Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
loremunteanu spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Dana, 
. Acum sunt mai mult decat linistita. Sunt pregatita sa ma lupt cu doctrita aia, lunea viitoare cand ma duc dupa prenatal.![]()
Aelita, esti buna! Ies adevarate minuni din mainile tale. Cred ca ma apuc de salopetica de bebe baietel.
Gabriela_s, multam de link-uri!

La capitolul produse pt bebe, cred ca o sa mergem pe Nivea. Si vazand si facand...
De asistat tati la nastere, nu stim... Nu stim daca o sa se poata, daca ni se da voie. El zicea la un moment dat ca vrea sa asiste. Om vedea.
Clisma ma inspaimanta cel mai tare si pe mine, iar de operatiunea infrumusetare se va ocupa tati. Deja s-a obisnuit si-i iese foarte bine. Am mai incercat eu cand a fost plecat si nu mi-a iesit sub nici o forma.
a ras in hohote de cat de bine am reusit sa ma arajez eu la pasa
. Iar pe tantili alea din spital n-am de gand sa le las sa umble cu lama pe acolo; sa ma taie?... nu...

Loredana
30 fix
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
oana_bucur spune:
Oare nu se poate achizitiona dispozitivul ptr clisma ca sa ne-o facem acasa inainte sa ajungem la spital? Presupun ca se gaseste in farmacii...in apa caldutza se mai pune ceva?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
Crishtinutza spune:
Buna burticute dragi!
Hai ca suntem active ca de obicei... am avut ceva pagini de recuperat, dar mie imi place sa vad ca am mult de citit din urma. ![]()
Aiska, ce vesti bune !! Ma bucur foarte tare pentru tine!!!
Daconst, multumesc pentru informatii. Eu mi-am propus o nastere naturala... si nu stiam nimic din ce ai scris. Chiar consider foarte utile informatiile! Pls. mai scrie-ne.
Catalina, off, si eu care tocmai ce eram buna la teoria cu grijile (asta pentru ca si eu sunt la fel ca tine de fapt)... uite ca si bebelina mea e de vreo 2 zile mai cuminte... Eu sunt abia la inceputul sapt 28. O simt de simtit, doar ca loviturile sunt parca mai infundate, nu cum erau inainte. Si loc sigur are destul, ce sa fie? Ca nu cred ca am pus brusc un strat de grasime care sa atenueze din senzatiile mele. Oare si-a modificat pozitia? Ca parca asa as crede...
Cat despre tatici prezenti in sala... eu sunt inca confuza... as vrea sa fie acolo, dar am auzit si situatii in care dupa aceea pur si simplu unii dintre barbati nu isi mai pot vedea partenera cu aceeasi ochi d.p.d.v. sexual. Si stau in dubii... ![]()
Iar clisma si o eventuala "tunsoare la minut" chiar nu cred ca sunt probleme insuportabile. Clisma se face instantaneu si chiar te simti bine dupa ce cureti intestinele. Am inteles ca sunt fete care fac asta si acasa, ca sa scape de constipatie... dar nu stiu exact, oare ce solutie se pune? Apa cu ce? Sigur nu e doar apa.
,
Cristina
s28, 
Ana_Alx spune:
Fetelor am fost ieri la control si sunt cam necajita.NU am fost la medicul meu ,ca am mai vrut o alta opinie despre durerile inghinale care ma supara.Deci am fost la alt medic despre care stiu ca e f bun si el,si acest medic s-a aratat cam ingrijorat ca am burtica mica pt 30 de saptamani .Am plecat plangand de acolo
,mi-a zis sa repet ecografia ca sa se vada ca totul e oki.O sa merg la Iosup insa deabia pe 6 dec am programare la el,o alta intercalare se pare ca fetele de la CMU nu au putut sa imi faca
.Sunt suparata...Si mi-a mai zis ca e posibil sa am si vreo infectie dinc auza ca am si o durere de spate in zona rinichiului: am dus acum pipi la analize .Uffff....help! ca sunt tare trista...Acum ce sa zic de burtica? BB misca pe acolo eu il simt insa daca el a zis ca e micutza burticica?Si a mai zis ca am luat cam la limita superioara kg : adica 10kg la 30 de saptamani.Deci cica sa incerc sa iau mai putin daca reusesc
..sunt asa trista 

30+
+
Mimishoru'(2 ani si 7 luni)
aelita spune:
Liuda[/red ]"hai ma daca vb de clisme si ras la pasarica ma apuca plansul... nu mai vreau copii, nu mai vreau nimic,
Sant cat casa, ma doare tot, dorm aiurea, nu ma pot intoarce, apleca, imbraca, epila, ma doare spatele, bazinul si inghinal, burta mare, scari ridicate in etape, ma inadus, sant in calduri, nu-mi ajunge aer, nu ajung la unghii la picioare, nu am haine, vergeturi.... abia astept sa scap si acum aflu ca ca sa scap tre sa mai trec prin nu stiu ce clizme, ras la fund, nu mai vb de nastere in sine, spital, dureri.... Doamne cine m-o fi pus sa fac copil!!!!!!
"

Asa eeeeee !!!!!
gabriela,"stai sa vezi ca unele au avut parte de surprize de genul,doctorul ("profesorul") vine cu o armata de rezidenti dupa el si incepe sa le arate alora toate partile intime ale gravidei,aflata saraca in travaliu sau dupa nastere..."
mai,astea sunt vesti mai grave decat durerile si epiduralele care nu prind!
mihacarm "M-am intors de la ginec. Fetita era cat pe ce sa o vada baiat. 'uite si un ciucurel' La care eu: 'care ciucurel, ca e fetita' "

hahaaaaaaaaaaaaaaa,fetelooor,imi trece raul cu voi,azi!!
mi-e un rau de mor !
ylilimic,wow,ce poveste!!
eu zic,totusi,ca inc azurile astea in care ea se rupe si se face praf,e vina medicilor care nu sunt in stare sa asiste o naster naturala.si chiar si ei zic:mai bine faceam cezariana.eu inteleg ca era copilul mare,dar totusi,nici sa o rupi in doua,si sa zici ca era mai simplu sa o tai..mai simplu pt ei,ca pt ea tot aia a fost la final..
criss,merci
,ma chinui si eu ,ce sa fac..Asa e cu hainutele,nu gasesti orice.Si chiar daca gasesc multe modele,daca eu am in cap un model,trebuie sa il fac,ca eu il vreau pe loc,sunt nerabdatoare.
haha chiar ca esti cu capul! auzi,sa nasti singura! o sa te ascunzi,sa te caute astia peste tot!
lore,ma bucur ca totul e bine!sa faci salopetica!
catalina,lasa copilul in pace !
vrei tu neaparat sa joace in burta! daca el e mai lenesut,sau doarme mai mult,ce vrei sa il faci?? vrei sa fie ca dezmatzata asta amea de nu o mai potolesc,de i-am promis deja palme la cur daca nu se potoleste ??o sa imi faca nervii prastie daca o sa faca asa si cand va fi afara.
lasa-l cumintel acolo,nu trebuie sa joace,e de ajuns sa il simti un pic.doarme mai mult.si ti.-am mai zis,probabil misca noaptea cand dormi tu,ca la mine asa e.dar eu cum nu dormeam noptile,il simtteam.ca ziua nici la mine nu pra face tumbe,sa stii.cred ca doarme tot timpul.
ti-a zis la eco atunci cand misca si tu nu simteai? deci el misca,dar nu il simti tu decat cand da foarte tare.si nu trebuie sa dea toti bebeii tare,sa te darame.unii sunt normali si delicati ca al tau,nu zabauga ca a mea.
stii cum e asta cu miscarile? ca atunci cand un copil plange des,si altul deloc.de ce nu plange si al meu ca al tau trezeste toti vecinii.cam asa vine.deci,al tau e un cumintel.[red]
Ana alx,medicul ala s-a referit la burtica sau la copil?ca burta mica nu semnifica nimic,sa stii! depinde cum e copilul ,mare,mic,normal.cum era copilul la ultima ecografie?sa stii ca nici eu nu am burta mare,dar nu mi-a zis nici un medic asa ceva,atat timp cat la ecografie au zis ca e bine.burta mica-burta mare astea sunt niste tampenii,si el ca medic nu trebuie sa se ghideze dupa asa ceva!
mie medciul mi-a spus ca nici greutatea nu e decat orientativa,ca ei defapt masoara femurul si asa vad daca fatul corespunde varstei sarcinii.
deci zice ca ai luat multe kile si ca ai burta mica? hai,ma,i nu te intrista,ca sigur ala te masoara dupa alte burti,si nu suntem toate la fel.ia baga o poza sa ne dam noi cu parerea!
oricat de mica ar fi,ti-am mai zis,COPILUL CONTEAZA CAT E EL ACOLO!!! stai linistita,ia uite cum ii faci rau bebelusului pt un tampit!
mie mi-e rau,m-a scarmat in fund sa fac curat,dar era dezastru.dupa aspirator m-a luat raul,dar nu am avut nimic cu burta,m-a luat doar asa cu lesin.
m-am intins in pat,si in loc sa imi treaca ,ma lua mai rau.mi se uscase gura...probabil o scadere de ceva a fost.singura,ma gandeam ce fac daca ma ia cu lesin ..merg la baie,poate vomit,merg pe pereti,nimic.pana la urma am baut apa cu zahar,mi-am revenit un pic si am terminat curatenia ca nu sunt sanatoasa,mai aveam sa spal pe jos,apoi sa strang aspiratorul,si sa inchid geamurile.am terminat,cu chiu cu vai si m-a luat iar.am stat iar intinsa..dar acum ma scarma sa vad ce faceti..scriu si ma intind iar.ca nici pe scaun nu imi e bine.
35+
Salina spune:
Ana_Alx - exact asa am patit si eu. Am fost la dr care s-a aratat ingrijorat de burta mica, m-a chemat la spital pt investigatii, acolo mi-au facut eco, monitorizare, analize si totul e ok, bebe e foarte bine. Insa tot mi-a dat sa iau Utrogestan, cate 3 pe zi. Acum, eu dupa ce-am trecut prin asta si m-am stresat o gramada, te sfatuiesc sa n-o iei in tragic si sa astepti consultatia de pe 6 dec ca nu mai este mult. La mine a suspectat o insuficienta placentara si de aceea mi-a dat Utrogestan. Il iau si acum, la indicatia medicului, chiar daca suspiciunile au disparut.
Asta cu durerea de spate in zona rinichilor nu e buna deloc, am trecut si prin asta, din pacate, numai ca pe mine m-a durut cand era foarte tarziu. Daca ai infectie urinara e bine s-o tratezi cat mai repede si corect. Iti doresc sa fie doar alarme false.
ALINA
35+
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by Ana_Alx
Fetelor am fost ieri la control si sunt cam necajita.NU am fost la medicul meu ,ca am mai vrut o alta opinie despre durerile inghinale care ma supara.Deci am fost la alt medic despre care stiu ca e f bun si el,si acest medic s-a aratat cam ingrijorat ca am burtica mica pt 30 de saptamani .Am plecat plangand de acolo,mi-a zis sa repet ecografia ca sa se vada ca totul e oki.O sa merg la Iosup insa deabia pe 6 dec am programare la el,o alta intercalare se pare ca fetele de la CMU nu au putut sa imi faca
.Sunt suparata...Si mi-a mai zis ca e posibil sa am si vreo infectie dinc auza ca am si o durere de spate in zona rinichiului: am dus acum pipi la analize .Uffff....help! ca sunt tare trista...Acum ce sa zic de burtica? BB misca pe acolo eu il simt insa daca el a zis ca e micutza burticica?Si a mai zis ca am luat cam la limita superioara kg : adica 10kg la 30 de saptamani.Deci cica sa incerc sa iau mai putin daca reusesc
..sunt asa trista
30+
+
Mimishoru'(2 ani si 7 luni)
Ana_Alx, draga mea, Iosup are azi program la cabinetul doctorului meu.Uite numarul de telefon al asistentei, care e super draguta, si vezi daca te poate programa azi. 0724 46 46 46.Poti sa-i spui care-i problema si poate ai noroc. Pt mai multe detalii (adresa, pret), cauta-ma.
Loredana
30 fix
Roni-Cristianhttp://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
oana_bucur spune:
Ana_Alx am tot cautat prin casa nr de mobil al lui Iosup. Eu am vorbit direct cu el cand secretarele de la CMU nu m-au putut strcura in timp scurt...si vreau sa zic ca doctorul s-a dovedit un curtenitor si m-a programat imediat cu surinta. Stiu sigur ca suntr fete care au nr lui de mobil ca sa il suni...eu nu-mi dau seama ce am facut cu el...il tot caut de o juma de ora si nimic.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
aelita spune:
Oana,ai perfecta dreptate si ai scris foarte bine despere prezenta tatalui in sala de nastere!
e un mare adevar,ca simpla lui prezenta acolo nu le vor da voie sa faca abuzuri care din pacate se mai fac!
am auzit cazuri in care ,femeia urla de durere,si ei nu o credeau,ati spus si pe aici...Daca e tatal acolo eu cred ca s eface ceva mai repede.Stiu un caz in care ,ea de dureri,nu mai era in stare sa se impuna,si s-a impus tatal,si imediat i-au facut epidurala,si tot ce trebuia,nu au lasat-o acolo sa se fie graoznic.Si nu mai au acelasi tupeu sa spuna: vaaaaaai,dar nu te cred ca te doare,nu are cum sa te doara,doar ai epidurala facuta! pt ca sotul te cunoaste si stie ca nu minti,nu te prefaci si altfel vorbeste el cu ei,fiind cat de cat calm si fara dureri ca tine.
va spun eu,nu s-ar mai face atatea abuzuri daca cineva din familie,sotul sau mama ar fi acolo prezenti.
de-asta cred ca unii medici nu vor sa asiste,si inventeaza chestia aia absurda ca lesina sotul si el nu poate sa il adune de jos.ia spuneti-mi mie cati medici aduna un pacient cazut pe jos?? au pierit infirmierele ? povestea asta e din start cusuta cu atza alba si pare un motiv de copil mic,ca lesina sotul si el lasa nasterea si se repede la el, sa il adune!!
cat despre faptul ca se strica relatia sexuala,si astea sun tpovesti! asta ar insemna ca celelalte tari nu mai au viata sexuala !pt ca TOTI tatii asista la nastere.dinttotdeauna cand ceva a fost nou,in romania,a fost privit cu frica.daca multi in lume fac asta,cum sa nu fie bine??
s-au facut studii,va dati seama ca de zeci de ani in celelalte tari ,taticii asista la nastere.si studii sunt sute,mii,pe tema asta,de atatia ani.si daca se continua practica asta,si e incurajata,inseamna ca e ceva!
exact cum spune Oana,pt inhibitiile noastre sa ii privam pe ei de un asa moment minunat si important si pt viata lor ???
35+