Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-am avut-o niciodata super,am leganat-o de mi-au sarit capacele.va mai mirati de ce ii place atat hinta?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, Sa nu crezi ca vroiam sa arat cu degetul ... doar ca atunci cand zic ceva ce se aplica la mamici si bebici, e imposibil sa nu intre cineva intr-o categorie sau alta. Intre mama si copilas este permanent o legatura, si normal ca Diana simte. Dar crezi ca ea simte ca tu vrei sa te culci singura ? Eu cred ca mai degraba simte ingrijorarea ta ("daca se trezeste iara? daca iar nu imi doarme? de ce se foieste? ce sa ii fac? etc..." dau si eu niste exemple, nu stiu daca se potrivesc la tine...) si adoarme la tine pentru ca te linistesti si tu, o simti in siguranta la pieptul tau, e liniste si pace, si numa bine de dormit.

Eu va zic cum fac cu Daria, fara a pretinde ca e cel mai bun lucru. Daca aveti sugestii, sunt bucuroasa sa le impartasiti, sa mai invatam una de la alta cate ceva. Adoarme singurica in scaun, cu scaunul lasat mai pe spate, ori adoarme in pat imediat dupa ce isi bea lapticul. Cand adoarme in scaun inseamna ca nu a adormit la laptic, si o las in scaun langa mine, ma vede ce trebaluiesc, dar nu o bag in seama, si asa vine Mos Ene... Adormita o mut in patutul ei, o bag in sac, (in sacul ultimul ce i l-am facut doarme foarte bine), si daca se trezeste, stau un pic langa ea pana adorme la loc (1 min). Spun o rugaciune, si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii dea El toate acele Daruri, toate acele elemente necesare dezvoltarii ei, sa fie frumoasa si sanatoasa, desteapta si inteleapta, buna si luminoasa la suflet. Il rog sa ne ierte pacatele si greselile, si sa nu lase sa apese aceastea asupra ei, sa ii trimita Ingeri la capusor, sa o pazeasca in timpul somnului, si Ii multumesc pentru toate acestea, si mai ales pentru bucuria ce ne-a adus-o in casa prin Daria. Multumesc si Sfintei Fecioare Maria si Sfantului Ap. Ioan, si abia atunci ies din camera, multumita si sigura ca nimic rau nu se va intampla puiucei mele. Asa fac de cand s-a nascut, si ea a dormit tot timpul la ea in camera, singura, de la 3 saptamani (in afara de perioada concediului, cand ar fi fost culmea sa cerem camere separate )

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni
Azi la amiaza si eu l-am gasit pe Dani in picioare..deobicei se pune frumos pe burta si face nani, in cel mai rau caz se ridica in fund.
Seara nu poate inca ca are sacul de dormit.
Toti copii nostrii au luat-o pe ulei?? Cum cresc se fac tot mai rai..
Dani a inceput sa faca ture in picioare, de langa fotoliu vine frumos pe langa pat, se tine de bar si ajunge pana la mine la calc A inceput sa se ridice de orice si vad ca ii place in picioare.
Pana la ziua lui daca il tzin tzurloaiele poate umbla dar nu sper inca la lucruri maretze Ce imi place ca intelege cuvantul NU, dar numai cand vrea el, dar in marea majoritate a cazurilor intelege ca nu e voie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gagicutze plec si eu la nani!
Mai vorbim maine,eu de la birou dimineatza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Deea frumos ritual aveti la culcare.
Chestia cu scaunul nu mi se pare o metoda buna dar noah...voi stiti. Eu daca vreau sa il mut pe Dani ziua se trezeste imediat. Seara nu stiu ca el nu adorme numai in patul lui, cand era bebe mic mai adormea in fotoliu tip scoica ca il tineam in el aici cu noi. Si el doarme singur in camera decand l-am adus de la maternitatept ca camera lui e langa a nostra.

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Gagici, multumesc de incurajari Asteptam muza acum .. ca nu se poate sa nu vina, la cate mi-ati trimis

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Bianca, in scaunul ala se cuibareste ca un pui. E moale, i-am pus si o paturica sa ii tina caldut, e ca un culcus .. si daca ii e somn... imediat se da pe spate, se cuibareste, se sprijina cu caputul intr-o parte mai ridicata din lateral, pune picior peste picior.. si gata treaba

Mergi la inceput

Eu va las ca mi-e somn si maine dimineata am doi nazdravani pe cap ca mi-l aduce sora-mea si pe nepotul meu ca are ceva treaba dimineata. Noroc ca e sotul meu acasa ca altfel...
Noapte buna la toata lumea

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Deea, adevarul e ca sunt mai linistita cand e langa mine, acum am mutat patul ei langa al meu, noaptea trecuta am dormit mai bine (nu ma tragea ea de par si de urechi) , dar in rest, nu pot sa-ti spun de cate ori vroiam sa dorm fara ea, ma durea spatele de tampeam si ea plangea ca vrea la mami...
Si eu ma rog, dar doar Tatal Nostru si ii fac semnul crucii peste frunte. Frumos te rogi pentru micutza....
Silvi mersi...deci n-am nicio sansa, ma tot intreba chiar acum sotzul: ti-a scris fata de unde a luat calutzul?
AnaS si a mea s-a facut rautza de cand se ridica in picioare, daca trebuie sa o adorm, ma ia pe mine somnul si ea tot ridicata si lipita de tablia patului e!
Bianca, eu regret ca mi-am taiat bretonul..asa adoarme ea, cu mana in parul meu, intai mi-l mangaie si dupa, in faza finala, vrea amintire cateva fire (sau mai multe, depinde de dispozitie). Poate le vor trece, candva...
Moni, noptik bun!
Am plecat si eu la nani, somn usor va urez la toate!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare,
Vad ca se voteaza din greu asa ca dau si eu un vot mare pt SPIRIDUSI .
Noi azi am fost sa vizitam un oras Leida, fumos. Am vazut o catedrala avea 800 de ani. Am vrut sa ne urcam in turn, unde erau clopotele , aveam de urcat 230 de trepte , am urcat 103 si barbatu-miu voia sa se intoarca, nu mai voia sa urce , asa ca ne-am intors.
Clara iara are un puseu de la dermatita asta nenorocita,, are incheieturile de la mana groznic de rosii si se scarpina, mi-e teama sa nu se infecteze . Se scarpina biata copila de imi vine sa mor cand vad .
Moni , ti-am vazut piticii , super faini, o sa caut si eu sa cumpar, daca nu gasesc in Tm, atunci vin la Arad.
Mirela, imi pare rau de tine , cat despre socrii n-am cuvinte . Sa nu va mai povestec si de ai mei ca . Chiar asa , tu nuu ai cunoscuti in Ro, prieteni, matusa ceva , care ar putea pt o suma mai modica ( un 200 E ) sa vina sa stea cu voi ?Mai gandestete .
Luna Noua , imi place ritualul tau , eu din pacate trebuie sa o leagann de imi sar capacele vorba lu Moni. Lasa , ca o creste ae asi o sa inteleaga mai incolo, nu pot stresa copilul cu asta acum si asa sufera destul cu pielea. Uneori stau si ma gandesc pacatele cui le-o fii platind fiinta asta nevinovata ?
Na bine , va las pana nu ma apuca si pe mine depresia . Vineri pe 1 Dec plecam in Ro , asa ca o sa am o saptamana super agitatta , mi se ridica deja tensiunea. Plus ca miercuri o sa mergem la consulat , unde presimt ca o sa imi toace aia nervii
Salutare si pupici la toti bebeii.

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput