Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Luna,,si eu tot de la serviciu scriu ziua asa ca te inteleg perfect.
Danitin,,multa,multa bafta si capul sus.

Am si eu o mica problema,daca ma poate ajuta cineva: nu stiu ce sa ma mai fac ca ma omoara spatele,am niste dureri de mor.Erau si inainte dar de cand fac pilates abia ma mai misc,mai ales dimineata si cand stau prea mult intr-o pozitie anume...si la birou trebuie sa ma misc tot timpul...si ma oftic pen' ca n-as vrea sa renunt la exercitii deoarece ma simt super de cand le fac.
A mai patit cineva ceva asemanator de la sport?
Va multumesc,
Sorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor multumesc intregului pentru primire, ma simt mai bine alaturi de voi si mult mai motivata.
Eu am fost cuminte in we, nu am mancat excesiv, singurele mese de carne de la pranz au fost pastrav prajit) a papat si fiul meu) iar seara fructe.
Va pun un site in care gasiti niste salate f bune, consistente si usor de facut, eu am facut deva vreo 3 salate si mi-au iesit f bune, eu fac intr-o zi la pranz si imi ramane si pe a doua zi.http://gastronomie.ele.ro/Salate_--rc4.html
trebuie sa recunosc ca am tinut mai bine dieta de cand am ramas singurica cu fiul meu, sotul e plecat cu serviciu in alta parte temporar si eu nu mai gatesc decat pentru mine si bebe.e o mare problema bucataritul cand faci dieta, stiu din proprie experienta
Luna, eu am alaptat doar in primele 4 luni dar si atunci dadeam formula la unele mese ca nu aveam destul laptic, in perioada aceea m-am mai ingrasat ca mancam sa pot "alapta' o mare prostie...dar nu am vrut sa fie probleme ca nu ma alimentez eu. Aveam f putin lapte si spre sfarsitul celor 4 luni ii dadeam numai dimineata si seara, asa a fost si mama mea..poate si asta e o predispozitie genetica, nu stiu ce sa zic.
Va doresc spor la treaba tuturor si cat mai multe kg date jos.
Silvi si bebe Alain

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sorina, nu-i de joaca cu durerile de spate! Vezi ca sunt o serie de exercitii Pillates nerecomandate pentru cei cu dureri de spate. Daca nu faci exercitiile cu un antrenor sau nu i-ai spus pana acum de dureri, spune-i neintarziat. Pot chiar sa-ti agraveze starea.
Poate ar trebui sa te reorientezi spre exercitii de gimnastica medicala pentru spate.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by country girl

Sorina, nu-i de joaca cu durerile de spate! Vezi ca sunt o serie de exercitii Pillates nerecomandate pentru cei cu dureri de spate. Daca nu faci exercitiile cu un antrenor sau nu i-ai spus pana acum de dureri, spune-i neintarziat. Pot chiar sa-ti agraveze starea.
Poate ar trebui sa te reorientezi spre exercitii de gimnastica medicala pentru spate.

Ina mama Ilincai

Merci mult pentru raspuns.
Exercitiile le-am facut singura,acasa.Acolo,au aratat cum trebuiesc facute unele exercitii pt cei cu pb la spate,dar eu n-am bagat de seama,ca mi-am zis ca n-am sa mai am rezultatele dorite daca ma menajez.
In seara asta am sa am grija.Azi am o groaza de facut la calc. si abia pot sta,la 5 min. trebuie sa ma ridic sa mai fac putina miscare.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragute ambitioase ,
Hop si eu la raport .
In weekend-ul asta prelungit am fost relativ cuminte (m-am uitat la sticla de pepsi de pe masa si nu am baut )nici eu nu stiu cum s-a intamplat asta .
Ancadragoman felicitari pt kg pierdute , la cat mai multe in minus.
Danitin iti urez succes , pana la urma iti gasesti tu locul potrivit, intre timp nu te mai stresa .
Mariana merci succes si tie.
Silvi 2005bine ai venit in grup.Avem acelasi obiectiv .
Luna si eu tot la serviciu activez, ca acasa e ocupat mereu de altcineva(sotul meu).

pupici,

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

!

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

Eu m-am apucat deja de cura de slabire inca de-acum 1 luna( 4 sapt-maine).. am plecat de la 77,5kg si astazi aveam 71,8kg.

Am fost f fericita in week-end cand am intrat in blugii mei de dinainte de a ramane insarcinata.

Evident ca mi-as dori sa ajung la 65kg ( ceea ce nu prea cred) dar m-as multumi si cu kg de dinainte de sarcina.. adica 67.

Am ajuns intr-un moment in care cu greu se mai duc kg... si m-am gandit ca de-acum chiar voi avea nevoie si de sustinere.

Trebuie sa recunosc ca in toate week-end-urile m-am abatut de la regim insa am incercat cat de cat sa nu exagerez f tare.

Ca sa-mi spal pacatele pt "abuzul" din week-end , lunea mananc doar fructe.

Va doresc succes tuturor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna si bine ai venit in grupul nostru Teolinda.
Iti doresc sa ajungi la kg dorite.
Succes.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Iata revin si eu dupa cateva zile de absenta.Am sarbatorir ziua baietelului meu si am mancat la greu de toate.Nu insir aici ca va fac pofta.
Asa ca.....daca sapt. trecuta slabisem 1 kg acum l-am pus la loc.LUNA ,cred ca ,,merit,, un purcelus,nu??? Poate purcelusul ma va ambitiona sa nu mai calc stramb cel putin pana pe 15 cand e ziua sotului .

Ma duc sa citesc din urma,ca vad ca ati scris cateva pagini bune in 4 zile.Revin....

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Teolinda bine ai venit printre noi si spune-ne si noua secretul tau.
Cum ai slabit atat?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor va multumesc pt primire.

Una dintre finele mele este antrenor de aerobic. Eu din pacate nu prea am timp sa ajung la sala dar mi-a dat un regim pe care il tin.

Daca vreti vi-l afisez si voua.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput