Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 20
Denisam spune:
Salutare secta,
AM venit si noi de la cottag eunde socrii au fost calmi ca a fost Dragos si i-a mai pus la punct , plus ca nu au asa tupeu cand e el.
A pus cateva poze, revin aine cu detalii ca sunt super obosita.
eu votez pt stelutze, dar ii place si bulgarasi.
http://s123.photobucket.com/albums/o308/denisat/?sc=1&addtype=local
A plimbat-o socru cu roaba pe emma si s-a distrat la maxim.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Referitor la dormit: eu o las pe emma cam 15-20 min in patutz sa se zbenguie, ca nu se mai poate ridica ca l-am lasat la ultima treapta si e cam greu sa se ridice si dc oboseste bine adoarme singura, dc nu ma duc la ea o iau in bratze si in 2-5 min maxim a adormit, o pun la ea in patuzt si doarme neintoarsa.
Se culca cu pijama, bagat in sac si o paturica de bumbac peste care clar nu sta pe ea pina dimineatza.
Ziau sta cu body si o bluzita, pantaloni cu soseta si ghete, sau sosete doar, depinde unde sta.Si in casa avem 22c.
Fug sa pap si sa facem baitza apoi.Pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
miri_mik spune:
neatsa fetelor, vad ca sunt singura pe aici la ora asta:) scriu inainte d emers la scoala. la mine inca nu e 7.
Votez pentru bulgarashi, dupa cum spuneam de la bun inceput. asta ca sa lamurim o pb administrativa.
Pe urma, intreb curistele cum stau cu progresele, ca pe mine m-aapucat depresia cand am vazut 2 kg in plus la cantar de dimineata, da ce e drept, e drept. nu ma rabd de la nimic! sa-mi fie rusine, si sa trecem mai departe:))
Ritualul de somn la noi e ... somn:))
Baie, laptic - niciodata in pat, de unde puteti deduce ca tot eu ii tin sticla ca el e prea comod sa si-o tina:))daca seara dupa baie papam gris in lapte, e si mai bine, mananca, face zgrepts (ragaie) si tsushti in pat. ii dau shoricelul cu care doarme, ii spun Tatal nostru, un pupic de varful nasului si... noapte buna. noi inca n-avem probleme cu plimbat prin pat, cu ridicat. e mai tototol un picut, in plus, cu sacul pe el e destul de greus a faca vreo performanta. doarme singur in patul lui, in camera lui de la 8 saptamani de cand am decis ca nu ne odihnim nici unul daca dormim in aceeasi camera. as fi vrut eu sa fie mamos si alintat, dar cred ca m-ar fi disperat. asa, daca ii e somn nici nu mai conteaza cine sunt si ce vreau de la el:)))
Cat despre dormit in pat cu copilul... am citit undeva ca patul este singurul loc, pana la maturitate, care ramane doar al tau si ca nus e imparte. in plus, daca se obisnuieste sa doarma "insotit", pana la 5 ani nu-i mai scoateti din pat, pana cand isi afirma ei nevoia d eindependenta.
nah ca suna clopotul de ora 7. o saptamana frumoasa sa aveti:) - mie imi pica ochii in gura si am flamandaaaaaaaaaaaaa. si tre sa iau un buz, un tren si un metrou:) da nah, daca am creat azi-noapte...
pupici la piticuti si mamicute:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
dana_ene spune:
STELUTE 

(9) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza, Denisam
BULGARASI 

(6) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki, Denisam, Miri_Mik
CLOPOTZEI 

(5) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana, Bianca
STRUMFI 

(4) - Astery, Monica, Mirela, Anasebe
SPIRIDUSI 

(4) - Mirela, Monica, Ingrid, Ana M
FULGI DE NEA
(1) - Anasol
ZBURDALNICI
(1) - Monica
SHMECHERASI
(1) - Mirela
FULGISORI
(1) - Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Buna dimineatza,eu sunt deja pe baricade!
Vad ca si DANA ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor !
Am inceput cu listutza ca sa o poata vedea usor si mamicile care intra de dimineata si sa poata opta.
La Buzau e o ceata teribila. Oana e mucoasa, of ! Doamne si cred ca ajung la doctoritza cu ea fiindca au trecut 2 saptamani de tratamente si... nimic !
Mi-e teama de Roxanica fiindca deocamdata ea e binisor, adica are ceva muci, dar rar si putini. Si n-as vrea sa-i ia de la sora-sa.
Deea, e minunat ritualul de la culcare.
Si eu imi inchin fetele in fiecare seara.
Oana acum stie si ea sa-si spuna rugaciunile (Tatal nostru si Inger, ingerasul meu). CUm sa nu-i multumesc Domnului si Fecioarei Maria pentru aceste doua minuni ?
Cred ca e bine ca Daria adoarme intr-un ritual. Asta ii da siguranta. Vei vedea ca se va obisnui sa adoarma usor pe mai departe.
Denisa, am vazut ultimele poze. Du;ce e Emma ! Pupam falcutele ei scumpe
.
dana_ene spune:
Moni, iubita, eu imi beau cafeaua in fata calculatorului. Astept si-un mail important si in plus am de trimis o felicitare unei verisoare care azi se aniverseaza.
Am uitat sa va povestesc ca Roxanica merge de-a busilea
!
Pentru mine e un eveniment chestia asta.
Mi-am dorit intotdeauna un bebe care sa misune de-a busilea.
Oana nu a vrut, ea a mers in picioare de la 8 luni. Direct !
Dar Roxana a refuzat sa mai care premergatorul dupa ea si acum se agita prin casa in 4 labute.
monica70 spune:
DANA felicitari pentru ROXANA! Deci incepe si la tine distractia 
DENISA ma uit acasa la EMMA ca aci nu prea pot 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Aoleu, Moni, mie-mi spui de distractie. Pai cu 2 gagalici... vai mama mea !
Adevarul e ca sunt momente in care-mi vine sa le inchid pe amandoua in dormitor sa uit ca am copii.
Dar sunt si multe momente cand mi se umple sufletul de bucurie cand le aud cum rad in hohote jucandu-se impreuna.
.....
monica70 spune:
ANA M tare rau imi pare de Clara
,aveti grija pe drum,sper sa avem ocazia sa ne intalnim! Cat stati? Sper ca pana la Revelion macar!
MONI
de