Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
ANA M cred ca merg azi sa cumpar tot stocul de pitici
,ca atunci precis mai se opreste lumea pe la mine
,macar sa vina dupa pitici
Acum chiar sunt curioasa cum sunt aia mici cu Alba ca Zapada,ca mie mi se pareau parca altfel decat aia din SITE-ul ala. Parca erau fix ca ai mei,doar mai micutzi.Trebuie neaparat sa vad,sper sa nu uit,cu cate am pe cap!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Monica, si eu vreau sa cumpar piticii aia la 90.000 lei pentru Roxanica.
Cred ca sunt potriviti pentru varsta asta si uite ca pe astia inca nu-i au fetele mele.
In plus, sa vad ce mai iau pentru Oana pe langa castel, acum cere "un fier de calcat cu rufe si-o masa de calcat"
.
Ana, mititica Clara. Pupam manutele sa-i treaca repede
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Biancas spune:
Neatza fete..eu sunt chiauna de cap, Dani a avut nervi in putza azi noapte si m-a trezit de vreo 3 ori...Nush, sper sa fie dintii ca nu o mai duc mult cu nervii daca nu 
Moni si eu vreau pitici dinaia
Pui pachete de Craciun (contra cost normal..
)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
cosmi1975 spune:
neata gagici si multi ani sarbatoritilor
am fost la munte a fost superb dar prea scurt...
Despre cum sa le zicem bebeilor mie imi place STELUTE
iar despre dormit eu mi am culcat noaptea copii cu mine
va sarut si s pe aici
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
dana_ene spune:
STELUTE 

(10) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza, Denisam, Cosmi
BULGARASI 

(6) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki, Denisam, Miri_Mik
CLOPOTZEI 

(5) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana, Bianca
STRUMFI 

(4) - Astery, Monica, Mirela, Anasebe
SPIRIDUSI 

(4) - Mirela, Monica, Ingrid, Ana M
FULGI DE NEA
(1) - Anasol
ZBURDALNICI
(1) - Monica
SHMECHERASI
(1) - Mirela
FULGISORI
(1) - Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
silvi_2005 spune:
Salutare si buna dimineata tuturor!
Cosmi cred ca v-ati distrat super, abia astept sa pui niste poze sa mai vad si eu ceva peisaje.Cand vine sotul meu vreau sa mergem si noi la munte 3 zile
astept poze de la tine si sa-mi spui ce pensiuni sunt prin zona, daac avem unde sa stam si sa
.Vreau o zona linistita cu seperpeisaje sa ma relaxez si eu si sa vad altceva ...ca de blocuri sunt satula

Denisa, am vazut pozele si inca o data filmuletul cu Emma calareata
e totala, Alain nu e asa de incantat, deja s-a cam plictisit de cal
Ingrid, eu am luat calutul asta de ocazie, tipa zicea ca l-a luat din Italia. M-am uitat pe spatele lui si scrie ALCOROC ALCO TOYS di RS Milano, poate gasesti pe net ceva. Calutul e super potrivit pt varsta lor ca se urca si se coboara singurei pe el si nu pot sa cada, prapaditul de Alain nu e tare impresionat de el, il mai duc eu si il pun pe calut dar el asa e cu toate jucariile
cred ca si cand va fi mare va fi asa...dar voi avea eu grija sa pretuiasca eu lucrurile si sa stie valoarea lor![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI vezi de ce nu vreau eu sa ii iau jucarii scumpe Dianei? Ca e exact la fel...
In schimb,daca nu ii dai ceva,aia i-o trbuie,de exemplu papusa care vorbeste
Si pe aia,pun pariu ca daca i-o las mai mult de 5 minute,s-a si plictisit de ea! Dar acum cum o vede e in extaz,ii smulge biberonul sa o aduda vorbind si chiar se chinuie sa i-l bage la loc in gura,dar evident nu nimereste (abia reusesc eu
)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
cosmi1975 spune:
SILVI noi am fost la moeciu si am stat bine la o pensiune mai retrasa care se numeste RODICA unde poti manca super dar dac vrei sa mergi undeva superrrrrrrrrrr du te la CHEILE GRDISTEI o sa fii super incantata , acum 2 ani am stat la bran la popasul reginei , iar caum un an la craiasa muntilor . ; dara data viitoare o sa ma cazez din nou la cheile grdistei unde pot sta cu copii care au loc amenajat ; pot calarii; juca un biliard ; ........si multe altele
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Biancas spune:
Moni...ziceai ca de Mos ii dai papusa Dianei... Nu te-ai abtinut?![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Dana, felicitari pentru mersul de-a busilea sunt supersimpatici cand merg asa.Vad ca stati bine cu cadourile de Craciun, ce frumos ca mai sunt cateva zile si intram in luna decembrie....
Moni si Bianca, pupici si spor la treaba.
S a va zic cum procedam si noi cu culcatul:Alain se trezeste dimineata la 8,30 -9 si mai sta vreo 20 de min inpatut uitandu-se la desene, primul somnic de zi in lare pe la 10,30-11 cand il pun in pat si il las sa se joace intre 10-20 minute pana adoarme.Eu sunt in buatarie sau la calc el se tot ridica i se culca,treaba lui ce face se joaca linistit si adoarme.Somnicul de dupa-masa e pe la 15-16 uneori si mai tarziu si procedez la fel daca vad ca nu vrea sa adoarma ii mai dau ceva ceiut si ne mai jucam si repet figura cu pusul in patut.Seara e cel mai usor ca e asa de obosit ca rade cand il pun in sacul de dormit si il pun in pat ca abia asteapta sa se culce. Mami in pupa si ii zice putin din acte o poveste, rugam ingerasul sa ne pazeasac as visam frumos si gata....somnic.(mami e pe net cu fetele
).Aseara n-a vrut sa doarma pana la 23,30 exceptionala dar ne-am uiatta amandoi la Profiler fiecare din patul lui si am stin Tv-ul si ne-am culcat
.Alain e tare cumintel cu somnul are el figurile lui cu mancatul dar la capitolul somnic e tareee cumintel.Daca plange ca a visat ceva il iau in brate si se linisteste si apoi in patut din nou. E f bine sa aiva o jucarie speciala de dormit sa nu se simta singuri Alain doarme cue a in manuta....
Silvi si bebeb Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.