Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 18
irinatunza spune:
Mai fetelor, cum hotariti asa sa fie . Mie imi place si bulgarasi, si stelute si clopotei si strumpi si spiridusi.
Anasol creca e ocupata cu davidutu ca era mucios. Avea muci multicolori de dimineata, intii galbeni, dupa aia se facura albi. 
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
In degrade...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Haideti mai fetelor ca de-aia votam. Oricum mai sunt multe fete care nu au intrat sa-si spuna preferintele.
Cele care au avut explicatii de dat vad ca le-au dat, ceea ce e perfect.
Si daca o facem corect, atunci ne vom supune majoritatii, daaaaaaaaa ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Mie SPIRIDUSI imi place cel mai tare 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Gata, eu plec la nani-nani
!
Va pup!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
silvi_2005 spune:
Vad ca voi anlizati serios titulatura bebeilor, mie imi plac mai multe dar am votat una singura ca altfel mi se pare ac iese abrambureala.
Cat despre imbracat, eu noaptea il imbrac pe bebe in bodi, pijama si il pun in sac iar ziua un maieu+body subtire_ bluzita subtire+pantalon+sosete si papuci de casa.La mine e cal 22-23 grade dar lui asa ii e bine ca e friguros.Alain n-a dormit niciodat cu noi, am incercat la pranz dar n-a vrut, vrea in pattul lui cu jucaria de dormi dou-dou cu care doarme de cand sa nascut....acum nu doarme nu stiu ce are, a dormit pana pe al 20 poate de aceea.
Ingrid calutul a fost super ieftin, 50 Ron ca l-am luat de la o mamica ce il adusese din Italia. Alain nu e usper incantat de el ca se plictiseste imediat.....ca de orice de altfel....
Deea sper sa iti revina buna-dispozitia repede, eu mai sunt nostalgica uneori de cand a plecat Jean dar cand il vad pe puiul meu imi trece instant...Oricum sunt bune si starile astea ca atunci esti mai profund....dar sa nu dureze mult, pupici de la noi.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Noapte buna Dana
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Nici Dani nu stie sa doarma cu noi sau cu mine...Atata se foieste in pat, imi baga mainile in par, ma trage de cercei, se joaca cu parul meu,se joaca cu ceasul meu, imi invarte inelele, imi baga mainile in ochi si intr-un final adoarme.
Si mai mult de 30 min nu doarme oricum in alt pat
(ziua)
Azi a trebuit sa dorm cu el la amiaza ca zici ca a fost nebun cand l-am pus in pat
.Urla ca disperatu si ii cadeau ochii in gura de somn.
Sper sa ii treaca repede fumurile astea ca de nu..o ia la 
Deea
sa iti treaca repede..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Nici Diana nu adoarme decat in ... leaganul ala,mai nou nici nu trebuie sa o legeni ... dar acolo sta,sa adoarma.In rest,in patutz sa ridica instant in picioare,iar in patul nostru, e crima,sare,tzopaie,se arunca,pica in bot,te trage de toate alea ... acum se da si jos,urla daca n-o lasi...eventual Ghitza mai poate aplica metoda asta de culcare! Si in leaganul ala,mai un pic si nu mai incape 
MONI
de
anasebe spune:
Eu am avut un copil super la culcare, pana a inceput sa se ridice in picioare. Apoi a inceput tragedia. Asa ca de cateva sapt. in timpul zilei doarme la noi pe canapea, iar seara dupa ce adoarme, il mutam la el in pat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica