Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 26
Happiness_4_us spune:
Asa Corinuk! Pai e frumos?
Trebuie sa fii optimista.
Eu luna asta incerc s anu ma mai gandesc, desi mi-e tare greu, si astept sa am o surpriza!
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
bibyrox spune:
Nana eu zic ca o sa ai!!!! Da Doamne sa am dreptate!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
Luna1 spune:
Salutare fetele!
Oanabbb ti-am zis eu ca era prea devreme sa-ti faci griji? A meritat sa te stresezi? Nuuuu. Felicitari si sa ai o sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.
Bibyrox felicitari, sigur e bebe si gata, te-ai scos, nu-ti mai trebuie cadou de Craciun pt sot!
Corinuk capul sus, cum sa te lasi de facut bebei? Pai nu se lasa ei de o asa mama dornica insa vor sa fie rugati mai intai...
Fetelor eu am uitat in ce zi sunt. Nu dati cu pietre, am prestat cand am crezut ca am ovulat si o zi dupa aceea insa am avut dureri la ultimul contact si de atunci nu am mai facut nimic. Astfel ca nu stiu in ce zi sunt, 14,15, 16... Anca in ce zi suntem?
Nu-mi pare rau ca am uitat, poate asa in lipsa stresului vine si bebe insa imi pare rau ca nu am prestat...
Va pup pe toate.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
ioanara23 spune:
buna fetelor, toata ziua v-am citit...da nu ama vut timp nici macar de-un pupucut, pana acum, la sfarsit de program, asa ca si mai ales la mamicute ca sa se ia...mai fetelor io poimaine am marea intalnire cu uratii,da poate nu...am niste sani imensi si-s asa de grei, si ma doooooooor de nu mai pot! greata n-o trec in contul bebicului, ca poate o fi de la oboseala, si nici faptul ca ma simt umflata ca un balonas...sicer am un test, da sa-l fa, sa nu-l fac...mai astept totusi pana poimaine dimineata.ce ziceti?
ioana
ancadragoman spune:
Doamne Luno tot eu sa te salvez.....Z17.
Dar sa stii ca e bine asa....sa nu stii in ce zi esti....
Cum reusesti?
anca
poze nunta
Incercari bb
Luna1 spune:
Daca ai stii cat de obosita sunt... abia mai pot!
Si cu durerea avuta m-am lasat pagubasa, deci nu cred ca e luna asta, insa sunt aici sa va felicit.
Hai Anca fa-ne si tu o surpriza macar tu daca nu eu luna asta...
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
ancadragoman spune:
Eu nici nu ma gandesc la asta ca nu am chef sa inebunesc....mai rau.
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Ioana pai a cata zi esti? Ai zis tu ca poimaine ar fi ziua decisiva... dar nu am retinut ce CM ai! Daca ai tu o presimtire acolo... fa testul dimineata! Normal ar trebui sa-ti iasa si acum! Iti tin pumnii!!!!
Luna nu sunt asa sigura pentru ca Bubu a tot patit-o cu testele astea de la Femina.. chiar si eu o data (cei drept nu era asa concludenta a doua liniuta ca acum)... Offfff de-ar fi sa fie...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele