LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, eu nu cred o iota din ce spui, fara suparare. Dk la un an il atentionezi dandu-i peste manuta, cand ti-o veni cu nota 4 de la scoala (speram ca nu) sau va raspunde urat sau se va bate prima oara cu baietii sau etc va primi o bataie sora cu...numaizic..Dk asta e stilul tau, asa se va intampla si mai tarziu.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,nici nu stiam ca si poetul se sarbatoreste de Sf Andrei ,ce coincidenta si ziua de nume si cea de nastere ..

Noki ,vaccinul nu-l mai pot amina ca de sapt. viitoare intra in concediu dr. de familie ,mi-as fi dorit tare mult sa-l fac in alta zi dar pe de-o parte imi convine ca mi-e frica de vreo raceala ceva la cat de sensibil e el ,asa ca-l facem acum cat e ok .,sper sa nu-l doara sau sa faca febra ca sa-i sctric ziua ,mai ales ca avem si musafiri
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

madutza, la ce ora l-ai nascut?

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda adica i-ai pus repede la copil numele "Andrei" ca sa se sarbatoreasa odata cu tine...Egoisto!!!

Io vorbesc, ca tot Andreea vroiam sa-i pun la pitica, da' nu m-a lasat tasu' cica e de ajuns una ptr buzunarul lui

Gata fug afara, ca deja debitez prostii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Gandacel, nu vreau sa ma intelegi gresit, nu vreau sa te trag de urechi sau mai stiu eu ce, caci nu sunt in masura, eu nu concep sa lovesc copilul. Sincer. De acord cu tine, pana la urma fiecare isi educa copilul asa cum stie, vrea... Mamele stiu cel mai bine nevoile copilului lor. Nu pot afirma ca pe mine maica-mea nu m-a atins, luam batai cand faceam trasnai mai mici sau mai mari, eu am ales un stil de educare. Tu l-ai ales pe al tau, dar cu datul peste manute tot nu sunt de acord.Copilul habar nu are de ce si-o ia, chiar si la varste mai mari nu sunt de acord cu asta, sau cu pedepsele . Cred ca ar trebui discutat, distras atentia, nu stiu.... alte solutii, nu astea.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by anda77

madutza, la ce ora l-ai nascut?

La 13:40

mami de poet(09.12.2005)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

madau, pai nu, nichita era deja si mai trebuia un nume de sfant care sa-l protejeze si in ziua caruia sa se serbeze si el (desi exista si nichita, vreo 3 in calendar, de-aia nu stiu cand sa-i fac ziua..). E, acum cu numele 2 de sfant am vrut unul dintre cei 12 apostoli si am ales andrei ca se potrivea cel mai bine langa nichita, vroiam ceva care sa contina litera "r", sa aiba rezonanta putin mai dura ca nichita suna prea moale. si din cei 12, andrei mi-a parut ca merge cel mai bine, nu stiu cum te tine inima sa ma acuzi de asemenea egoism, Doamne feri!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- recunosc 90% din stilul tau de crestere in ceea ce au facut si ai mei cu mine. Numai ca mama nu m-a batut niciodata. Chiar cand meritam si m-as fi batut chiar io daca as fi avut mai multa minte. Dar nu, ea era cu pedepsele extrem de corect administrate si respectate cu strictete. Gen nu mai iesi afara, nu TV si regula de baza pe care nu o s-o uit niciodata era ca nu avea voie sa ma pedepseasca pentru ceva ce nu stiam ca NU e voie. Nu stiu daca ai priceput, e cam complicat si mi-e lene sa explic acuma.

Dar pedeapsa suprema pentru mine era cand se supara pe mine si nu mai vorbea, sau vorbea strict necesarul. Mai, muream. Intram in pamant de rusine si oftica - ca am suparat-o si nu mai stiam ce sa fac sa-i intru iar in voie.

Dar astea sunt metode si chestii care inca nu tin la piticii nostri.Nu?

Sf. Andrei- maaaaaaaaaaama, cati sarbatoriti in joia asta. Si io petrec la facultate cu seminar de mate...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by anda77

gandacel, eu nu cred o iota din ce spui, fara suparare.

E normal, ca nu ma cunosti. Sunt o fiinta blanda rau, dar si hotarata. N-am sa-l bat NICIODATA, nici atat pentru ca s-a batut ori ca a luat note proaste. Bataia aduce dupe sine agresivitate, deci nu vreau sa i-o dezvolt... Un baiat trebuie sa stie sa se si bata, dar nu va invata de la mine! Iar notele proaste necesita atentie mai mare din partea mea si incurajare, sustinere. Sigur nu o sa am copil prost, alta va fi cauza, daca se va intampla... Sa dea Dumnezeu sa apuc ziua aia si sa fiu inteleapta, insa o iau pas cu pas, pana la varsta scolara, mai e mult! Plus ca va avea un fratior/surioara si voi avea multe sa-i invat despre gelozie, despre impartit, etc... Tot atatea provocari pentru mine si tati! Noroc ca am avut o familie extraordinara si, chiar daca nu mai am pe cine intreba, imi amintesc destule incat sa ma ajute in misiunea mea.

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, e anunt pe forum sus cu tanti profa de franceza ce supravegheaza copil 4-6 ore pe zi. Pentru cine intereseaza....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput