesc ! voi tine in minte si incerc sa o aplic de pe acum iar in forta din 2007 !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Neata frumoaselor,
Countrygirl,multa sanatate fetitei!
Acina,La Multi Ani,toate cele bune prichindelului!

Azi dim. am baut o cafea si am mancat un baton nestle fitness,f nashpa la gust.
Pt mai tarziu am sandvis cu paine integrala si mere.

Mai fetelor,am inceput sa ma simt foarte bine de cand fac sport,dorm mai bine,am energie,super!!!

O zi minunata tuturor!

P.S. Ieri am trishat cu 2 patratele de milka cu lapte.Sa-mi fie cu iertare, a fost de vina.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Janini,uite-te aici sa-ti faci o idee despre pilates :http://femina.rol.ro/Corpul-tau/Fitness-&-Intretinere/Winsor-Pilates.htm.
Eu am descarcat filmuletul dupa odc,sunt foarte,foarte bune exercitiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

olim revedere placuta cu sora ta.
Sorina multumesc pt urarile de ieri si de azi .Azi sunt 2 sarbatoriti in familie ca pe sora mea o cheama si Andreea.Sie si buburuzul meu mic-Andrei.Sa vezi ce petrecem si azi.
si uite ce gimnastica fac:
http://www.eva.ro/dietafitness/articol117.html
Luna multumesc .
Sa stii ca am fost cuminte aseara si nu am mancat decat 3 sarmalute (pofta a fost prea mare)si am baut apa plata cu toate ca era plin de sticle cu suc in jurul meu.
Si dimineta m-am catarit si am 61,5 kg
deci voi lua prima floricica din campanie...
In seara asta vad eu ce fac...sper ca voi fi tare din nou.
Country girl te sustin eu moral ...Haide Ina ! Haide Ina !

pupici,

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si miscarile de aici le mai fac :

http://www.eva.ro/dietafitness/articol121.html

Imi plac ca eu nu am timp si gimnastica pt coapse si cea pt abdomen(exct unde am eu nevoie sa lucrez) nu imi iau mult timp.
Toate dureaza cam 30 min.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!
Acina La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor din familia ta!

Sorinamultumesc de intrebare, din pacate nu am rezolvat pana acum nmic. Seful mi-a respins demisia si intre timp m-am mai calmat, vreau din suflet sa plec dar caut mai intai o alternativa sigura. Chiar acum trebuie sa merg sa-mi depun cv-ul intr-un loc in care imi doresc enorm de mult sa lucrez si tot imi fac curaj si parca n-am
Luna75 pai da, ar fi solutia voiintei de fier dar pastile cu asa ceva nu s-au inventat inca, as fi prima care si-ar face provizii!
Sase, vine seful, tineti-mi pumnii cu cv-ul si fac o promisiune solemna. Daca reusesc sa plec de aici si ma primesc cei la care vreau sa merg JUR ca incep cura drastica de slabire, din aia draconica!!! Asa as fi sigura ca am motiv de ambitionare!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput