Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna dimineata frumoaselor
vad ca discutati cu ardoare prezenta sotului la nastere, noi inca nu am deschis acest subiect nu stiu cum va reactiona presupun eu ca nu va avea obiectii daca vreau sa stea langa mine insa nu cred ca e posibil sa-l lase astia de la spital au o politica mai ciudata.

Aelita, draguta adevarate bijuterii din mainile tale ies, bravo fte priceputa fata, eu sunt la stadiu de destramat ca tot nu-mi iese nimic, m-am apucat de o vestuta (stiu e foarte simpla), dar cu scazutul la gat maineci si fata nu reusesc e asta e... mai perseveram.

Lore, felicitari pt bebic ca este bine , si tot nu a vrut sa va arate fata, rusinos ce sa mai. Mai este valabila oferta pt sosetutele ros si bluzitele cu caciulita??

Salina frumoasa povestea nasterii si sunt convisa si mai rau ca vreau sa nasc natural, acum sper sa ne asculte bebe sa se aseze bine pe teava
Sraluca capul sus nu mai e asa de mult
Ylilimic vreau si eu sa nu simt tare rau durerile alea sa vedem cum reusim, de bebe mare nu mi-e frica ca nici eu nici soata nu am fost mari la nastere ambii 2.800kg

fetelor maine e ziua de nastere a Oanei Bucur, Oana sa fii sanatoasa, iubita si fericita sa-ti dea DD un bebe la termen, papacios si pupacios, nu de alta dar maine sigur am sa uit,

va pupam

nadiutapm 28+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine punctat,Aelita!

Ana_Alx,stai linistita si mai consulta un dr.Eu nu cred ca burtica prea mica e motiv de ingrijorare.

Crishtinutza,ma bucur ca informatiile mele,au folosit cuiva.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza!!!

fetelor cred ca eram eu eri super obosita si deprimata si chiar ma dureau toate alea de am scris chiar in asa hal! Azi sant mai bine nu ma doare spatele, adica nu ma doare nimic, nu imi este somn nu sant inca obosita deci viata pare mai frimoasa, DAF........ ce fel de sonda iti baga prin canalul urinar pana in rinichi?!!?!?!?!?!? Sau nu am inteles eu bine?????!?!?!?!?! Bai deci ma dati peste cap in fiacare zi... de ce nu le stiam? CLISMA - e ceva din domeniul fantasticului pentru mine...... Pai la cat sant de nesimtite babele aici la maternitate pot sa fac 10 clisme de acasa - ca ele ti-o baga in fund nici nu te intreaba si nici tu nu iti dai seama ... ca la ce viteza au in ele nu mai reusesti sa anunti ca nu e nevoie, si oricum daca anunti tot ti-o fac ca asa e procedura standard......
Dar de ra.... iar alta poveste jenanta numai cand citesc ce scriti voi inrosesc dap sa stau cracita si sa ma bajbaie alea pe acolo.... mor............Doamne oare o sa am parte de toate astea!?!?!?!?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

eu sant de acord sa nu mananc 3 zile pana la nastere numai clizam nu vreau!!!! si ma rad de acasa numai sa nu ma .... ele!!!
nu stiu cum dracu fac cu sonda aia pana in rinichi ca eu tot inteleg inafara faptului - pe unde ti-o baga - ? pe unde te pisi? adica iar pasarica?
doamne daca le facea asa ceva la barbati - cred ca astea mureau in usa spitalului - dar noi tot cu zambet ne duceam la spital....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

deci lasati-ma o ora sa deger toate informatiile astea mai ... socante pentru mine...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nadiutapm, mai e valabila oferta. In principiu eu n-as avea ce face cu ele sunt prea cu roz... Sa recapitulez... sunt trei bluzite cu caciulita care se incheie la spate doar cu un siretel roz (5ron o bluzita+caciulita), 4 perechi de sosetele 2 roz + 2 roz mai inchis spre grena (mai degraba un visiniu) (1.5ron perechea) si mai am un prosopel tot cu marginuta roz (10ron).
Sunt puse poze cu ele in albumul meu... Daca mai vrei mai fac numai cu astea si ... Iar daca te hotarasti facem cumva sa ne intalnim, sa le pipai, sa le iei... Tu cand mai mergi la Tutunaru? Eu mai am programare pe 11 decembrie. Ar fi o solutie sa ne vedem, asta daca ai si tu programare... Vorbim oricum...

Loredana 30 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, eu v-am scris experienta mea pt ca
1- m-a rugat Messa

2- pt fetele care sunt la prima nastere si stiu sigur ca vor naste prin cezariana, ca sa aiba o idee, desi eu v-am spus ca fiecare experienta este unica, in functie de cum reactioneaza organismul fiecareia si de cum suporta fiecare durerea.

3- pt fetele care vor sa nasca natural, asa cum si eu mi-am dorit, numai ca eu m-am incapatanat sa nu citesc nimic despre cezariana si nu am stiut mare lucru. Ma gandesc ca informatia nu strica, chiar daca este vazuta prin ochii altcuiva.

Luati-o si voi strict informativ, stiu ca multe va doriti sa nasteti natural dar ce sa facem daca natura nu ne ajuta intotdeauna?
Sa fie bebeii sanatosi si noi la fel, asta conteaza pana la urma.

ALINA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Hai sa va ridic un pic moralul: nici eu nu am facut clisma la nasterea precedenta. Am inteles ca si in Romania sunt spitale unde nu se considera necesar. Eu am nascut la Municipal, ce-i drept cred ca nu am mancat vreo 24 de ore de frica sa nu vars (senzatia am avut-o chiar si pe gol), dar nu m-a intrebat nimeni de chestia asta. Iar cu privire la ras, nu s-a executat la internare ci direct pe masa de nastere si numai partial. Nu m-a intrebat nimeni de aparatul meu de unica folosinta si nici nu cred ca as fi avut cum sa dau de el atunci.

Asa ca nu va faceti griji prea multe de asta. Oricum experienta nasterii in sine este stranie, asa ca altceva nu prea mai conteaza atunci.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello balenute

eu iar am bananait prin oras si acum am reusit sa citesc din urma.

Lore felicitari pt bebic. cred ca puii nostri se rusineaza de dl dr pt ca nic fate mea nu prea a vrut sa-si arate fatuca decat asa...din profil.

Salina frumoasa poveste.

Catalina cred ca ar trebui sa te gandesti ca bb e deja marisor si nu prea mai are loc, asa ca de acum, din cate am citit, se misca mai putin.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Nadiutapm multumesc mult.

Fetelor, eu nu vreau sa ingros subiectul, mai ales aiurea, dar cum n-am de unde sa stiu cat de mancata sau nemancata voi fi cand ma apuca...mi-e jena de situatia in care, de se va sari peste clisma, in momentul impingerilor sa iasa la iveala si altceva. Desi nu sunt sanse mari sa semene, dupa cerclaj m-am trezit pe langa senzatia de matze smulse si cu cea ca fac efectiv pe mine...ce-i drept , era doar senzatia...dar parca n-as vrea sa o patesc la nastere. Asadar deocamdata parca as opta ptr o clisma pe care sa reusesc sa mi-o fac singura acasa.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

31+

Mergi la inceput